Jump to content

razvan-l1

Membru activ
 • Content count

  1,115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Se poate si mai bine

About razvan-l1

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Buc-PH

Recent Profile Visitors

263 profile views
 1. Tv.LG 32LB561B-ZC

  Este o metoda care ofera o rezolvare temporara . Memoria trebuie inlocuita .
 2. Lipire F/UTP

  Lipesti cu fludor cu plumb si sacaz,nu cu flux . La pregatirea capetelor pentru lipire introduci pe fiecare fir o bucata mai lunga de tub termocontractil de 1mm diametru . La fel si pe cablul UTP introduci un tub contractil mai lung cu diametrul de 15-20mm. Dupa lipire tragi tubul peste lipturi si incalzesti cu ce ai . La final tragi su tubul gros peste celelate si incalzesti din nou . Cel mai important lucru este ca lungimea lipiturii sa fie mai mare de 5mm pentru rezistenta mecanica .
 3. HDD

  Vezi in vanzarile mele . Sunt pe mobil acum si nu pot pune link.
 4. Pct 51 Tel Allview redus la 240 ron . Camera TomTom rezervata .
 5. Putin ajutor (identificarea unei diode)

  Se poate verifica daca are sau nu scurt pe alimentare si se alimenteaza cu 12V pentru probe ,daca nu are defect trebuie sa functioneze si fara dioda .
 6. Putin ajutor (identificarea unei diode)

  In cazul limentarii de la o sursa in comutatie , acea dioda ar fi pus sursa in protectie , daca se inversa polaritatea . In cazul alimentarii de la acumulatorul auto ,sau orice alta sursa fara protectie pe iesire, cu polaritate inversata , rezulta ce s-a spus mai sus .
 7. Mosfet400 full simetric => Proiect public

  Felicitari . Spor la treaba .
 8. Subwoofer Magnat Gamma Sub 220 a

  Ma ofer eu ,dar cheltuielile revin toate clientului , inclusiv transportul.
 9. Sursa 17IPS20

  Aceea este eticheta displayului. Eticheta de pe placa sursei , in primul foto in dreapta se vede eticheta . Vorbim doar despre sursa .
 10. Cumpar acumulator Pb si tub fluorescent circular

  Aveti dreptate . Am 5 buc led de 1W , alb cald , dar nu am timp sa fac radiatorul circular pe care sa le montez . Daca nu gasesc tub la cotele de mai sus o sa ma apuc sa tai o tabla de aluminiu sa fac radiator , e migala multa sa faci un radiator inelar si nu e nici punctul meu forte la aschiere .
 11. Cumpar acumulator Pb si tub fluorescent circular

  Cred ca este ok la cote . Este nou sau uzat ? Foto e cel mai indicat .
 12. Subwoofer Magnat Gamma Sub 220 a

  Daca nu faci diferenta intre bazaitul de final ars si cel de oscilatie , daca nu stii ce si unde sa masori nu o sa-l faci singur. Poate fi defect integratul amplificator de bas sau/si condensatorii si/sau diodele din punte . E ca o rugaciune .Stii ce ceri dar nu stii ce vei primi. Am gasit la un sistem , nu conteaza marca , un condensator de filtraj cu un terminal retezat si nu reusesc sa explic acest lucru . Ambii condensatori erau fixati la baza cu vesnicul smac china ( plastic topit cu acel pistol care a devenit deja foarte cunoscut printre unii meseriasi ) , care se vede in prima fotografie si nu se miscau liber . Evident se vedea si la masuratoare ca una din tensiunile continue era mai mica . OFFTOPIC Daca asa arata un Magnat pe interior , ce sa mai ceri de la cele no name . Completeaza locatia la profil si o sa se ofere cineva sa te ajute . ( probabil )
 13. Sursa 17IPS20

  Pe eticheta de hartie este codul comercial al acelei surse . Puneti un foto mai clar .Este al doilea numar de pe acea eticheta , comandand dupa acel cod nu veti gresi .
 14. Cumpar acumulator Pb si tub fluorescent circular

  Nu sunt ceea ce caut ,de aceea am pus si cote . Valabil in continuare .
×