Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lm80

Membru activ
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About lm80

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 05/21/1980

Profile Information

 • Locatie
  cluj napoca

Recent Profile Visitors

238 profile views
 1. Buna ziua, solicit ajutor referitor la unitatea de generare tensiune, este marca SOLTER varianta cu descarcare de pe condensator si o lampa mica cu descarcare in gaze pentru control. tensiunea pe cond ajunge pana la 300-350 v are loc descarcarea ritmica, se vede asta si pe lampa de control dar nu face " inalta tensiune". concomitent cu descarcarea condului se aude si o pocnitura in traf( specifica unui arc electric). Banuiesc ca este transformatorul defect . Cu ce ma sfatuiti sa inlocuiesc transformatorul . incerc sa atasezi poze cu acesta .
 2. Verificati si furtunul de vacum din galeria de admisie si pana servo-busterul de la frana . Daca pe acolo aspira aer fals amestecul este sarac si se poate manifesta asa. Eventual scoateti acel furtun, obturati stutul de pe galeria de admisie si faceti asa proba , DAR ATENTIE frana va fi foarte ineficienta. Se poate ca membrana din buster sa fie fisurata si de acolo sa traga aer fals.
 3. Buna ziua. Doresc si eu 5 relee de timp si 10-15 relee montate pe placi (in functie de cate sunt montate ) . Va trimit PM cu datele de expeditie.
 4. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
 5. Consumul mediu constant o sa fie 4-500W dar poate o sa se ajunga la varfuri de 7-800W daca nu chiar 900. Intrebarea nu este pentru mine ca eu am atelierul in balcon . Este pt un amic care sta la etajul 4... deci are ceva cablu de tras si nici nu stiu perfect de ce putere are nevoie . La puteri de pana-n 500W nu ar merge cu o redresare de forta si condensatori pe la 50.000uF pentru acoperire varfuri ? Multumesc
 6. Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Doresc sa convertesc 24v AC in 220v AC. Mai exact este un beci de bloc in care este facut sistemul de iluminare cu 24v AC si vreau sa fac din acest 24AC 220v AC. TRansformatorul coborator montat nu stiu cati amperi debiteaza dar nu cred ca mai mult de 10 A. Se poate face cu invertor 24vDC - 220vAC ? Sau acei 24vAC ii redresez , filtrez si apoi ii dau invertorului?. Cu acei 220v AC o sa alimentz maxim consumator / consumatori de 1000 W . Multumesc
 7. Pune SSD, lasa-l cu w10 pe 64 si o sa-l vezi ca se misca foarte bine . Memorie vad ca are multa va fi perfect . Aceeasi chestie am patit-o si eu . Dupa ce i-am pus ssd imi statea ssd la 15-20% memoria la 40-60% si se misca de nici nu am crezut ca poate sa miste asa repede un Lenovo . Spor .
 8. Incercati sa folositi ventilator radial nu axial. Bineinteles daca aveti loc. Acele ventilatoare sunt mai silentioase.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines