Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

RJK

Membru activ
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 Excellent

About RJK

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Tomesti

Recent Profile Visitors

385 profile views
 1. RJK

  Radio Jupiter 1967..laptop

  O poza cu aparatul radio se poate ?
 2. RJK

  Diverse

  Primit coletul, totul ok.
 3. RJK

  Materiale atelier serioase

  Bun, ieftin, rapid, bonus = 10 + Colegul GOOD-Q cred ca are lampa lui Aladin cand adauga "cadourile" in colete
 4. RJK

  Surse, statie de lipit

  In toate linkurile cu poze este doar statia de aer cald.
 5. RJK

  Diverse

  Aveti PM.
 6. Va salut, 1-La un Brother S7250A-405 nu stiu unde sa montez pinii de la electromagnetul pentru ridicare piciorus. Masina a venit fara documentatie si in pdf-ul de la Brother nu am gasiti nimic. Am identificat pe placa electronica mufa P1 cu 14 pini. 2-Mai am un electromagnet mic care nu stiu ce rol are (banuiesc ca face un stop pe ata) si nici unde trebuie conectat mecanic (electric cred ca tot in mufa P1) Atasez poze cu placa electronica/mufa P1 si piticul electromagnet. Multumesc anticipat.
 7. RJK

  DVR AverMedia EB1304NET SATA

  Are hard ? ce capacitate ?
 8. RJK

  Aspiratoare diverse etc.

  Poza nu corespunde cu anuntul ! 4)ochelari vrea box 2 perechi disponibile la cutie noi 10 lei buc. https://postimg.cc/gallery/35k85w07w/
 9. RJK

  Doar bancuri ...

  - Alo, pompierii, veniți repede, vă rog, că îmi arde casa! - Ajungem în câteva minute, nu vă faceți griji ! Când a apărut focul ? - În Paleolitic, dar ce legătura are?
 10. RJK

  Doar bancuri ...

  Domnul Grigore trăieşte de câţiva ani într-o casă de bătrâni. Are 93 de ani. Ca să mai treacă timpul, intră in vorbă cu Marieta. Marieta are 87. „Dacă e să-mi pară rău de ceva, e sexul, dragă Marieta!” „Hai, dragă, nu-mi spune că încă mai poţi!” „Nu mai pot, dar mi-ar plăcea să mi-o ţină cineva în mână!” Marieta se gândeşte că n-ar fi rău să-i facă o bucurie lui Grigore. Marieta îi face lui Grigore „plăcerea” zile, săptămâni, luni... până când într-o bună zi Grigore nu mai vine la întâlnire. Marieta îl urmăreşte şi-l găseşte sub scară cu doamna Joiţa, 82 de ani. „Eşti un porc, un nesimţit şi un trădător! Ce-are ea şi eu n-am??” „Parkinson, dragă Marieta! Are Parkinson!”
 11. RJK

  Sursa Laborator RACK 1U

  Si totusi - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute !
 12. RJK

  Vintage &.....vechituri.

  - Completeaza localitatea/domiciliul in profil
 13. RJK

  Vand Fludor

  - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - Ai voie doar la un singur UP pe zi !
 14. RJK

  Doar bancuri ...

  Din procesul verbal al remanierii guvernamentale: - Ia zi, bre, cu ce te-ai jucat când erai mic? - Cu puștile. - OK, ești la Apărare. ... Tu? - Cu trenulețul. - Bine, tu iei Transporturile. Altul la rând... - Mie îmi plăcea să mă joc cu păpușile! - Sănătatea! - Iar mie îmi plăcea să mă joc cu puța... - Perfect: tu iei Ministerul Dezvoltării!
 15. RJK

  Doar bancuri ...

  Undeva în România, ninsoare abundentă, zăpadă multă pe carosabil, trafic îngreunat. Un camion e urmat la mică distanţă de un BMW X6. BMW-ul se chinuia să depăşească acel camion, la un moment dat maşina intră în depăşire şi când ajunge în dreptul cabinei şoferul camionului coboară geamul şi o blondă superbă, drăgălaşă, şi cu ochi albaştri, îi strigă şoferului din camion: - Hei! Sunt Mirela şi sunt blondă! Vezi că-ţi cade marfă din camion în spate! Şoferul nimic, se uită la ea, întoarce capul şi rulează cu aceeaşi viteză. Se repetă faza de câteva ori, iar la un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare. Vizibil iritată că bunele ei intenţii au rămas în zadar, Mirela, blonda, merge direct la tip: - Auzi, sunt Mirela şi sunt blondă şi de o oră tot îţi spun că pierzi marfă din camion. Eşti surd sau faci pe şmecherul? - Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt şmecher, sunt de la Drumuri şi împrăştii sare pe drum…
×