Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

razvan-l1

Membru activ
 • Content Count

  1,357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 core_reputation_level_5

About razvan-l1

 • Rank
  core_member_rank_4

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Buc-PH

Recent Profile Visitors

927 profile views
 1. Stai linistit , va veni si la noi dupa cum a inceput sa muste din masa si a ramas si fara ranjetul ironic .
 2. Tu vrei sa conectezi castile la doza de chitara ? !!!!!!!!!!!
 3. Ceausescu a promis 400 sute plus la alocatie pentru noii nascuti . . . .
 4. Poti incerca si cu inlocuire de SPI . Citesti continutul original si scrii alta memorie pe care ai verificato in prealabil prin stergere si verificare blank manual . Sau daca ai memoria in aparat faci un hard reset si incerci din nou sa scanezi si sa memorezi , apoi treci la inlocuire .
 5. Polidinul este dusmanul de clasa al capitalismului . Oarece de ceeee ??? Carmol sau savantiii sau doar gloodul ?
 6. Raportează post Postat 1 oră în urmă (editat) Nu exista vaccin pentru prostie , doar atitudine colectiva de grup , constienta de ce vrea . Vom vedea , dupa ce trece, cati vom mai fi in viata . Saatul nostru ,catre care cotizam o parte din munca noastra, nu are nimic pentru noi ACUM . DOAR rugaciunile popilor .Care oricum nu ajuta pe nimeni . Statul + popii = superiorii nostrii careee ne conduceee ( udeeee )????????? Mergeti in genunchi si inchinativa lungaaaa = capul plecat nu-l taie sabia , dar nici nu iese dintre genunchi . . . . . . . . Biserica nu are nici un ban . Banii sunt la popi , in conturi private din switz land si alte offshoreuri. Biserica nu a dat nici un ban petru tara in ultimii 80 de ani . Doar au luat . La ce le trebuie mausoleul [email protected]!!!!! gadilirii orgoliiilor frustrate ? Sunt mandru ca primesc aprecieri la opiniile mele . Va multumesc . WHO CARES ?? NOBODY . . . . .
 7. Ia si determina tu contributia datoarata de capsunari . Si ne anunti si pe noi" aicia" de sumele datorate de cei care latra ca vor asistenta medica in RO ,dupa de ei au stat 15-20 ani afara si nu au platit nici un cent in RO . Mai nou cu "senghenu" vor si drepturi sociale ( pensii , CAS .etc . . . . .) Sincer sunt de acord , cu conditia sa platesti din banii tai . Esti liber sa ai opinie personala . Te poti amorti linistit , noua nu ne pasa de ce bei .
 8. Nu exista vaccin pentru prostie , doar atitudine colectiva de grup , constienta de ce vrea . Vom vedea , dupa ce trece, cati vom mai fi in viata . Saatul nostru ,catre care cotizam o parte din munca noastra, nu are nimic pentru noi ACUM . DOAR rugaciunile popilor .Care oricum nu ajuta pe nimeni . Statul + popii = superiorii nostrii careee ne conduceee ( udeeee )????????? Mergeti in genunchi si inchinativa lungaaaa = capul plecat nu-l taie sabia , dar nici nu iese dintre genunchi . . . . . . . . Biserica nu are nici un ban . Banii sunt la popi , in conturi private din switz land si alte offshoreuri. Biserica nu a dat nici un ban petru tara in ultimii 80 de ani . Doar au luat . La ce le trebuie mausoleul [email protected]!!!!! gadilirii orgoliiilor frustrate ?
 9. Am cel mai mare respect pentru DV. Va rog sa nu-mi insultati inteligenta cu replici fara de continut . Razvan . Capitalismul de cumetrie din Romania este cela mai mare dusman al Poporului ROMAN . Nu confund oamenii cotizanti la pesie si sanatate cu cei care nu au dat un sfant , dar latra cu fel si fel de exprimariii " ca se nee deea ". SUNT doar ROMAN . Care urgente ? Tataie !! Am spus ca se cosuma resurse din si din . . . . , constituite doar din banii nosrtii . Nu ai diasporei . Ei nu au paltit un cent pe an pentru sanatatea pe care o reclama si o cer acum. Am spus clar ca sunt bani de la buget ( impozite / taxe ) si de la sanatate ( CAS si lte cacaturi , inclusv pensii ) deturnati in scop POLITIC . Matale ce nu INTELEGI ????!
 10. Resursele , foarte limtate , vor fi consumate cu cei pomeniti mai sus . Cand vom ajunge noi , contributorii de drept , sa avem nevoie , nu va mai fi nimic . Ironic este faptu' ca se contrazice principiul de baza al capitaslismului : ai platit esti servit , nu ai platit ramai la urma . La noi este exact pe dos .Prioritatea o au cei care nu au platit . Au fost consumate toate resursele cu ceva ce nu mai conteaza acum .( masa electorala ) De la declansarea primei alerte la nivel global , alesii nostri s-au preocupat in SPECIAL de preluarea puterii , alegeri , si alte mantocarii cunoscute . Acum nu mai vezi pe nimeni din cei care guitau pe la televiziuni ce si cum cu alegerile , guvernul ( bun / rau ) . 2 ture , 3 turn , sa vina cu donatii , sfaturi si ajutor material . Popii megalomani care au construit mausoleul , absorbind prin decrete de guvern banii nostri , nu fac nimic .( doar se roaga ) Nu scoate unul ceva din tescherea , pentru sectoarele pe care le-au privat de fonduri pentru orgoliile lor . La Suceava se intampla in cel mai pur spirit comunist , sa bage sub pres si cu ordine background . Cu aesemenea mentalitate la nivel de masa ma rog si eu " Sa avem ceva noroc " .
 11. Tot ce se cheltuie cu cei care vin de afara este de la buget si sanatate , unde ei nu au contribuit 1 cent . E politica . Sunt voturi si cefe late .
 12. Eu mai am doar 1 pereche de VQE , dar destul de obosite si ciufulite . Ma retrag .
 13. Ma uit sa vad daca mai am o pereche .
 14. "Aveți dreptate, deja nivelul discuției depășește cunoștințile mele elementare. " Aveti SM atasat mai sus . Lasati aparatul in starea in care este acum . Daca interveniti haotic nu va mai accepta nimeni sa-l repare . https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&ei=Mkt7XraOFpCKrwTXsYDYDQ&q=TA7060AP&oq=TA7060AP&gs_l=psy-ab.3..0i30.13564.13564..14076...1.0..0.144.268.0j2......0....2j1..gws-wiz.fujl-Arv00M&ved=0ahUKEwi276SBzbXoAhUQxYsKHdcYANsQ4dUDCAo&uact=5
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.