Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

razvan-l1

Membru activ
 • Content Count

  1,075
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Se poate si mai bine

About razvan-l1

Profile Information

 • Locatie
  Buc-PH

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. razvan-l1

  Vand lot lampi

  Vand lot de lampi in proportie de 80% noi Lista este urmatoarea : 6k4p - 2 buc 6p13 6p14 - 6 buc 6n1p - 2 buc 6j1p - 6 buc 6f1p - 5 buc 6h2p - 6x2p 6h1p - 2 buc 6n2p Posibil sa fi interpretat gresit unele caractere dar se vad in foto notatiile , la o prima numaratoare sunt 29 buc . http://tinypic.com/r/24z9boh/9 http://tinypic.com/r/2ir3jh5/9 http://tinypic.com/r/w6v310/9 Se dau separat doar in zona mea de domicilui cu oferta inainte . Pretul cerut este de 250 ron pentru toate usor negociabil . o735o57923 Daca sunt corectii de pret va rog in privat .
 2. Ma bag eu la 2 bucati .
 3. Problema e ca inainte de a roti discul trebuie sa-l detecteze . Daca nu vede disc nu se comanda motorul . Orice reparatie abordata gresit ,eronat duce la esec .
 4. Valabil , negociabil . Se poate vinde pe bucati daca sunt solicitari .
 5. Relipeste modulul cu dioda in cauza . Inlocuieste ce e defect si nu mai testa pana nu relipesti tot ,eventual extragi modulul din placa si faci un reflow . Au lipituri reci pe placa de baza unde este lipit modulul . Acel modul este partea de intrare a etajului de putere .
 6. Aspiratia primara din campurile de productie ( cele fara eruptie ) -0.1-0,2 bar . Un ventil lasat (intentionat ) deschis pe aspiratie poate permite absorbtia de aer atmosferic in gazul bogat .
 7. Gazele mai bogate . . . .sau . . . . .mai sarace . . . . . definesc puterea calorica si implicit rezultate din analize , dar ele sunt mereu constante . Am mai spus :aerul este aspirat in statiile de compresoare , nu injectat .Pentru injectie ar trebui sa ai un compresor separat .
 8. Mai nene ,nu face nimeni scatei in conducta cu amestec exploziv(chiar daca nu este la concentratie critica ) si ,chiar daca "se sparge teava si tasneste artezian catre afara" , tot se amesteca cu aer cat sa nu mai fie pericol . Iar la consumator se dilueaza ,in proportie corecta de ardere ,cu aer atmosferic in instalatiile de utilizare (aragaz , gentrala , etc . . . . ) .De unde risc de paca paca ? Dar, DAR, . . . care este concetratia la care amestecul devine exploziv ? Si cum o mentii in zona de risc ?Sau cine e atat de prost sa faca asta ?Stii cifra ?Lumineazane si pe noi . Am fost maistru de extractie , tratare si transport titei si gaze si stiu bine ce si cum . Amestecul exploziv este periculos doar daca se acumuleaza intr-o incinta semiventilata si se mentine concentratia critica . In conductele de transport nu se poate vorbi de concentratie critica unde aerul care contine printre multe alte si O2, nu depaseste 5-7% din volum . Treci la pct1 si vezi mai departe . Era vorba doar de veridicitatea si verificabilitatea datelor din buletine , DOAR ATATA !
 9. Dupa aspect pare a fi o lampa Uv din aparatele medicale vechi , care se foloseau in sectiile de dermatologie .
 10. Se adauga 56 Radio SELENA B211 Era functional cand a fost parcat cu antena lipsa si cele doua butoane de la potentiometre Aspect 6/10 , daca gasesc cablul o sa fac si probe de functionare . Pret 120 ron , negociabil.
 11. Se taie cu disc abraziv pentru otel 3 mm , dar e pacat sa o strici . Poate gasesti pe cineva amator care vine cu gasca si o coboara .
 12. razvan-l1

  TV Philips CRT

  Vand tv Philips 21PT166B , cu mic defect . Defectul consta in instabilitatea acordului pe post . Pret 150 ron negociabil. Valabil doar cu ridicare personala . Momentan nu pot face alte foto , dar revin . Se vinde complet sau pe bucati , tubul in stare foarte buna . Am si telecomanda originala .
 13. Ce simptom are ? Scuze , Acum am citit cu atentie . Am si dump si USB dar nu pot pune pana ajung acasa .
 14. Pentru ce ai nevoie de schema ? Sunt sanse mici , spre 2-3% sa gasesti , dar se poate si fara schema . Daca ai tensunile " in regula " posteazale aici sa vedem si noi . De baza sunt tensiuni date de surse in comutatie care sunt alimentate din 12V, prima ,si restul in cascada : 5V permanent , 1,8 ( permanent pe anumite placi ) si 1,1 comandate , 3,3 permanent , dupa care sunt regulatoarele liniare 2 sau mai multe .Aceasta configuratie difera de la o placa la alta si nu e batuta in cuie . Din experienta spun ca daca ai sursa de 1.1V pornita si ledul rosu face blink la 20-30 de secunde ai placa cu procesor defect . Nu am sapat in acest defect ( lipa de timp si nu numai ) , dar in comparatie cu o placa buna cu soft defect sursa in cauza porneste la punerea sub tensiune si dupa butare se opreste in timp ce la placa defecta se opreste doar cand face ledul blink ( incercarea de restart la procesor ). Suficient ,cred eu , asteptam detalii .
×
×
 • Create New...