Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

RJK

Membru activ
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

137 Excellent

About RJK

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Barlad

Recent Profile Visitors

862 profile views
 1. RJK

  Scuter electric

  Este postat pe olx cu 1500 lei, dar poate pe elforum se vinde mai ieftin
 2. Simplu, nu este prima data cand raportez ceva si nu faci nimic, desi am dreptate. Am raporat acest anunt la cateva ore dupa postare, nu ai facut nimic. A atentionat sorinpavel , nu ai facut nimic. Are trei topicuri acum dupa ce i-ai sters primul topic cu multimetrul E0302 unde si acolo primise observatii, de fapt cam la toate a fost atentionat, dar TU ai spus ca este OK, dupa ce si-a editat anuntul. Acum dupa ce a gresit DIN NOU, trebuia macar atentionat sau/si inchis TOATE topicurile conform regulamentului : 7. Sunt permise doar 3 anunturi active simultan pentru orice utilizator, daca doriti sa deschideti un altul nou va trebui intai inchis unul din cele vechi, lasati pe anunt comentariu, sau intr-un mesaj privat catre unul din moderatori, faptul ca anuntul nu mai este valabil, moderatorii vor rezolva problema inchiderii anuntului, faceti in asa fel incat produsele sa poata fi incluse in aceste 3 anunturi. Incalcarea acestei reguli duce la inchiderea tuturor anunturilor acelui utilizator. Este deasemenea interzisa comercializarea unui produs in 2 sau mai multe anunturi simultan. Incalcarea acestei reguli aduce dupa sine sanctionarea cu 3 puncte de avertisment, corespunzand unei perioade de 3 zile de restrictie de la a posta oriunde pe forum, pe motiv de incalcarea regulilor. Concluzia mea ramane corecta: nu-ti faci datoria ! P.S. Anunturile nu trebuie sterse, ci inchise si dupa un anumit timp trebuie sterse. Daca un obiect furat este vandut pe forum, se face plangere la politie cum mai poate demonstra pagubitul ca a fost postat aici, eventual vandut aici, daca TU stergi topicurile ?
 3. Pierdere de timp, moderatorul de aici nu-si face datoria.
 4. Gresit ! este cu 120 lei mai ieftina decat pretul tau, la care trebuie adaugat transportul si totul doar cu plata in avans integral (tme nu mai trimite cu ramburs) Pentru cineva din IASI sau din zona Moldovei cred ca inca este bun pretul tau. Succes la vanzare ! (pune anunt si pe OLX)
 5. Pff, oameni buni aici se posteaza DOAR bancuri si nu se comenteaza bancurile sau comentariile. Poate intervine un moderator sa stearga comentariile, cel putin din ultimile 3 pagini.
 6. A fost și-o confuzie la mijloc...
 7. Două prietene stau de vorbă despre căsnicie. - Mie îmi merge foarte bine în căsnicie, spune una dintre ele. - Și care e secretul? - Cu soțul vorbesc foarte drăgălaș, îl alint cu nume de insecte: gândăcelule, greierașule, fluturașule... - Voi încerca și eu, îi răspunde cealaltă. Ajunsă acasă, aceasta îi răspunde soțului: - Am ajuns acasă, păduche!
 8. Nu stiu ce varsta ai, dar poti merge la clubul de fizica/electronica, ori din cadrul scolii orin din afara lui. Nimeni nu are interes sa piarda timpul in aceste vremuri, mai ales gratuit.
 9. Nu cred ca cineva oricat de experimentat ar fi, pierde timpul pentru 1000 euro, pentru o autogunoiera care costa probabil minim 50 mii euro, iar automatizarea probabil minim 15 mii euro. Mai ales ca acesta autogunoiera daca ar fi functionala asigura servicii foarte bine platite. Poate cu 10 mii euro se incumeta cineva, dar nu cred.
 10. La luptă Ștefan cel Mare: „Să tragă tunurile”! Hatmanul Șendrea: „Nu le-am adus la luptă, Măria Ta! Nu le-a scos magazionerul din depozit. A zis că nu are referat de necesitate”. Ștefan: „Cum? Păi, de ce nu l-a făcut Boldur”? Șendrea: „Boierul Boldur și-a luat trei zile de medical. A zis că are un botez”. Ștefan: „Și de ce n-a lăsat un înlocuitor”? Șendrea: „A lăsat, dar n-a putut semna, pentru că era și în comisia de cenzori și se afla în conflict de interese”. Ștefan: „Bine! Atunci, izbiți cu cavaleria grea”! Șendrea: „Cavaleria grea n-a venit la luptă, Măria Ta, nu au caii potcoave”! Ștefan: „Cum? Nu v-am aprobat fonduri să-i potcoviți”? Șendrea: „Ba da, Măria Ta! Dar licitația a fost contestată în instanță de tătari. Până la vară, suntem blocați”. Ștefan: „Bine. Încă nu e totul pierdut. Să tragă arcașii”! Șendrea: „Nici ei n-au venit. Sunt supărați că nu au primit sporul de risc”. Ștefan: „Păi, am ordonat să li se dea sporul ăsta”! Șendrea: „Da, dar nu a vrut contabilul-șef să-l dea. Când arcașii l-au cerut, contabilul a zis că să-l pupe în cur, că nu are norme de aplicare”. Ștefan: „Unde este cavaleria ușoară, a fiilor de boieri”? Șendrea: „La pensie, Măria Ta. S-a aflat că de vineri se iese cu 65% și au ieșit toți joi, afar’ de două sublocotenente”… Ștefan: „Atunci, mi-au rămas răzeșii”! Șendrea: „Așa e, Măria ta! Ei ar fi venit, dar n-am putut să-i anunț. Nu am semnat acordurile de comunicații cu Spania și Italia. Au zis ăia de la audit că nu am stabilit indici de performanță la protocoalele de reciprocitate”. Ștefan: „Șendrea, în afară de noi doi, cine a mai venit la lupta cu turcii”!?!?!?!? Șendrea: „A venit fanfara! Nu știți că vine mereu”? Ștefan: „Bine! Spune-le să cânte Prohodul”!
 11. Imprumutati unul si multiplicati-l cu imprimanta 3D (intr-o vreme erau si pe ebay)
 12. Depinde unde ati pus minusul aparatului, la care masa ? masa sursei din primar sau secundar ? Ce valoare are tensiunea +B masurata cu alt aparat si ce valoare cu cel analog ? Nu cred ca aparatul analog este defect. Daca va da erori inseamna ca nu exista filtraj pe +B sau este foarte mic.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.