Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

RJK

Membru activ
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 Excellent

About RJK

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Tomesti

Recent Profile Visitors

354 profile views
 1. RJK

  Sursa Laborator RACK 1U

  Si totusi - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute !
 2. RJK

  Vintage &.....vechituri.

  - Completeaza localitatea/domiciliul in profil
 3. RJK

  Vand Fludor

  - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - Ai voie doar la un singur UP pe zi !
 4. RJK

  Doar bancuri ...

  Din procesul verbal al remanierii guvernamentale: - Ia zi, bre, cu ce te-ai jucat când erai mic? - Cu puștile. - OK, ești la Apărare. ... Tu? - Cu trenulețul. - Bine, tu iei Transporturile. Altul la rând... - Mie îmi plăcea să mă joc cu păpușile! - Sănătatea! - Iar mie îmi plăcea să mă joc cu puța... - Perfect: tu iei Ministerul Dezvoltării!
 5. RJK

  Doar bancuri ...

  Undeva în România, ninsoare abundentă, zăpadă multă pe carosabil, trafic îngreunat. Un camion e urmat la mică distanţă de un BMW X6. BMW-ul se chinuia să depăşească acel camion, la un moment dat maşina intră în depăşire şi când ajunge în dreptul cabinei şoferul camionului coboară geamul şi o blondă superbă, drăgălaşă, şi cu ochi albaştri, îi strigă şoferului din camion: - Hei! Sunt Mirela şi sunt blondă! Vezi că-ţi cade marfă din camion în spate! Şoferul nimic, se uită la ea, întoarce capul şi rulează cu aceeaşi viteză. Se repetă faza de câteva ori, iar la un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare. Vizibil iritată că bunele ei intenţii au rămas în zadar, Mirela, blonda, merge direct la tip: - Auzi, sunt Mirela şi sunt blondă şi de o oră tot îţi spun că pierzi marfă din camion. Eşti surd sau faci pe şmecherul? - Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt şmecher, sunt de la Drumuri şi împrăştii sare pe drum…
 6. RJK

  Doar bancuri ...

  Autorizație de construcție
 7. RJK

  Doar bancuri ...

  Ce te faci când ai spălat deja pe jos? Femeia de serviciu merge la poliţie să facă reclamaţie: cică ar fi fost violată. Poliţiştii o întreabă: - Povestiţi-ne ce s-a întamplat exact. - Să vedeţi că spălam pe jos şi deodată a apărut un bărbat în spatele meu. M-a atacat de la spate. - Şi nu aţi încercat să fugiţi? - Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la stânga perete, în spate bărbatul, iar în faţă spălasem deja pe jos...
 8. RJK

  Doar bancuri ...

  - Mamă, îmi faci ceva de mâncat? - Dacă mă culc cu tatăl tău, asta nu înseamnă ca îmi poți spune ,,mamă”! - Păi și atunci cum să-ți zic? - Pur și simplu, Mihai !
×