Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gpmarian2005

Membru activ
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About gpmarian2005

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 07/20/1967

Profile Information

 • Locatie
  Constanta

Contact Methods

 • Skype
  gpmarian20051

Recent Profile Visitors

645 profile views
 1. Vand regulator de viteza pentru motoarele cu tahogenerator (motoare de masina de spalat} Montajul se bazeaza pe circuitul integrat TDA1085. Acest regulator de viteza asigura o putere mare chiar si la viteza mica a motorului. In general aceste motoare au putere mare la viteze foarte mari 17000 rotatii/minut, insa cu acest regulator are aceiasi putere ridicata chiar si la viteze de 1000 rotatii/minut asfel motorul fiind protejat de uzarea periilor si a rulmentilor. Pentru a vedea performantele in sarcina, si in comparatie cu un alt reductor de viteza fara TDA1085, priviti acest filmulet pe YouTube: APASA AICI Regulatoarele nu sunt in stoc, se monteaza la comanda. Durata montajului este de 1-2 zile. Pretul este de 100 lei plus valoarea taxelor de transport.
 2. Buna ziua! As dori sa cumpar un regulator de turatie cu TDA 1085c pentru motor de masina de spalat.Va las email

  [email protected]

  Multumesc!

 3. Vand regulator de viteza pentru motoare cu tahogenerator(motoare de masina de spalat} Montajul se bazeaza pe circuitul integrat TDA1085. Acest regulator de viteza asigura o putere mare chiar si la viteza mica a motorului. In general aceste motoare au putere mare la viteze foarte mari 17000 rotatii/minut, insa cu acest regulator are aceiasi putere ridicata chiar si la viteze de 1000 rotatii/minut asfel motorul fiind protejat. Pentru a vedea performantele in sarcina si comparatia cu un alt reductor de viteza priviti acest video: APASA AICI Pretul este de 99 lei plus transport.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.