Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

RJK

Membru activ
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Se poate si mai bine

About RJK

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Tomesti

Recent Profile Visitors

207 profile views
 1. RJK

  Diverse

  Nu se deschid linkurile cu poze.
 2. RJK

  Vând aparate de măsura Fluke

  Localitatea ?
 3. RJK

  Profil Aluminiu U

  Vezi si la Leroy-Merlin, au bucati de minim 1 metru, tot felul de dimensiuni.
 4. Ce pret are wattmetrul ?
 5. RJK

  Doar bancuri ...

  Doi ardeleni discută - Mă, Ioane, dacă io aş avea un cîne, iar tu ai avea o bucată de slană-n traistă şi cînele meu ţ-ar mînca slana, ce i-ai face? - Ţ-aş trage un pumn în gură!
 6. RJK

  Doar bancuri ...

  Pe patul de moarte, bolnavul este întrebat: - Te lepezi de Satana? Acesta răspunde: - Are rost să-mi fac acum dușmani?
 7. RJK

  VAND APARATE PENTRU ATELIER(Laborator)DE ELECTRONICA

  Il iau pe cel ramas cu cordon alb.
 8. RJK

  Doar bancuri ...

  Ţiriac şi Emirul Qatarului se hotărăsc să petreacă o vacanţă împreună. Prima oprire: Paris, Salonul auto: - Un Ferrari din ăsta am să-mi iau, zice Ţiriac după ce chibzuişte puţin. - Un Ferrari din ăla, un Bugatti din ăla, un Maserati, un Maybach, zice şi emirul pe nerăsuflate. - Dar nu-i cam mult? întreabă Ţiriac. - E ca şi cum nu m-ar costa nimic, răspunde emirul. A doua oprire: Nisa, Coasta de Azur: - Am să cumpăr vila aia, zice chibzuitul Țiriac, arătând cu degetul undeva pe deal. - Eu am s-o iau pe aia, pe cealaltă şi pe aia, zice fără niciun efort vizibil emirul… Ştii ce, am să cumpăr toata aşezarea, mai puțin vila ta, prietene Ţiriac, continuă el. - Dar nu-i cam mult? Întreabă din nou Ţiriac. - E ca și cum nu m-ar costa nimic, răspunde emirul. A treia oprire: Piata Sf. Petru, Vatican. Alături de mii de oameni, cei doi prieteni îl aşteptau pe Papă să-i bincuvânteze. După câteva minute Papa apare în balcon, face câteva semne neobişnuite şi cuvântă: - Allahu Akbar! Toata lumea a amuţit! Doar Emirul satisfăcut: - Eh, de abia treaba asta m-a costat ceva, ceva!
 9. RJK

  Doar bancuri ...

  Cupidon la ușă
 10. Recomand sa cumparati de la "colegul" Dudikoff. Eu sunt multumit
 11. RJK

  Post Electra IA02

  Nu am analizat nimic, sper doar sa-ti fie de ajutor.
 12. RJK

  Post Electra IA02

  http://www.netconf.ro/userfiles/files/CarteTehnica_AudioInterfon_ELECTRA-SemiduplexAnalogic.pdf
 13. RJK

  Post Electra IA02

  Rezolvare tehnica simpla pe care am expus-o dar nu vrei sa citesti: 1-Doua impulsuri succesive, dar: -contact pe prima tasta 1 sec., eliberare contact, pauza 1 sec, -contact pe a doua tasta 1 sec, eliberare contact. Daca se respecta secventa trebuie sa functioneze. 2-Nu am placa/schema in fata, dar tastele au un pin comun, respectiv masa ? intre ce si ce se face contact ? se pot pune 2 tranzistoare. Reparatii/modificari prin corespondenta nu se poate, desfa, masoara, noteaza, trage concluzii si daca nu stii, atunci pui intrebari. Cati de pe elforum au lucrat cu interfoane IA02 si din astia care stiu, cati crezi ca-ti vor da sfaturi sa modifici instalatia ? Problema ta este una banala, de 2 lei, care poate fi rezolvata usor. Problema juridica ? hmm. dau clasa la multi, dar esti liber sa faci ce doresti.
 14. Depanarea se incepe de la defect spre cauza defectului, respectiv de la placa afisorului spre sursa. Nu cumva 5V ii ai printr-un stabilizator, extern sursei in comutatie, dintro tensiune de 12V ? Nu cred ca este defect vreun stk, schimba electrolitici din secundar, numai daca este cazul. Simplu este asa: cauta schema videoului si fa verificari.
×