Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

clement

Membru activ
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Se poate si mai bine

About clement

 • Rank
  Membru
 • Birthday March 9

Profile Information

 • Locatie
  Feldioara

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Una la mana este ca nu o sa captati niun program,doi la mana este ca chiar daca tv este reusit ca reparatie,nu puteti sa va dati seama daca este in parametrii.Scuze:posibil Romania 1 sau 2 depinde de zona...Are si radio?? este ok...!
 2. P.M,pe mine mau onorat conform ce au relatat in ce mia trebuit.Am luat si AS15...mai multe preventiv care a functionat din prima.Restul este cancan,cred ca ma intelegeti...
 3. Ca sa fiu mai explicit,daaa am comenzi facute de la Mivarom de peste 4 ani,si nu am avut reprosuri,doar greseli de coduri la comenzi(cod componenta) lansate de mine. Asa pare de parca suntem intro discutie apriga,niciodata cu d-tra.Sotia asa intelege cand comunicam prin SMS.Mergeti pe mana mea,si o sa fiti multumit.
 4. D-le Costica,cred ca va jucati cu mintea mea.Eu vam raspuns pentru Mivarom,si nu ce a cumparat patronul d-tra.ok??Asa cum ma grabesc eu,cred ca va gabiti si d-tra,am facut citat.
 5. Asa ati relatat subiectul cam asa: si eu vreau sa fiu mireasa,dar nu am rochie!!.Va este lene sa relatati in mare cam cum se manifesta aparatul.??
 6. Va salut d-le Costica.va garantez ca tot ce am cumparat a fost conform calitate si pret.Cod corect si este ok.Comenzi facute de cel putin 4 ani.
 7. Doriti musai sa le schimbati? vati gandit sa le reparati? Am cazuri cu barete reparate de aproape 2 ani fara retur.Dar fiecare cum doreste...! D-tra stabiliti la ce volti functioneaza acele barete per led in parte dupa medel sursa inverter.Ati masurat pe iesire tensiune barete leduri? Pot fi leduri de 3v-3,6v-6v.Va rog eu frumos sa nu ma intelegeti gresit,dar postarea d-tra suna cam asa:unde pot gasi o femeie de schimb.Explica d-le cum ai ajuns la concluzia ca sunt baretele de vina? Acest forum este dedicat si pentru novici,prin explicatia d-tra mai amanuntita pot invata multi fara sa mai puna intrebari.Imi cer scuze daca am fost peste masura.!
 8. Mergeti pe mana lui ionel1959,si apoi daca nu se rezolva inlocuiti integratul,.
 9. Nu schimbati integratul pana nu faceti o analiza concreta cu componentele din jurul lui.
 10. Acum studiam integratul BV,este corect ce a spus colegul mai sus.Aveti si cursa inversa?
 11. Nu se autorescrie memoriile EPROM intotdeauna,va trebuie sigur fisierele binare plus un programator,urmeaza ca un coleg sa va ajute.Rabdare va recomand...!
 12. Banda de sunet este setata corect?
 13. Eu am inteles oricum cu video si era doar o manifestare ca si cum am rezolvao intre noi,de ce trebuie sa dau multe explicatii ? Acum pe bune,chiar mi se pare cel mai maleabil forum de pe internet.Pana la urma mai gresim ca doar suntem oameni,si aici eu personal le multumesc adminilor.Da d-lor colegi,mai avem si zile proaste unde gafam trecuti in zile sub tensiune sub anumite forme,asta este si o recunosc.
 14. Ok d-le Costica,merg pe mana d-tra dar ca sa dai un raspuns corect,trebuie si o relatare detaliata a subiectului.Multumesc pentru sustinere cu stima.Cu video mai vorbim,ok?
 15. Ok,mai departe fara coment la subiect !! Fiecare procedeaza cum doreste.Scuzati va rog...si de fapt d-le iuliantv mam referit la primul coment al lui ROBEERT. Nu vam combatut si nici nu vam citat,cand devenim si noi mai buni ca oameni????? Daca va sunt incomod pot primi judecata,si intro saptamana chiar parasesc acest forum.Am cerut putin fata de ce am oferit,cu bine.
×
×
 • Create New...