Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

clement

Membru activ
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 core_reputation_level_6

About clement

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday March 9

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Feldioara

Recent Profile Visitors

503 profile views
 1. Ba da se poate,eu personal am primit degetul jos de la mai multi admini,ok!?! Si PENTRU CE? eu cred ca asa se poate duce pe mai departe acest forum si cu bune si cu rele.Nimic in viata asta nu este pe roze,dar asta nu inseamna ca trecem la taieri de capete,d-tra nu ziceti?
 2. Eu chiar nu mai inteleg nimic,daca vreau sami exprim punctul de vedere, trebuie sa ma trezesc la usa cu mascatii??? D-lor admini...ce inseamna mascarada asta? daca tot o sustineti asa se duce pe copca si postul de craciun,dar si acest forum.Va rog frumos sa analizati inaite de a da cu piatra.Cu respect pentru colegii sociabili.
 3. Salut

  Nu vad un comentariu, al tau, referitor la tema topicului  "O alta parere despre..." Atunci ce rost a avut interventia ta? Apoi, imi pare penibil ca atunci cind cuiva nu-i convine o opinie a partenerului de dialog, sa-l catalogheze pe acesta cu epitete de genul " comunistule"!

  Un om de litere spunea ca atunci cind se termina argumentul nu trebuie trecut la injurie. Scopul discursului este de a convinge, nu de a impune, zicea alt erudit.

  O seara buna!

  1. clement

   clement

   icar,prima data te rog frumos sa mai citesti inca odata ce am scris,si te mai rog sa nu te dai chiar asa inteligent(p..........st).Eu ca tine am in pod la afumat,te rog inca odata sati masori afirmatiile,ok?

  2. clement

   clement

   Nu am adus injurii si nici cuvinte triviale,mai analizeaza....

  3. clement

   clement

   Icar ai reactionat gresit si eu la randul meu, am postat in discutia ta dar nu in subiectul tau al discutiei,si pentru ca acolo am gasit persoana cu care am ajuns in conflict pentru ca a blocat discutia in alt topic...ok? Nu am nimic personal cu discutiile tale personale,sau deschis intrun topic.!!

 4. Cu mare drag vas ajuta,dar poate colegul Florinel TV va va da niste explicatii legate de fisierele binare(dump).!!
 5. Foarte bine ca lai comandat,acum te convingi singur daca este bine sau nu.Atentie mare cum il extragi si cum il plantezi.Succes si realizare.!
 6. Florinel nu fi ironic cu mine,ma refeream la faptul ca a cules de pe unde a gasit(internet) si placi...sa faca o reprogramare(recuperate) fisiere bin sau cum spuneti voi (dump)si etc.Daca o tinem tot asa cu teorii de ale noastre si tv-ul ajunge tot asa.. Ce inseamna UPDATE?
 7. Ai incercat un update? cu stick? Bine inteles daca ai sansa sa gasesti asa ceva...
 8. Ce pot sa mai zic decat ca CI OZ este foarte ciudat? sau da! De ce am avut acea reactie? ma asteptam sa povestiti si ca ati schimbat acel OZ,si doar atat.Cu bucurie si din partea mea:la fel.!!
 9. Ok,am fost mai dur in comentul meu si recunosc,dar:am acum asa zis cand ai postat ultima rezolvare,si am simulat pasii facuti de tine pe un tv Samsung LE32S86BDX XEC cu placa inverter ccfl xxx si CI.OZ964GN decupland o mufa de doua lampi inseriate si nu reactioneaza sub nici o forma pe termen lung,am facut si simularea cu pin4 .Acum poate la tine a mers,cu toate ca la mine a fost probleme de (bin).Cat despre postari eu nu stiu daca am ca si cerinta 4 la suta din postarile mele.Colegule attilaa0 daca la tine a functionat ce sustii ma retrag.Cu stima clement.
 10. Colegul attila0: OZ9966sn pacalit functioneaza cu anomalii dupa el si sigur nu pentru lunga durata(test).Simplu era sa schimbi din prima integratul.Daca pica in totalitate nu cred cal mai puteai pacali.Asa caaa...ce te infraneaza sa relatezi pe bune care a fost rezolvarea? Un inverter pentru lampi ccfl daca decuplezi doar una, porneste pentru 2-3 secunde si se restarteaza si tot asa.Dar nu ca porneste si: Apoi am observat ca daca scot o pereche de neoane ,(de fapt sunt 2 inseriate) atunci celelalte pornesc dar se aude ca se chinuie sursa,si daca il cuplez din mers atunci tv merge normal pana il opresc. Ma indoiesc de acest defect dar daca viata este ciudata,de ce nu si electronica.!?
 11. Verifica izolatorii pe capetele neoanelor de cuplate,posibil ceva carbonizari,sau condesatori de recuperare strapunsi. Este doar parerea mea si nu doresc combateri de la alti colegi.
 12. Un tanar vrea sa devina politist si suna la academia de politie,bunaziua vreau sa devin politist si doresc sa stiu ce probe trebuie sa dau,respectivul de la academie zice,ba esti prost?. Tanarul intreaba:este obligatoriu?...!?!
 13. Pentru a face procedeul reflow trebuie sa stii cateva tertipluri: acele bilute de fludor care fac conexiunile,au deja consumate substanta de flux.Acum daca revii la o noua lipire chiar si la 200 grade(reflow)ai nevoie de un flux lichid.Incalzeste procesorul pana la 70-80grade,insereaza fluxul lichid pe sub procesor,si apoi ridical sa spunem la 200 grade ca sa faca dispersia.Mult succes.
 14. Si eu cred,dar: un dump(fisier bin) poate fi de ajutor real si daca spune ce display are...!?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.