Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

aurel70

Membru activ
 • Posts

  257
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

473 profile views

aurel70's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Salutare tuturor! In schema sunt 5 rezistente de 1 ohm.....Presupun ca le-ati injumatatit valoarea celor dintre bazele si emitoarele tranzistoarelor. Din descrierea schemei, acest lucru ar duce la pastrarea tranzistoarelor de putere sub limita de deschidere,pentru ca se reduce tensiunea B-E. Verificati ce au recomandat colegii mai sus : daca becul se aprinde FARA sa existe tensiune continua pe iesire, aveti oscilatii. Experimentati condensatoare incepand de la 10 nanoF (sau mai mult )intre baze si colectoare. Acestea ar trebui sa stinga oscilatiile si odata cu ele si becul de la iesire.Spor!
 2. Salutare tuturor! @Budreala Radu, am primit lampile promise. Va multumesc mult! Numai bine si spor la mesterit! Topicul se poate inchide.
 3. Salutare tuturor! Are dreptate @icar, si eu am gasit chestii fara rost. Am gasit varianta de a copia continutul si a-l lipi intr-un word din care am extras apoi tot ce nu ma intereseaza. dar am nevoie de traducere...Amplificatorul este foarte "pofticios" o lucrare faina! Stima!
 4. Salutare! Sper ca am inteles corect pretul de 50lei/pachetul de 7buc. PCL86 recuperate....si nu pentru o bucata...Stima!
 5. Oferta imi convine. Va rog sa le trimiteti. Multumesc.
 6. Deci 50 lei numai pt cele 7 PCL86 sau intra si PL 84 + PCL85? Aveti adresa in privat
 7. Sunt 3 PL84, 3 PCL86 si 1 PCL85 ? Daca da si sunt bune le iau.
 8. Parca vad si PCL 86 in poze. Cu ce pret le dati?
 9. Va rog sa ma anuntati, poate ne intelegem!
 10. Salutare tuturor! Caut 3Tuburi 6F3P si 2 buc ECL sau PCL86, dar la nevoie ma pot multumi si numai cu cate unul din fiecare. Multumesc.
 11. Salutare! Cer scuze pentru promptitudine,dar exista un topic "ce fel de traf e acesta?" Este cel de aici?
 12. Poate pozitia acordului se modifica cumva odata cu.... anotimpul?
 13. Salutare tuturor! Ar merita studiata si "cartea albastra" vol II, cu aparate straine, poate e ceva romanesc facut dupa licenta....
 14. aurel70

  Subarmonici

  Daca nu ar exista armonicile si subarmonicile,...nu ar suna toate instrumentele muzicale identic?
 15. Daca ajunge la mine, trebuie sa-l iau la puricat, si mie mi s-a parut suspect, dar am probat cu o boxa consecutiv pe canale si e posibil ca protectia sa simta ceva cand ampliful debiteaza in gol (tensiunea la iesire e prea mare)Nu mai tin minte daca am reglat si balansul doar spre canalul cu boxa legata la iesire. Stima!.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines