Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

neagu

Membru activ
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Se poate si mai bine

About neagu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  BUZAU

Recent Profile Visitors

511 profile views
 1. Salutare la toata lumea, am un invertor facut de mine in urma cu vreo cinci ani, azi ca am facut curatenie am dat de el si vreau sal modific prin schimbarea trafului de iesire, adica sa pun un traf de sursa ATX sa fie mai mic si mai usor. Am vazut ceva pe internet, se poate asa ceva sau raman cu traful vechi ce este de la un tv sport dezactivat. M ultumesc
 2. Am facut ce mi ati sugerat, nu sa schimbat nimic,cred ca problema este procesorul voi cauta un procesor, revin cu vesti.
 3. UItandu -ma mai bine am observat ca ledul bicolor de pe panoul frontal ce este din doua culori , sunt aprinse amandoua, si rosu si verde , estebun ledul a m verificat
 4. Multumesc Florinele, tot nu vrea sa mearga.
 5. Salut pe toata lumea, acest tv ce are sasiu th-1008 si procesor TDA9351PS/N3/3/1997 nu mai raspunde la telecomanda. inlocuit senzor ir, verificat tensiune de 5v ok, semnalul ajunge in pin la procesor, oare este procesorul sau daca rescriu memoria poate functiona? Din tastele frontale functioneaza normal.Merci.
 6. Da, ai drepate, asa si cu al meu a mai fost umblat in el, dupa ceva masuratori am gasit buba, un tranzistor ce a fost schimbat odata cu kp -ul dadea bine la masuratoarea ohmetrica, pe tester nu, am pus un kt315b ca in schema si / evrika/ merge, pe intrare am bfw11 de la y09gcc. Pe parcurs voi cauta si trazistorii indicati de dvs. Multumesc de ajutor.
 7. De ceva timp ma chinui la el, dupa inlocuirea bfw-ului se lumineaza tot ecranul parca ar fi un tv ce are doar rastru. Am verificat tot ce inseamna tranzistori, diode, nu stiu, mai fac sapaturi.
 8. Daca prima schema postata de CSU este cat de cat asemanatoare cu ce este in osciloscop cea dea doua postata de Vasyl este cea corecta,multumesc foarte mult de ajutor tuturor.
 9. Multumire maxima domnilui yo9gcc pentru ajutor.
 10. Multumesc de ajutor,incerc sa caut BFW11si de nu gasesc merg pe un BF
 11. din pacate nu detin asa ceva ( radiouri vechi) singurul lucru de la tovarasi este acest osciloscop
 12. Nu am putut dormii de nervi asa ca am pus mana pe aparat si am inceput lucru,am verificat si rusnacu meu a mai avut probleme, si a fost schimbat in el( de vechiul propitar) un tranzistor de pe intrare(kp303e, dupa schema) cu bfw11 ce am gasit eu. La naiba ca nu gasesc pe nicaeri asa ceva( kp sau bfw) un sfat va rog. Este un j-fet canal n,pot inlocuii cu bf 256?
 13. Multumesc frumos, maine pun osul la treaba
 14. Nici la mine colegu
 15. Seara buna si la multi ani tuturor, azi rusnacul meu sa defectat,din greseala am atins cu testerul unde nu trebuia si sa dus, poate cineva sami dea si mie o schema pentru el sau o indicatie unde o pot gasi? MULTUMESC.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines