Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

razvan-l1

Membru activ
 • Content Count

  1,269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

140 Excellent

About razvan-l1

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Buc-PH

Recent Profile Visitors

1,204 profile views
 1. Asa se face doar la acel pomenit dorel .
 2. E o metoda des folosita de un mare serviceur cu multe basini . Am vazut si eu acest tip de servisare . Aste este TIGANIE . sau . . . . DOREL DIN RO . . . . .
 3. LIpituri reci la conectorul cablajului de la leduri
 4. Polistiren extrudat pentru pardoseala ,4-5 cm si simplu 5 cm pe pereti . La pardoseala peste polistiren parchet sau pal ,in functie de destinatie . La pereti rigips peste polistiren . E bun si buretele de mai sus doar pentru pereti si ceva mai gros .
 5. Eu am scris ca virusul si efectele lui sunt reale . Am intrebat cat se exagereaza . Nu scoateti din context , lasand sa se inteleaga altceva .
 6. In Italia se vehiculeaza tratament obligatoriu . Sa vedeti ce va fi cu vaccinarea obligatorie covid .Nu se va sti ce va contine si ce efecte se urmaresc . Motivul va fi foarte important .Eliminarea covid . Va veni oricum . Globalizarea . . . . . . . Stie cineva cat la suta xx% este exagerare ? Virusul si efectele sunt reale , dar cat de manipulata este pandemia stiu putini . Realitatea amestecata cu minciuna in proportii variabile de la o zi la alta este cel mai bun instrument de prosteala si manipulare .
 7. Avand in vedere ora postarii . Licoarea pomenita are faima ca porneste pilotul automat , care functioneaza pana la locul de parcare . Distante limitate de memoria Flash .
 8. Poate e defect display/tcon . Lasa-l pornit mai mult timp si vezi daca se aprinde martorul de remote cand folosesti telecomanda , sau daca se opreste din telecomanda . Poti incerca fortat ,din recovery ,sa-l scrii . Nand flash/EMMC e ultima optiune .
 9. -carcasa plastic-se da cum se vede. pret 15lei. carcasa aluminiu/stare buna/se da cum se vede,complet.Dvr-ul are 2 c-uri umflate pe alimentare/interfata ide/netestat. Pret 30lei. Astea doua la mine . Continuam pe MP.
 10. Exact . Dar ce ai definit tu ,are firma pomenita in RO. Datorita : dotarilor si acreditarilor si certificarilor este singura in RO care face service la nivel de componenta la terminale GSM. Evident cu autorizarea producatorilor . Un ex perntru tine : ai inlocuit Power Amp de RF pe 4G .La un service de colt de bloc telefonul are din nou semnal pe 4G .E reparat ok . Cine l-a autorizat pe gigel din colt sa faca replacement la RF powamp ?De unde a luat piesa ?De pe alt telefon , cu alt defect . Pentru producator e scrap ! Ai facut si calibrarea de nivel/putere ?Cu ledu' cu 3 spire de sarma lipite pe trminale , de acum 30 ani ? Cu ce ai facut ? Calibrarea !!!!!!!!! Nu are nimeni in RO dotarea necasara cu exceptia fimei mentionate . Monopol. Sau stii tu o firma care are testoare de retea si shielduri si antena coupler pentru teste RF + profile de test si calibrare de la producator ? Astea se obtin dupa autorizarea de service data de producator . Dupa lecturare si aprofundare se poate sterge acest OFFTOPIC .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.