Jump to content

valentin marcarian

Membru activ
 • Content count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Se poate si mai bine

About valentin marcarian

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/15/1976

Profile Information

 • Locatie
  Brasov

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. Sursă in comutație ptr amplificator

  Incercati si cu sarcina pusa intre - si GND. Apare acelasi fenomen descris pe ramura + si GND? Editare ulterioara: Scuze. acum am vazut ca s-a facut si acest test.
 2. Sursă in comutație ptr amplificator

  Probabil sunt urmariti diversi utilizatori care dau sfaturi, sau nu se citeste toata informatia postata. Macar ne spuneti ca nu va intereseaza X sau Y sa nu mai postam aiurea. Cu doua pagini in urma postat de mine: Si acum d-voastra veniti si intrebati: Deci sarcina se pune intre + si - ?
 3. Sursă in comutație ptr amplificator

  28V cu 22R nu vad cum sa aveti curent mai mare.
 4. Sursă in comutație ptr amplificator

  Cu o sarcina de 22R nu aveti cum sa obtineti un curent mai mare de 1,27A prin ea. Puneti o sarcina mai mica 10R sau 5R. Sau puneti aceasta sarcina de 22R intre capete +/-
 5. Bill Gates

  Bine punctat: @nomikos si @Sharky Cei ce vad Bill Gates sau Microsoft nu se gandesc decat la Windows si atat. Oferta Microsoft este foarte vasta. Suplimentez: Si dintr-un linux poti face un AD, dar la un nivel sa-i spunem primitiv. Daca vrei fineturi iti iei adio de la linux. Fie si el pe bani sub forma de subscriptie. Si Mysql are versiune Enterprise cu sume ce depasesc 30.000 USD !!! Citez: Eu zic sa puneti mana pe produsele lor, sa lucrati cu ele intr-o organizatie cu peste 10mii utilizatori si apoi sa vad care mai aveti tupeul sa refaceti infrasctructura aia cu programe open source. 100 utilizatori sunt suficienti incat sa-ti dea dureri de cap cu programe open source. Eu am intervenit in aceasta discutie datorita faptului ca s-a atacat si producatorul de procesoare. Citez: Paguba de zeci de miliarde de dolari, legislatie stupida, munti de PC-uri care vor fi aruncate la reciclat. Microsoft-ul si cu Intel-ul vor face un singur lucru bun, in ziua cand vor da faliment.
 6. Bill Gates

  Nominalizeaza ...
 7. Bill Gates

  Poate se prinde astfel și Valentin Marcarian de legătura strânsă dintre soft și hardware... Asta pentru ca alti producatori de sisteme de operare nu au fost in stare sa creeze acel mediu. Pe arhitecturile existente de procesoare si nu numai, poti instala diferite sisteme de operare. Nu te obliga nimeni sa instalezi Windows. Sau poate voi aveti numai procesoare RISC sau PPC. Pana si APPLE a ales procesoare seriale. Asta probabil din cauza lui Bill Gates care a influentat producatorii de procesoare? Sa fim seriosi.
 8. Bill Gates

  Noroc ca mai am un abac prin beci daca intra-n faliment Bill. Ce treaba are Intelul cu Microsoft? De AMD de ce nu zici nimic? Ce treaba are partea hard cu partea soft? Exagerati. Editare ulterioara: Daca Intel si AMD o sa dea faliment cum si pe ce o sa mai instalati voi linux nu stiu de care?
 9. Bill Gates

  Invidie... Nu te obliga nimeni sa cumperi sau sa folosesti produse marca Microsoft. Nu ne vedem gradina noastra de averea lui Bill Gates. Bravo lui ca are ce lasa mostenire.
 10. Schema sursa

  Uite aici tot ce iti trebuie:
 11. Discutii "Scheme alimentatoare"

  Nu avem de unde sa stim daca domeniul va fi recuperat. Eu zic sa nu modifici inca nimic. Utilizatorul care vrea sa vada pozele, modifica org in cc. Simplu, nu?
 12. Discutii "Scheme alimentatoare"

  Nu a expirat nimic. Am deschis topic pe aceasta tema la Sugestii si Reclamatii am dat si rezolvare.
 13. Amplificator PSA225

  Trasee mai late, componente cu pini grosi, strat de Cu de 70µm asta se traduce intr-o lipire la o temperatura mai mare sau durata lipiturii este mai mare ceea ce uneori nu e indicat.
 14. Masa (GND) la sursele de amplificatoare

  E bine ca s-a rezolvat cauza, nu efectul.
 15. Masa (GND) la sursele de amplificatoare

  Probabil sunt offtopic, dar citez: "Am imprumutat cuiva un amplificator in stare perfecta de functionare si mi l-a returnat cu ciudatenia asta pe iesire. Pe ambele canale face la fel. Am inlocuit modulul cu bateria de condensatoare si puntile redresoare cu un altul nou dar face la fel." Deci cu acei 10.000uF si low ESR si tot aceeasi punte redresoare functiona corect inainte de imprumutare. testele au fost facute citez: "fara sarcina conectata" @RaimondAudio pune o sarcina si vezi ce apare pe osciloscop.
×