Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

alinescoo

Membru activ
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About alinescoo

 • Rank
  core_member_rank_5

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Nu am reusit inca sa ma ocup de problema. Oscilam daca sa renunt sau sa il repar. Treaba e ca am pe langa k4 am si furtun de prelungire, perie rotativa, perie normals si duza de spumare... iar daca e sa trec pe alt producator iar trebuie sa iau accesoriile. Pe de alta parte din cate am vazut problemele pot fi 3: oring-urile, corpul ala triunghilar de plastic in care sunt oringurile sau corpul de plastic pe care vin conexiunile. Nu cred ca pompa sa faca probleme efectiv. Deci daca "m-as" descurca cu reparatul teoretic ar avea si karcher-ul viata lunag, cand se duce ceva, cumpar piesa si o schimb. Dar e aiurea ca in fiecare an sa te astepti sa se strice... nu ma asteptam. Pe de alta parte, o reparatie oficiala cred ca e pe la 520 lei. In aproximativ suma asta as gasi Aquatak 125, nu stiu duza de spumare cum e insa nu cred ca se compara cu cea cumparata separat. Deci teoretic ar trebui sa iau un adaptor la duza care o am si un furtun de 10m de extensie. Nu stiu ce sa zic. Daca scap ieftin cu ceva infundat/depus e bine, daca nu... e dilema ce sa fac.
 2. E interesant ca a fost tinut iarna la caldura, deci nu a inghetat. L-am folosit acum vreo 2-3 saptamani si a mers foarte ok. Doar azi, asa din senin a inceput. Insa nu ar trebui sa curga apa din el daca e fisurat? O sa ma uit mai atent maine sa vad. Multumesc mult pentru sfaturi.
 3. Poate ar fi mai recomandat atunci sa apelez la un service specializat? Cu serviciul pickup and return care e 60 lei + TVA parca si o reparatie cu pret fix de ~445 lei parca.... e cam piperata treaba. Eventual sa incerc sa gasesc un alt service.
 4. Multumesc. O sa incerc sa il desfac sa vad. In aproape 3 ani, si o folosire de probabil 40-50 de ori, sunt sanse sa se fi dus garniturile si oringurile? O sa incerc sa il curat eventul, cred ca piesele trebuie comandate direct de la ei, inclusiv oring-urile. La o cautare rapida pe net, fenomenul cu pornit/oprit rapid ar putea fi si de la partea aceea de plastic care e peste pistoane. Aparatul e un Karcher K4
 5. Multumesc mult pentru raspuns, e o veste buna asta. Ce inseamna filtru de apa la intrare? La mine e o sita alba chiar unde conectez furtunul, si pe care azi am scos-o si am curatat-o. Desi aparatul are aproape 3 ani, a fost folosit foarte putin.
 6. Va salut stimati colegi, Am un aparat de spalat cu presiune si azi din senin s-a manifestat urmatoarea problema: cand e conectat la apa si reteaua electrica se aude pompa cum porneste si se opreste (merge undeva la 2-3 secunde), iar in timp ce merge se aude ceva zgomot ca de aer. Cand cuplez lancea, presiunea e mica, undeva la minim, iar imediat ce opresc lancea, pompa merge iarasi cu oprire/pornire. Ce parere aveti? Va multumesc pnetru timpul acordat
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.