Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

razvan-l1

Membru activ
 • Content Count

  1,230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 core_reputation_level_5

About razvan-l1

 • Rank
  core_member_rank_4

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Buc-PH

Recent Profile Visitors

738 profile views
 1. razvan-l1

  Ceas auto

  Schimbati cuartul , am intalnit multe cu frecventa departe de cea specificata .
 2. Set complet de baterii noi si incercati din nou .
 3. In cazul inlocuirii cu diode cu semiconductori , tensiunea anodica apare inaintea incalzirii lampilor si cu valoare maxima care provoaca uzura prematura a lampilor . Ceva temporizare , peste timpul de incalzire al katozilor ajuta la evitarea acestor socuri destul de dure . Posibil sa se mai recomande redresoare cu seleniu , dar la acea tensiune sunt voluminoase ( au multe placi ) si relativ (foarte) instabile .
 4. Am in lanterne , aparate de masura ,telecomenzi ,osciloscop si alte aparate de prin casa si nu am avut probleme pana acum .R3 , R6 , 9V . Nu stiu ce origine are dar e mai de soi decat cele laudate .
 5. Am scris mai sus de ele . . . . . . . Bateria de 9V , care tine cum am spus ,costa 6,25 ron . A nu se considera reclama , este realitate . . . . .
 6. Nici un lagar de bronz grafitat nu se greseaza . Grafitul din compozitie are rol de luibrifiant , orice alta tentativa de gresare duce mai devreme sau mai tarziu la blocarea lagarului , datorita acumularii de particule (desprinse din lagar) amestecate cu lubrifiant care se transforma in ceva foarte vascos datorita conditiilor de functionare .
 7. Rezolvat . Se poate inchide .
 8. Am scris in anunt. Pretul care este ?
 9. Initiatorul doreste un traf separator , nu coborator . Cititi cu atentie .
 10. Dollar se chiama !!!!! Acum ceva ani am avut o oferta de Nokia 108 sau alta troaca de genul (direct China ) cu 4,75 eur pe bucata cu conditia sa cumpar mai mult de 5000 de buc (era ceva cu un container si transport free pentru cantitatea respectiva ).Evident ca am dat pass .Nu aveai cum sa vinzi competitiv 5000-7000 de telefoane cand providerii le dadeau mocca . La acea vreme in Ro se vindea la liber , oficial in voda si protocala cu aprox 110 ron sau ceva pe aproape . Din ce tin minte pretul la poarta fabricii era undeva la 2,3-2,5 eur pe buc . Este foarte adevarat ,doar ca nu stie ,si nu se doreste aceasta informatie pe strada .
 11. Cumpar 2 buc LM3886T , originale , nelipite . o735o57923
 12. Am eu , dar nu pot pune de la munca . Daca nu gasesti la alt coleg sunama dupa 20:30 .
 13. Daca are conectorul LVDS in alta pozitie fata de placa originala nu e compatibila si o sa strici displayul .
 14. Are 3 fire de otel si parca 4 de cupru , rasucite impreuna .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.