Jump to content

wave

Membru activ
 • Content count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Se poate si mai bine

About wave

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 04/14/1973

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

149 profile views
 1. E vorba de sange,atat si nimic mai mult. Miroase groaznic daca nu e bine curatat/inlaturat. In fine,pare cam aiurea indicatia dar face parte din regulile impuse de igiena din alimentatia publica.
 2. Sa pun banii la banca ?

  Pai unde scrie ca depunand banii la banca te imbogatesti? Asta e mentalitatea omului simplu care nu intelege mecanismul bancar si mai ales utilitatea lui. Eu nu-mi pot desfasura activitatea fara conturi in banci. In parte, ca si conditie impusa de codul fiscal dar si necesitatea/nevoia de instrumente de tranzactionare. Si nu doar asta. Banca oferind si alte servicii care vin in sprijinul activitatii agentului economic. Si bancile au pierderi,si eu am pierderi,dar la final iesim pe plus ,ca doar de asta muncim.
 3. Sa pun banii la banca ?

  Inteleg ca fata de sumele depuse ti-au restituit la final cu 3000 mai putin? Trebuia sa insisti sa ti se explice si ai fi vazut ca nu prea aveau ce.
 4. Când un prost asculta muzica,vrea bași, când își cumpără mașină,vrea bemve , eventual să urle motorul in draci, când se îmbracă zici că e papagal bătut de soartă, așa de colorat e ,iar mâncarea lui preferată este ceafa de porc cu cartofi prăjiți. În general,telefonul lui are mai multe funcții decât are creierul.
 5. Sa pun banii la banca ?

  Jmekerii de la cu spațiile verzi.
 6. N-as vrea sa aud vreo orchestra interpretand ceva in acea sala. Postezi aiureli.
 7. Tu fiind barbat,presupun...sa n-avem dubii,nu de alta. De unde apareti,frate?
 8. A ta se îngroașă la 25,Hz și se subțiază la 18KHz ,sau cum,?
 9. Sa pun banii la banca ?

  Și cu dolarul poți face una alta, dar mai rar și e riscul cam mare.
 10. Ce legătură are muzica cu generarea de infrasunete și amplificarea lor? Asta nu înțeleg. Știu și eu destui care au băgat multe mii de euro în sistemul audio al mașinii,dar nici unul nu avea portbagajul plin de difuzoare de bas. Și chiar ascultai muzică într-un mediu destul de impropriu. Hateri,ce dracu mai sunt și ăia?
 11. E ca cum ai bate țintișoare cu barosul. Treburile astea n-au legătură cu muzica ,iar prostia e pe măsura cutiei pe care ți-o pui in portbagaj.
×