Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

clement

Membru activ
 • Content Count

  429
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 core_reputation_level_4

About clement

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday March 9

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Feldioara

Recent Profile Visitors

374 profile views
 1. D5PV este un stabitor de tensiune multiplu(5V),are multe actiuni cum ar fi...:stabilizator de rensiune-protectie la scurt sau consum prea mare- si ON-OOF.
 2. Un sfat din partea mea daca se poate fi bine primit in legatura cu ledurile pe barete,comerciantii care ofera leduri de reparatii spun multe si multe prostii ca doar schimband anumite leduri per barete se rezolva situatia. Da pe moment,dar pe viitor vor cade aleatoriu cataeva din cele vechi.Gandind la cata munca si atentie trebuie ca sa desfaci un panel,mai bine cumperi riglete noi si te bucuri mai mult timp de tv. Comentariul meu este doar informativ,fiecare face ce doreste.
 3. Foarte (URAT),osciloscopul un tv mai mic care la randul lui poate pica ca si calibrare ca cel pe care vrei sal repari...!!! Cati dintre d-tra mergeti la (metrologie) sa calibrati OSCILOSCOPUL?.Nu am folosit,si nici nu am sa folosesc asa ceva,poate cine se dedica doar in frecvente (unde radio de tipuri diferite).Ce batai de cap ne dam,cand electronica a ajuns sa schimbam placi intregi in TV ca si in PC...
 4. Multumesc d-le dan cod pentru raspuns,a functonat legarea dupa indicatia relatata.Greseala mea este ca nu am luat in considerare pinul 2 deoarece pe schema de legare care o am pinul 2 este notat: gnd ilumination.Inca odata multumiri.!
 5. Este o metoda la care se actioneaza asupra benzilor flexibile intre display si Tcon,ai incercat metoda prin presare ?
 6. Ma introduc si eu in acest post:am 4000rds radio caset,accepta codul de deblocare care la scurt timp revine la cod,mai am si 6000CD RDS E-O-N face on doar cu baterie +,daca cuplez si +pornire dispare codul introdus si se restarteaza,(cere dinnou codul).Finali verificati,cu on off(mute si pornire).Nu ma screm prea mult,dar vreau ca unul din ele sal transform intr-o mini statie auto pe superbass.
 7. Acolo ai doua smd-uri de acelasi tip,pot fi regulatoare de tensiune in cascada,cat despre codul lor mai trebuie sa vorbim cu CHINEJII ca ei nea ocupat tot timpul (etc)
 8. Mama a fost operata parascopic de fiere...si dupa 4sau5 luni ia facut buzunar pe burta si acum este bine.Cam asa suna si cu testerul,nu esti convins:intra in PANEL...!!! Eu le masor individual cu toate ca nu stiu ce durata de viata au mai departe.In functie de client sau personal.Eu personal militez pentru barete noi,ok?
 9. Se poate face o simulare ca si consumator per barete,controlerul sub nici o forma.Cand a crapat,nu mai debiteaza nimic sursa,De aia se numeste controler,ok?
 10. Ok,dar ne spui si ce tensiuni ai pe iesire sursa cu sau fara stand by?(se poate a fi consumate lampile ccfl)...ai sunet si imagine,dispare ambele sau pe rand,etc...
 11. Am facut asa ceva la un altfel de integrat:ne avand suflanta pe vremea aia,am ridicat pinii la 90 grade si cu flux mult si fludor de 0,5mm lam rezolvat sigur.Acum mai sunt si alte metode,dar cred ca te joci cu inteligenta colegilor:...
 12. Varianta cu rezistorii se foloseau si la tv cu lampi,si apoi sa intervenit cu becul cea ce nu este rau pentru ca urmaresti ochiometric dupa filament (maxim 70 wati).Acum in cazul d-tra eu cred ca trebuie sa verificati consumatorii auxiliari ai trafului de linii,si dupa: sursa nu debiteaza conform consumului total.Este doar un sfat si nu o rezolvare,in rest va doresc succes.!
 13. Sau: pas-1 decuplezi panglica dintre placa baza si tcon display,pas-2 tai alimentarea finalui audio.Apoi intervine procesor si softuri de memorii.!
 14. Daca pui in aplicare metoda relatata de yokoono,foloseste solutie flux lichida injectata cu o seringa pe sub procesor,in prealabil incalzit mediu.Succes!
 15. Defectul la tv se numeste (modul test) nu se rezolva cu stickul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.