Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

minel

Membru activ
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About minel

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  SLOBOZIA

Recent Profile Visitors

152 profile views
 1. Mersi,ramane sa vad cum il integrez in pickit2!
 2. De acord. As fi vrut totusi sa vad cum l-as putea scrie cu pickit2 asa cum a relatat autorul pe alt site. Multumesc!
 3. adaptarea trebuie facuta in softul programatorului sau si in controller?
 4. Va rog sa ma ajutati cu programarea acestui microcontroler cu pickit2 deoarece programatorul nu-l detecteaza si in lista pt. selectare manuala nu exista. Multumesc!
 5. A pornit,am schimbat tl-ul si se manifesta la fel,am scos tr. driver si am gasit unul in neregula, l-am schimbat si a luat-o. Am inlocuit si rez. de 2. 2 cu 1Ω asa cum mi-ati recomandat.Sa vad cand imi iau inima in dinti pt. o modificare in atx auto findca are un traf maricel. Multumesc pt. ajutor!
 6. Va salut! Vreau sa repar o sursa atx cu tl494 si m-am impotmolit.Am gasit defecte: tranzistorii de putere din primar si rezistentele de polarizare,am inlocuit 1 ohm cu 2,2 si rezistentele baza emitor fiind carbonizate,fara sa le conosc valoarea exacta le-am inlocuit cu 2k7.Am inlocuit si condensatorii de 1 uF tot din primar.Banuiesc ca sursa s-a ars din cauza diodei duble din secundar de pe 5v care avea o jonctiune in scurt. Am dat afara radiatorul cu grupul de diode si torul comun pt. ca intentionam, sa o modific.Am conectat numai dioda de pe 12v si am pus un tor numai pt. aceasta tensiune. Am inlocuit si c-ul de 2200uF si am eliminat c-urile de pe celelalte tensiuni.Sursa nu porneste nici macar pt. o secunda,tensiunile pe tl494 fiind urm.: pin4: 0v, pinii 8 si 11: 1,5v, pin 12: 13v pini13,14,15 :4,9v la iesirile 8 si 11 semnalul are fq:32khz tranzistorii driver par ok masurati in circuit Ca sarcina am folosit un bec semnalizare auto.
×
×
 • Create New...