Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

razvan-l1

Membru activ
 • Content Count

  1,313
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

116 core_reputation_level_5

About razvan-l1

 • Rank
  core_member_rank_4

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Buc-PH

Recent Profile Visitors

853 profile views
 1. Face asta cand nu are semnal sau este setat la un interval mic de auto stdby .auto stdby = se opreste daca in intervalul setat nu primeste comenzi Cauta in setari timerele . Nu stiu ce placa si ce ver de soft ai ca sa te ghidez exact . Pune un foto cu meniu home smart .
 2. Foloseste un site de sharing ex: 4shared ,we transfer etc .
 3. Nu ai locatia trecuta la profil . Cum sa primesti oferte daca nu stie nimeni de unde esti ?
 4. O bara , doua barete sau doua beri , ajungi la demontare panel . Nu cred ca mai conteaza cate schimbi . Doar daca te raportezi la pretul de genul 2o-25 ron pentru tot . Lasand gluma , reparatie de calitate inseamna sa schimbi tot chitul . Chiar daca e destul de scump . Schimbi azi o jumatate de bara , peste 2-3 luni alte doua , peste alte 4 luni inca 5 jumatati . Unde ajungi cu manopera ?
 5. Voi nu cititi ce am scris ? Scriu degeaba ? Softul corect pentru versiunea de HW , adica 4 sau 8 GB. Restul , inclusiv rezolutia ,se fac din service menu . Promit ca nu mai intervin pentru cei care nu inteleg . Poate sa fie solarizata , in 16 culori , rasturnata , in oglina , deplasata , se fac toate din service menu .( imaginea dupa resoftare ) INITIATORUL TOPICULUI A SCRIS CLAR : software emmc size mismatch EMMC ??????!!!!!!!!!!!!!
 6. Ce se vede in foto este carcasa display . Eu am intrebat de carcasa aparat . Carcasa aparat este ce vede clientul in spatele tv . Nu conteaza displayul , ser pot face din service menu toate setarile de panel . Trebuie doar softul corect . Dupa SN domnului este versiunea cu EMMC de 8GB .
 7. Nu are legatura cu panelul. Nu este softul corect pentru acea ver de HW . Am mai scris asta . Sunt cu doua versiuni de memorie 4 si 8GB iar la tine este cazul tipic de soft incompatibil . Ce SN are aparatul pe eticheta ?
 8. Salut . S-a inlocuit MB la acest tv cu una noua , blank . Am dat soft , a pornit dar se restarteaza aleator la configurarea initiala .Aleator inseamna ca nu se restarteaza mereu la acelasi pas al configurarii . Am incercat si cu wifi deconectat si la fel . Mai trebuie setat din service menu ceva , eventual pasii de configurare . Banuiesc tunerul nesetat dar nu am siguranta ca asta este . Sau placa noua cu probleme .
 9. Nu merita nici un efort sau atentie ,pentru nici o suma de bani . Trebuie "pasate" si vor disparea . Au fost proiectate si construite pentru utilizare fara depanare . Vezi clipsurile care fixeaza baretele la jumatatea lungimii. Cel de jos este o greseala de proiectare .
 10. razvan-l1

  Donatii

  Asteptam foto .
 11. razvan-l1

  Donatii

  Amplificator in ce stare este ? Este complet ?
 12. Posibil comutator electronic si de aici limitarile la tensiuni mici . Da , nu merita ( inca ) .
 13. Sa faca cineva un group buy si ma bag si eu .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.