Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

RJK

Membru activ
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Se poate si mai bine

About RJK

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Tomesti

Recent Profile Visitors

315 profile views
 1. RJK

  Doar bancuri ...

  Autorizație de construcție
 2. RJK

  Doar bancuri ...

  Ce te faci când ai spălat deja pe jos? Femeia de serviciu merge la poliţie să facă reclamaţie: cică ar fi fost violată. Poliţiştii o întreabă: - Povestiţi-ne ce s-a întamplat exact. - Să vedeţi că spălam pe jos şi deodată a apărut un bărbat în spatele meu. M-a atacat de la spate. - Şi nu aţi încercat să fugiţi? - Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la stânga perete, în spate bărbatul, iar în faţă spălasem deja pe jos...
 3. RJK

  Doar bancuri ...

  - Mamă, îmi faci ceva de mâncat? - Dacă mă culc cu tatăl tău, asta nu înseamnă ca îmi poți spune ,,mamă”! - Păi și atunci cum să-ți zic? - Pur și simplu, Mihai !
 4. RJK

  Elcrom, Telecolor, Elektronika C430

  Regulament Bazar - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Ai grija ce vrei sa vinzi doarece esti singurul raspunzator de ceea ce vinzi - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - In titlul subiectului precizeaza clar ceea ce vinzi - Daca aveti site propriu puteti pune si link spre site sau poze cu conditia sa nu fie magazin online. - Ai voie doar la un singur UP pe zi ! - Ai voie la maxim 3 subiecte(topice)!
 5. Poza nu corespunde cu realitatea transformatorului audio ci a celui de cadre. Nu sunt interesat decat daca ce sustii este adevarat, poate gresesc eu si atunci trebuie sa fiu eu corectat cu dovezi. Iti aduc aminte ca aici este un forum, deci putem pune intrebari.
 6. Eu sustin ca cel din poza este de cadre. Pe cel audio scrie pe el ca este de iesire. In schema din TV TEMP 6 este notat Tr.2-60 si are in secundar 60 spire PEL-0,8 si in primar 2400 spire PEL-0.15, conform datelor de la pagina 202 din catalogul de scheme editia 1976.
 7. Cred ca este transformatorul de cadre.
 8. RJK

  Vand diverse electronice , merita vazut!!!

  Poti raspunde oricand si nu va fi considerat up.
 9. Regulament bazar: - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - Ai voie doar la un singur UP pe zi ! - Ai voie la maxim 3 subiecte(topice)!
 10. RJK

  E0302 problema ciudata

  Daca pe divizorul rezistiv in domeniul 0,2 / 2 V este tensiune, inseamna ca ea vine de undeva. Verificati comutatorul 0,2 / 2 V. posibil sa fie o "perlare" intre cele doua si/sau altceva. Verificati pe placa acelasi lucru. Verificati rezistentele din divizor. Verificati traseul de masa sa nu fie intrerupt.
 11. RJK

  Doar bancuri ...

  Meseriile părinților Elevii sunt întrebați despre meseriile părinților: – Spune tu, Gigel! – Tata este pompier. El stinge incendiile şi salvează vieţile oamenilor. – Foarte frumos. E rândul tău, Titi. – Tata este medic, el ne consultă şi ne prescrie medicamente atunci când suntem bolnavi. – Minunat! Dar tatăl tău, Bulă? – Tata este dansator într-un club gay, dansează la bară, clienţii îi bagă bani la chiloţi şi dacă plătesc bine tata face sex cu ei în boscheţii de la Ateneu. Oripilată de destăinuirile elevului, diriginta îi trimite pe copii în recreaţie, oprindu-l doar pe micul Bulă. – N-am ştiut că tatăl tău face asta, copile, zice precaută diriginta. – Iertaţi-mă, doamna dirigintă, zice Bulă cu ochii în lacrimi, v-am minţit, tata e consilierul lui Dragnea, da’ mi-a fost ruşine sa spun!
×