Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

razvan-l1

Membru activ
 • Content Count

  1,382
 • Joined

 • Last visited

About razvan-l1

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Buc-PH

Recent Profile Visitors

1,280 profile views
 1. Acest setup folosesc si eu la tv din dormitor . Nu conteaza amplif si boxe , se aude mult peste orice bara /ranga de 4000-5000 ron . Chiar si cu 15-20W reali si niste boxe bunicele si suficient departate pentru a crea efectu' stereo . Daca se tranteste o usa in film sare navasta din pat .
 2. OFF topic . Am din diferite bonusuri +2 buc CH341 . Poate prezinta interes .
 3. Memorii noi ,AMBELE . Altfel . . . . . istoria se repeta .
 4. Corect . De la win 7 in sus nu mai accepta drivere si clone de PL2303 . Am un port IR care pe XP merge normal dar pe win 7 nu am reusit sa-l fac functional datorita clonei de PL .
 5. 8 multimètre prêt 60 lei Primul din stanga sus mai este disponbibil ? Cel cu fisele fixe .
 6. Dump nu e bun ? Musai pe usb ? Este un site numit Televizorul Vortex.
 7. Nu caut ,este doar un exemplu . Nu am nevoie sa caut .
 8. Deconecteaza-l de proba dupa ce incepe update si vezi ce se intampla . Nu potiu rata reparatia pentru un buton, macar stii ce ai de facut . Baga un ochi si aici : https://forum.xda-developers.com/android-tv/philips-sony-tcl-android-tv/guide-continuous-restart-bootloop-fix-t3344272 Dar insist pe verificarea butonului . Din ce retin poti comanda si din telecomanda secventa de recovery .
 9. Pune alt buton , sau deconecteaza-l dupa ce incepe update . Butonul cu 5 functii de pe capacul spate .
 10. Da , eu nu am lucrat si nu am citit despre . Daca programez 1-2 pe an e mult . Multumesc inca o data .
 11. Incearca sa deconectezi joystick dupa ce incepe update si lasi sa termine . Sau pune alt joystick . Daca are tasta blocata , cand face restart pentru initializare android intra iar in recovery . Nu costa nimic sa incerci .
 12. Aceste detalii trebuiau scrise in primul post . Si ca de obicei tot matale esti suparat ca nu am ghicit noi pompa , puterea si cotele .
 13. Daca face loop in recovery verifica joystick-ul . Posibil sa fie unul din contacte blocat ( sus / jos ) nu mai tin minte cu care intra in recovery . Am avut acest defect .
 14. O sa fie greu de gasit lagare la noua cota . Cu lagare strunjite nu va tine mai mult de 2-3 luni . https://www.romstal.ro/lagar-anterior-pt-pompa-bph-60-250-40-t-p50945.html Nu e reclama , este doar un exmplu . De ce o avea pretul in jurul acestei valori ? Singura varianta este sa incarci axul cu material corespunzator , cumperi lagare si apoi rectifici axul dupa lagare . Orice alta combinatie de ax-lagare va da fail. Am facut multe in perioada 1998-2004 .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines