Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vali82ct

Membru activ
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 core_reputation_level_4

About vali82ct

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

177 profile views
 1. V-am trimis un mesaj privat.
 2. Nu ai incercat si cu monede de 50 de bani gaurite???............poate merge.
 3. Buna ziua. Am si eu o intrebare. Care este deosebirea intre colofoniul (sacazul) brut si colofoniul activat? Ce diferente sunt intre ele si care e mai bun?
 4. Ma ofer eu. Am experienta. Ultima mea lucrare in poza de mai jos.
 5. Ceee? Western Electric produce din nou lampi 300B?
 6. Editat Ti-am editat postarea pentru ca acea carte are drepturi de autor si deci nu avem voie sa o descarcam, in cazul asta de a pune link spre download Sper ca ai inteles ideea @PapaHell
 7. Pai normal ca l-ai gasit asa fiindca asa se simte el bine .....murdar si nespalat. Nu i-a placut senzatia pe care a avut-o dupa ce i s-a facut baie, asa ca s-a tavalit prin praf ca sa fie din nou ca inainte, cum se simte el bine. Nu-l machiezi si pe el ca pe pisica de la avatarul tau sau e chiar el in acea poza?
 8. La fel ca si avatarul tau.
 9. Frate, mai schimba si tu poza aia de la avatar cu pisica aia rasă in cap ca zici ca e moartea in vacanță.
 10. Si sunt acoperite cu smereglet de culoare alba, nu?
 11. Bre maresale te credeam om serios. Ce e cu chilotareala asta?! PS Romeo Fantastick s a autointitulat Regele Sexului.
 12. Printesa de Aur hai da-te, da-te, da-te hai da-te la o parte valoarea mea pe bune 24 de karate Nicolae Guta Stati drepti, nu miscati Cand trec eu va aliniati Stati drepti, ca la armata Eu sunt cel ce va comanda Stati drepti, nu miscati Cand trec eu va aliniati Stati drepti, ca la armata Eu sunt cel ce va comanda Tremura dusmanii mei Numai daca tip la ei Au vazut ca am putere Si relatii dealea grele Si relatii dealea grele
 13. Maestre, vă rog, ceva fineț pentru domn' șef (maresal de flota de apa dulce). "Eu sunt bomba nucleară, Distrug tot ce mă-nconjoară"
 14. S-a rezolvat. Se poate inchide/sterge.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.