Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

LRCV

Membru activ
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LRCV

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

151 profile views
 1. LRCV

  Modificare lanterna

  Bun.. Problema este ca nu gasesc bec led pe montura aia a becului in Romania. :(
 2. LRCV

  Modificare lanterna

  Bec nasparliu inseamna unul non name care lumineaza prost. Lafel ca si gunoaiele de leduri(ATENTIE, nu led ca cel de la bricheta sau alte lanterne) care lumineaza nici 5-10 lumeni, ca la lanternele de le cumperi cu 5 lei din piata.
 3. LRCV

  Osram halogen lamp

  Vand 5 bucati Osram halogen lamp. Technical data Electrical data Nominal wattage 200.00 W Nominal voltage 30.3 V Lamp current 6.6 A Dimensions & weight Diameter 13.5 mm Length 57.0 mm Length with base excl. base pins/connection 36.00 mm Light center length (LCL) 20.0 mm Lifespan Lifespan 1500 h Additional product data Base (standard designation) PK30d Capabilities Burning position s90 Country specific categorizations LIF J1/84 Order reference 64382 HLX-A 200 Am 5 bucati. Pretul unei bucati pe Ebay este de +50 de dolari/euro plus transport. Astept oferte pentru cei interesati. Pretul meu este de 150 lei bucata
 4. LRCV

  Modificare lanterna

  Bine, nu comparam Maglite de prin US, care este cu adevarat un Maglite. Dar poti sa gasesti una la noi cu 15-20 de lei facatura de Maglite/Police tot din aluminiu. Prin Craiova exista asa ceva la taraba prin piata. Problema este ca nu gasesc bec ca ala cu led prin Ro.
 5. LRCV

  Modificare lanterna

  Eu sunt multumit de cel care facea modificarea in clipul de pe prima pagina cu ledul cu montura de bec sa intre la fix. Ala nu vad sa mai fi modificat ceva prin lanterna aia. Am mai gasit ceva asemanator.
 6. LRCV

  Modificare lanterna

  Urmareste la final clipul de pe pagina anterioara, asa vreau. Ma gandeam sa iau o nasparlie daia la 10-15 lei ca au oglinzi maricele si sa schimb ledul ala ordinar care abea lumineaza. De asta ce zici ?
 7. LRCV

  Modificare lanterna

  Nu, ma intereseaza sa o fac sa lumineze la distanta. Deci nu este bun daca lumineaza asa alea de 130 de grade. Ma intereseaza sa faca punct.
 8. LRCV

  Modificare lanterna

  Bine bine. Atunci astept sa imi spuneti despre acele leduri de maxim 5 lei despre care vorbeati anterior. Unde le gasesc, de unde le iau ?
 9. LRCV

  Modificare lanterna

  De asa ceva ce ziceti ? Lumina de se vede in poze este reala sau lumineaza cu altceva ? La banii astia poate merita sa o cumperi pentru led si oglinda. https://www.olx.ro/oferta/far-bicicleta-lanterna-led-cree-xm-l-t6-2000-lumeni-alimentare-usb-ID6y9ug.html#bfc78f070d https://www.olx.ro/oferta/far-bicicleta-lanterna-2-x-led-cree-xm-l-t6-4000-lumeni-usb-ID8tg1h.html#d7c7a65ecd https://www.olx.ro/oferta/far-bicicleta-lanterna-3-x-led-cree-xm-l-t6-6000-lumeni-usb-IDabBgZ.html#6b3f830398
 10. LRCV

  Modificare lanterna

  Pai cad ai zis de buget de maxim 5 lei tot la gunoaie m-am gandit Apropo, arata si mie de unde sa iau ledurile alea bune sub 5 lei de care vorbesti. Sau poate ne spui de solutiile alea mai bune ca pret.
 11. LRCV

  Modificare lanterna

  Pai la 5-7 lei gasesc lanterne cu totul Ba chiar am una daia cu asa zisul zoom cu 3 baterii R3 care lumineaza fix cat o basina Ma ajuta ledul lor daca este asa de slab?
 12. LRCV

  Modificare lanterna

  In prima faza sa caut un bec nasparliu asemanator ca sa il pot farama. Pasta original parca nu vreau. Tin minte ca luasem unul naspariu la vremea respectiva si lumina de 10 ori mai prost si mai aiurea decat o face asta acum. Dupaia vedem si de un led bun. Poate se incumeta cineva sa imi recomande de aici ceva, sau din alta parte mai ieftine, mai bune, etc. Sper sa nu se ia drept reclama. https://www.zexstar.com/brand/cree-led.html
 13. Eu la acest nume al topicului as discuta despre calitatea gazului, caci nici gazul metan nu mai este ce era odata. Aici chiar se potriveste cu numele topicului. Aragazul merge uneori in suturi, flacara din albastra tinde spre galben uneori. Multi spun ca este calitatea gazului slaba, plin de mizerie, etc. Am desfacut duzele de la aragaz sa le mai curat, si mai dadeam drumul la gaz cate putin pe fiecare ochi in parte si sareau numai gunoaie.
 14. LRCV

  Modificare lanterna

  Si nu ne poti arata mai exact despre ce este vorba in poze/videoclip ?
×