Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Adrian Biruescu

Membru activ
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 core_reputation_level_4

About Adrian Biruescu

 • Rank
  core_member_rank_5
 • Birthday 08/20/1984

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_3
  www.itcarad.ro
 • core_pfield_8
  addybiru
 • core_pfield_10
  addybiru

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Arad

Recent Profile Visitors

354 profile views
 1. Buna ziua, sunati-ma la tel 0755645362

 2. Il rog pe domnul Popa Marius, in masura timpului disponibil, daca poate sa ma primeasca si pe mine la niste masuratori, am aceeasi varianta de schema ca cea a lui Daniel. Deocamdata ampliful e in Arad si nu il folosesc, ascult la unul din PP-uri. Trafurile de iesire au fost realizate de domnul Lazaroiu, traful de alimentare e de la Indel; as vrea sa stiu cum sta la capitolul distorsiuni, multumesc anticipat.
 3. Mersi Daniel...putem face varianta cu 6P3S-E si 6N1P-6N2P, astea oricum sunt ieftine si se gasesc iar ca trafo iesire se pot folosi toroidalele de la TME, Toroidy care se gasesc la pretul de 350Ron/bucata. Restul componentelor de pe placa amplif si sursa ajung undeva la 3-400Ron.
 4. Am atasat o poza cu ambele variante, V1 (primul construit, in partea stanga) cu trafuri de la domnul Lazaroiu si V2 (cel din urma, in partea dreapta) cu trafuri Hammond. La primul a trebuit sa refac reglajul de bias deoarece am schimbat tuburile, in rest, ambele sunt functionale...probabil voi face un V3 cu trafuri Edcor
 5. Da, e facut mirror, am verificat inainte de printare si la expunerea UV.
 6. Placa e pe final, mai gaurita si aplicat un strat de lac pt protectie, maine o pot trimite
 7. Azi cred ca imi fac timp pt placi mai ales ca mai am de facut un hibrid si voi face o placa si pt mine, desi nu am inca trafuri si tuburi. Cred ca totusi voi opta pt alimentarea clasica, avand un traf Indel ratacit prin sertar. Cel mai probabil il vei finaliza inaintea mea, asadar sunt curios cum va suna, mai ales alimentat din sursa in comutatie.
 8. Exista si fisiere gerber si .lay, eu am proiectat pcb-ul, am atasat o poza cu varianta aproape finala. Nu mai retin unde a fost postata schema, oricum pe un grup de facebook, cred ca Amplificatoare cu Tuburi, unde domnul Lazaroiu posteaza schemele simulate sau realizate de dansul.
 9. @validaeEu sunt de acord cu propunerea dumneavoastra, va rog sa pastrati ceea ce credeti ca trebuie sa ramana, urmand ca discutiile despre partea cu CCS sa le mutati unde credeti ca este mai bine. Mai am niste poze cu masuratorile efectuate cu 2 multimetre pe care inca nu le-am pus si cred ca vor mai urma si alte masuratori, sunt dispus sa reiau si oscilogramele daca mi se cere, multumesc frumos.
 10. M-am referit la cele 2 diode inseriate dar pot face si cum ati indicat dvs, mai ales ca am schema probata de stabilizator si nu ma costa mult aceasta modificare, multumesc.
 11. Pana la urma voi face modificarea propusa pe prima placa realizata dupa aceeasi schema, mai mult dureaza pana desfac ampliful, care oricum sta...modificarea in sine e simpla si sunt curios de rezultate. Nu am deocamdata osciloscopul dar il voi imprumuta de la servici peste cateva zile. Va tin la curent cu rezultatele, in masura timpului disponibil.
 12. Poti sa pui ce doresti dar nu crezi ca e off-topic? Dupa ce s-a dicutat despre schema, ce legatura are asta cu grupurile care nu te primesc? Nu ai decat sa le pui la topicul tau, voi intreba si moderatorul sa vad ce parere are.
 13. In urma celor discutate, as putea sa fac niste modificari, prezentate si de domnul Lazaroiu in topicul GU19...intre timp am gasit si pe internet un exemplu similar, atasez pozele: Sursa de unde am luat prima poza: http://valvewizard.co.uk/ccs.html
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.