Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

minel

Membru activ
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About minel

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

127 profile views
 1. minel

  voltampermetru cu pic 16f876

  Accept intodeauna orice critica la erorile mele pt. ca pe forum trebuie sa ramana numai ce este corect.
 2. minel

  voltampermetru cu pic 16f876

  Citez autorul proiectului despre alegerea tensiunii respective: "M-am folosit de un amplificator diferential cu AO, in speta 358, alimentarea sa va fi la o tensiune auxiliara de 20V si asta pentru a permite o mai buna flexibilitate in ceea ce priveste CMIR maxim admis pe intrari ( common mode imput range ), care la 358 constat ca este intre -0,3v si pana la Vcc. "
 3. minel

  voltampermetru cu pic 16f876

  Am inteles de la inceput ideea dvs., cablajul intr-adevar nu e ok e cel de test...
 4. minel

  voltampermetru cu pic 16f876

  Multumesc pt. raspuns Thunderer2018,am incercat solutia propusa de dvs. dar nu a avut nici un efect dar oricum, astfel mi-ati oferit alta idee si am decuplat intrarile 2,3 cu cate 100nF la masa iar acum fluctuatiile s-au redus ca intensitate si frecventa. Referitor la raspunsul ironic si rautacios( sper ca n-ai cautat un trf. cu 20Vca neaparat...) al lui informer imi cer scuze pt. ignoranta cu care v-am deranjat dar mi-ati spus ce stiam deja:ca sunt prost.Pentru mine este acceptabil aceast v-a pt. ca nu fac cercetare iar cu programarea am ramas mult in urma pt. ca nu am programat decat in Basic mici programele pe timpul HC-urilor...
 5. minel

  voltampermetru cu pic 16f876

  Am construit si eu acest v-a. dupa schema de sus si intampin 1 problema: valoarea dupa virgula nu este stabila,variaza in limite mari uneori si 5 ordine de marime(sute de mA si mV) in conditiile in care tensiunea/curentul masurat este stabil pe multimetru.
 6. minel

  Vand transformatoare de linii recuperate

  pt. sasiu beko 10.3 aveti(hr7578)?
×