Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

minel

Membru activ
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About minel

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  SLOBOZIA

Recent Profile Visitors

179 profile views
 1. Va salut!

  Ma intereseaza laptopul daca mai este valabil anuntul.

 2. Nu m-ati inteles, am dump pr ccr600 simplu fara magazie de cd-uri si mai am unul care spune ca este compatibil cu cel cu magazie dar cu acesta nu functioneaza,probat! Acum daca dvs. ma sfatuiti sa-l probez chiar daca nu este dedicat am s-o fac negresit!
 3. Multumesc,pt. CCR600 simplu mai am si eu dar nu am probat pt. ca acesta e cu magazie de cd-uri!
 4. proprietarul a uitat codul,un prieten a dat jos epromul dar ia rupt un pin...am epromul in cauza daca vreti dovezi...nu ma ocup cu furtisaguri daca asta vreti sa insinuati! PS am un bin cu 4343 dar nu e ok!
 5. Va salut! Va rog sa ma ajutati cu un bin cu cod pt. philips ccr600 cu magazie de cd-uri! Multumesc!
 6. Din cauza faptului ca nu exista o sectiune speciala pe forum cu unelte lipit/dezlipit ma incumet sa cer aici pareri despre doua scule: 1.http://gordak.ro/index.php?route=product/product&path=95_74&product_id=79 2.http://www.mondoplast.ro/Performer-968DA--3-in-1-soldering--Rework-Station-Performer-Performer-968DA--pg_ft-6015 Va multumesc anticipat pt. opiniile dvs.!
 7. va rog sa mai urcati continutul acestui dump pt ca pe site-ul unde a fost urcat anterior nu apar decat cu.ve! Multumesc!
 8. ESR-metru cu analizor + LCFP miron63-doresc si eu 1 buc.

 9. Mersi,ramane sa vad cum il integrez in pickit2!
 10. De acord. As fi vrut totusi sa vad cum l-as putea scrie cu pickit2 asa cum a relatat autorul pe alt site. Multumesc!
×
×
 • Create New...