Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

razvan-l1

Membru activ
 • Content Count

  1,008
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 Se poate si mai bine

About razvan-l1

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Buc-PH

Recent Profile Visitors

472 profile views
 1. razvan-l1

  dump akai

  Tasta pwr apasta lunga . Test pattern poate fi si de la probleme cablu lvds ,conectori sau chiar procesor . Trabuie verificat cu atentie .
 2. Bere blonda speciala de Margineni ,Bacau, 12% !!!!!!!!
 3. razvan-l1

  TV LED Toshiba model 32P1400D

  Am intalnit multe la care nu functionau tastele ,se puteau opera doar din telecomanda .
 4. Am gasit la cele trecute de garantie , mai vechi de 2 ani, condesatorul de filtraj al tensiunii de la invertor defect . Simptom :lipsa totala backlight . Nu e o regula , dar puteti incepe prin a masura tensinea pe invertor .
 5. Nu ai specificat zona geografica ,iar eu am oferit o solutie existenta in RO . Puneti toate datele problemei ,cand cereti ceva ,altfel batem campii . Poate totusi la providerul tau exista apel wifi . Intreaba . Daca zici ca ai semnal lan-wifi trebuie sa mearga daca reteaua suporta .
 6. razvan-l1

  Ciudatenie

  Sunt calcule initiale ,care definesc pretul la raft ,sigur cu mult peste limita bunului simt . Pe cealalta parte producatorul ofera piese de schimb ,in limita 50-75% din pretul aparatului ,care difera de la o gama la alta . Altfel spus ,pentru problema din primul post ,e cam asa : clientul reclama produs defect ,la magazinul care a emis factura ,sau alta filiala . Magazinul are obligatia de a prelua produsul defect ,pe baza de pv unde se specifica starea ,aspectul ,defectul si accesoriile care insotesc produsul . Produsul se trimite la SA ,unde se constata si se da un verdict sau altul . Magazinul nu are competenta si autoritatea de a stabili daca reparatia face sau nu obiectul garantiei ,acesta se face exclusiv in SA (SERVICE AUTORIZAT ( DE CATRE PRODUCATOR ,NU DE PRIMARIE SAU MAGAZIN )). In caz de lipsa piese ,service restricted activity se inlocuieste produsul in service sau se emite o negatie ,in baza careia clientul primeste la magazin un produs nou ,pachet complet . De la constatare la emiterea negatiei nu trebuie sa treaca mai mult decat timpul legal de reparatie . In cazul prezentat sesizez o intarziere provocata de magazin ,nejustificata dupa parerea mea . Daca inlocuirea s-a facut in cele 15 zile legale nu prea e nimic de facut . Nu stiu sigur daca in lege este specificat ca in caz de neputinta de remediere ,inlocuirea sa se faca in un intervat definit de timp. Trebuie citit CG emis de magazin odata cu factura si corelat cu legislatia . Altfel spus nu luati de flcccccc.
 7. Pentru oranjeee se poate folosi apelul prin wifi. Trbuie vazut daca providerul tau ofera acest serviciu . Principiul e simplu :daca nu ai semnal GSM ,reteaua te va cauta prin internet ,daca suporta asa ceva si ai setat pe tel optiunea . Mai simuplu se poate ,si se practica dezactivarea din Gsm pentru timpul in care nu ai minim de semnal ,pentru a nu avea balbe .
 8. Se adauga : 54 Player Sony NWZ-443 , cu urmatoarele probleme 1 butonul de hold rupt , ramas in pozitia in care aparatul nu are tastele blocate 2 Se incarca la orice incarcator USB dar nu se conecteaza la PC , cablul neoriginal . 3 Aspectul din foto , tarait , zgariat Functioneaza toate optiunile si a fost testat pe radio , nu are muzica memorata , toate tastele si audio ok . http://i66.tinypic.com/ohpxjr.jpg http://i65.tinypic.com/2j48zl5.jpg http://i68.tinypic.com/6nw5t2.jpg Se vinde cu ce se vede in foto : cablul USB , incarcator de 1000 mA Se vinde ca defect pentru piese sau reparatie la pretul de 55 ron plus transport .
 9. razvan-l1

  Nokia105,probleme la apelare

  Verifica prima data sa nu ai activata redirectionarea apelurilor pe simul cu probleme si sa reapeleze cine stie unde . Esti sigur ca citeste ambele simuri ? Ai semnal pe amandoua cartelele ? In cazul unui sim in apel simul 2 ,sau 1, dupa caz este inactiv pe timpul apelului . Schimba cartelele intre ele si vezi daca s-a mutat defectul sau nu .
 10. razvan-l1

  Iphone 7 plus fara sunet

  Daca ati curatat bine toate protectiile castii :panze ,plase ,etc treceti la demontat . Daca nu , incercati sa curatati din nou toate protectiile cu acool si sa le suflati usor . Casca fizic nu poate fi defecta ,doar ceva mizerie care se comporta ca o membrana izolatoare .
 11. razvan-l1

  Circuit pocnit / impamantare cu dilema

  Daca ai avut probleme la doza , unde mai mult ca sigur sunt imbinate prin rasucire , refaci toata doza , verifici din nou legaturile si refaci si masuratorile . Evident tragi din tablou , chiar din aceeasi plecare cablu separat pentru tot ce are mai mult de 2,5-2,7KW . Daca nu ai refacut toate legaturile din doza cu avarie si pe cele care urmeaza sau o preced ai muncit degeaba .
 12. razvan-l1

  teletech LCD 19906

  Da un cald la memoria RAM. Relipire cu flux de calitate si temperatura scazuta la limita la suflanta , la fel si aerul cat mai redus ca debit . Se opreste cu un tiuit ?
 13. razvan-l1

  Dupa Sarbatori

  Cine te pune sa citesti toate aberatiile ?!!!!!!!!!!!!!!
 14. razvan-l1

  Samsung Galaxy J6 2018

  Posibil sa fie husa pentru alt model . Se poate identifica prezenta si pozitia magnetului destul de simplu. Faceti retur la husa daca nu corespunde cu telefonul.
 15. razvan-l1

  Samsung Galaxy J6 2018

  Vedeti in meniu daca are optiuni pentru active flip si testati cu un magnet oarecare pe marginea displayului pe tot conturul daca simte undeva magnetul. Ori nu are deloc optiunea , ori magnetul de pe husa este pozitionat incorect sau lipsa . Nu se regaseste in specificatii la multe tel daca au sau acesta funtie si de aceea am spus sa testati .
×