Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Fan Elforum

Membru activ
 • Content Count

  2,360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

227 Excellent

About Fan Elforum

 • Rank
  Simplu cetatean

Profile Information

 • Locatie
  Craiova

Recent Profile Visitors

2,210 profile views
 1. Fan Elforum

  Modificare lanterna

  Cum a zis si puriu anterior, pentru punct, citez: "laser frate".
 2. https://www.descopera.ro/dnews/14651371-nasa-a-publicat-inregistrarile-de-pe-discul-de-aur-trimis-in-cosmos-la-bordul-sondelor-voyager-cum-suna-mesajul-transmis-de-romania-in-spatiu-audio Printre acestea, figurează şi un mesaj în limba română. Este rostit de o voce feminină şi durează 2 secunde: „Salutări la toată lumea!“ https://adevarul.ro/locale/constanta/mesajul-romana-discul-aur-trimis-cosmos-Inregistrarea-strabate-spatiul-38-ani-cautarea-civilizatiilor-extraterestre-1_5640b8a3f5eaafab2c70cd65/index.html https://voyager.jpl.nasa.gov/golden-record/whats-on-the-record/greetings/ Aici cred ca e si audio, in partea dreapta a paginii.
 3. nu stiu, spune scurt parca "buna ziua...".
 4. Pe faimosul disc se afla si o voce in romana.
 5. Fan Elforum

  PROVOCARE !!!

  Potere mare+ autonomie mare+ biciclist greu= baterie mare/grea. Nu am timp de gandit o bicicleta cap coada. Vezi pe piata ce puteri au alea si te orientezi pe-acolo. Daca alea merg, inseamna ca e suficienta acea putere. Cauta una gata facuta si vezi ce are in ea. Ce motor, ce baterii, ce masa, ce autonomie si tu vei obtine cam o treime in regim diy.
 6. Fan Elforum

  PROVOCARE !!!

  Nu neaparat puterea conteaza. Mai e si transmisia care influenteaza deplasarea. Vezi ca daca o faci prea puternica poate, ai nevoie si de permis sa o conduci.
 7. Fan Elforum

  PROVOCARE !!!

  Poti incepe cautarea rasfoind netul dupa motoare de bicicleta. https://www.ebay.com/bhp/electric-bicycle-motor-kits-1000w
 8. Fan Elforum

  Modificare lanterna

  Indice de redare a culorii.
 9. Fan Elforum

  caut inginer electronist in Satu Mare

  Aici gresesc eu, ca nu ma uit. Alte detalii despre masuratoare nu ne spui? Ai fi avut sarcina legata pe niste firicele subtiri, lungi, ai fi masurat fix la capatul lor, incearca direct pe placa.
 10. Fan Elforum

  caut inginer electronist in Satu Mare

  Nu mai am rabdare sa caut, imi exprim cateva pareri de cizmar. Eu cred ca iti variaza pentru ca: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Alte detalii aici:http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm317.pdf Si mai cred ca iti mai variaza si daca RV1 si R6 nu sunt de calitate. Adica, o rezistenta a unui rezistor se poate schimba in timp. Variaza cu temperatura. Unele mai mult, altele mai putin. Succes!
 11. Fan Elforum

  caut inginer electronist in Satu Mare

  Si cat variaza? De unde pana unde? Ai o poza cu lucrarea executata? Cum masori si cu ce? Mai ai alt aparat de masura? Pune mai multe date, pune cablajul si tot ce ai facut.
 12. Fan Elforum

  Sfaturi achizitie televizor 2018-2019

  Bine domne, ai fost mai atent. Felicitari!
 13. Fan Elforum

  Sfaturi achizitie televizor 2018-2019

  Asa o fi, nu l-am aprins. Acum/aici nu am chiar timp de ascultat si inteles video-uri. L-am frunzarit si eu si am vazut cateva imagini fara sunet.
 14. Fan Elforum

  Sfaturi achizitie televizor 2018-2019

  Are presetate, sorry!
 15. Fan Elforum

  Sfaturi achizitie televizor 2018-2019

  Eu inca nu l-am pornit. Prin manual vazui ca ar putea regla cele intrebate. Sper sa am timp deseara de el sa il instalez.
×