Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

sorinB

Membru activ
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sorinB

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/01/1990

Profile Information

  • Locatie
    UK

Recent Profile Visitors

37 profile views
  1. Pe invertor am acest OZ9938GN , Traful este bun nu este intrerupt sau in scurt , protectia am anulat-o si am acelasi rezultat sound and no backlight. Nu se incalzeste nimic cu protectia anulata nici dupa 5min de functionare
  2. Salutare , am acest philips 22pfl5614H/12 cu Sursa 715g3376-3 la care nu gasesc o schema, ma poate ajuta cineva ? Defectul este pe invertor si banuiesc ca cei doi mosfets AO 4616 nu lucreaza corect, am 24v la intrare dar la iesire fluctueza intre 0.9-1.2v , stiu din putina mea experienta ca tensiunile pe iesire sunt prea mici , ar trebui sa am undeva la 5v , Mentionez ca lampile sunt testate si sunt ok , la fel si MB functioneaza corect . Multumesc de ajutor.
  3. O sa incerc si va anunt rezultatele , multumesc
  4. Am si eu un Sharp LC-19LE320E cu MB 715G3876-M1A 000-005x, LCD PANEL M185XW01 PS 715G3962-P01-W20-003U Ledul albastru palpaie constant , Am banuit ceva la invertor sau chiar ledurile, am gasit 3 leduri defecte arse le-am inlocuit dar defectul persista, In gol tensiunile catre MB sunt normale , la cuplarea conectorului tensiunile o iau razna , fluctueaza intre 17-20v Ce parere aveti? trucul cu incalzirea procesorului nu face decat ca ledul sa palpaie mai repede dar nu porneste Multumesc
  5. sorinB

    tv led Hitachi model 32H8L02

    Dorel 63 multumesc mult pentru ajutor, am incarcat softul si acum functioneaza normal , ma bucur mult.
  6. sorinB

    tv led Hitachi model 32H8L02

    Alte pareri sau idei ? Ati mai intalnit vreodata defectul acesta la vestel ? multumesc anticipat
  7. sorinB

    tv led Hitachi model 32H8L02

    Multumesc de raspuns, am incercat deja asta si nu schimba nimic , face exact la fel ,
  8. sorinB

    tv led Hitachi model 32H8L02

    Buna seara am si eu un WALTHAM WL 3215B cu urmatoarele : 1. PLACA DE BAZA: 17MB62-1 (v1) 2. SURSA: 17PW07-2 3. DISPLAY: LC320EXN(SD)(A1) Si prezinta urmatorul defect , La pornire se aprinde backlight pentru cateva secunde fara a afisa vreo imagine sau logo dupa care intra in standby , tensiunile de la sursa sunt ok , Ce pareri aveti ? Ati mai intampinat acest defect la Vestel ? multumesc
×