Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Fan Elforum

Membru activ
 • Content Count

  2,253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 Excellent

About Fan Elforum

 • Rank
  Simplu cetatean

Profile Information

 • Locatie
  Craiova

Recent Profile Visitors

2,109 profile views
 1. Fan Elforum

  Potentiometre 100k liniare,duble

  http://www.niden.ro/potentiometre/123-potentiometru-stereo-100k.html?search_query=potentiometru&results=67
 2. Fan Elforum

  Interviu angajare

  Si de multe ori, muncitorul de la post stie mai multe despre masina decat inginerul. E un hint bun sa il tragi de limba inainte sa scoti porumbelul.
 3. Fan Elforum

  La ce temperatura setati centrala?

  Ieri cand s-au strans 27 de grade in birou, am pornit aerul conditionat.
 4. Fan Elforum

  Conductor/cablu cu izolatie termorezistenta

  Incercati un cablu de fier de calcat.
 5. Fan Elforum

  La ce temperatura setati centrala?

  Eu nu am cum seta apa(cred), are ea senzori de temperatura pe tur si pe retur si face ce stie. Eu setez ambientalul doar. Timp si temperaturi. In medie cam 23 grade cu o ora inainte sa ma trezesc si cand sunt prezent prin casa iar cand sunt la serviciu las vreo 21 de grade. Iarna cand e frig rau, ii mai dau o sarja de 23 in toiul noptii.
 6. Fan Elforum

  Interviu angajare

  Uneori conteaza si atitudinea. Daca folosesti mobilul, daca vii imbracat ca un ciuri buri, daca nu saluti, daca arati parul de pe maini, de pe piept, daca intrebi de bani, daca ai pretentii de director si nu pui cratima unde e cazul, etc, toate astea te fac sa mai incerci in alte locuri. Interviul are ca scop si gasirea unui coleg, nu numai sa aduca un tocilar in grup. Alora le trebuie unul care sa munceasca atat cat e nevoie, sa iasa la o tigara in pauza, sa fie la fel de nebun ca ei. Idei de baza: Sa arati ca stii ceva, Sa arati ca poti invata, ca vrei sa inveti, Sa arati ca te vei integra usor, Sa iti placa ceea ce vei face, Sa le dai incredere ca se vor putea baza pe tine. Samd, spune-le ce vor sa auda. Pune-te in pielea angajatorului.
 7. Fan Elforum

  Interviu angajare

  Mi s-ar parea normal sa stii ca inginer sa recunosti componente, sa citesti scheme si sa le intelegi. Acum, depinde de specificul postului, de exigentele angajatorului, ce te poate intreba. Daca e o firma mica si are nevoie de unul acolo, il ia pe primul si gata. Daca e firma mare cu standarde de calitate, ia ce e mai bun si plateste corespunzator.
 8. Fan Elforum

  Merita sa cumperi Diesel?

  Le-as casa pe loc. Am vazut in ultima vreme niste sobe cu royi de mi-a trecut tot cheful de masina Diesel. Pt mine, gpl e optiunea nr. 1.
 9. Fan Elforum

  Am pornit si laserul pentru otel

  Aveti niste preturi in functie de lungimea taiata? Grosime, diametru?
 10. Fan Elforum

  12.250 euro pensie ???

  Preafericit...
 11. Fan Elforum

  Leader

  Adica ei...
 12. Fan Elforum

  Leader

  Eu il auzii la radio si mi se zbarli parul pe maini. Aici e nationala u21 care doar ce mai legă 2 victorii si e aproape de calificare. Mai are 2 meciuri acasa din care e sigur calificata cu 4 puncte obtinute. E vorba de atitudine. Una e sa joci cu astia si alta e sa joci cu unii care sunt la serviciu atunci si aia e, tre' sa joace.
 13. Fan Elforum

  Merita sa cumperi Diesel?

  Cam asa e si cu a mea. Chiar daca o am de 2 ani, eu sunt super multumit de ea, chiar si fara ac. Poate o sa trag pe ea pana se descompune natural...
×