Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Fan Elforum

Membru activ
 • Content count

  2,176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 Excellent

About Fan Elforum

Profile Information

 • Locatie
  Craiova

Recent Profile Visitors

1,905 profile views
 1. Fan Elforum

  Cat costa sa ai masina?

  Ma bate gandul sa o dau si eu pe-a mea si sa mai pun ceva banuti dar parca mi-e frica sa iau alta necunoscuta. Ma tot uitai pe la un passat B6, gri sau pe la niste peugeot 406 cam pe la 4000 de euro...
 2. Fan Elforum

  Consum foarte mare de energie electrica

  Nu mai sta! Pe cai ca se filmeaza! Dar esti sigur ca citesti unde trebuie? Poti pune poze? E electronic?
 3. Fan Elforum

  Cat costa sa ai masina?

  Corect. Eu vorbesc aici in lei si sunt sigur sub piata europeana. Acum cu masina nevanduta sunt la 0.65 lei/km. In euro faceci voi. Bine de stiut si informatia asta.
 4. Fan Elforum

  Poze haioase

  IP67... Putem dovedi. Ideale pentru masurari pe cablul transatlantic.
 5. Fan Elforum

  cheie dinamometrica

  Se pare ca nu zice rau Florin. Vad ca la surub de 16 (metric?) se aplica un cuplu cu valorile date de el. Acum, eu nu stiu ce suruburi are la tractor si din ce material.http://www.sculeserioase.ro/uploads/fisiere_pdf/Plansa_Ghid_de_strangere_controlata.pdf
 6. Fan Elforum

  cheie dinamometrica

  Adica 220 Newton ics metru. si nu cred ca 1 daN=10 Nm (asa iese din raportul tau). 1 daNm o fi mai interesant de folosit cand vorbim de cuplu? @ andrei_ Daca ai fi inteles postarea in care ma citezi te prindeai ca e o gluma (aia cu suitul pe cheie). Si daca ai fi citit-o pana la capai iti si confirmai (pt. ca am zis de teava). Nu stiu si nici nu ii recomand cu cat sa stranga in diverse locuri. Daca atat ii trebuie, ii doresc succes.
 7. Fan Elforum

  cheie dinamometrica

  Da. Cuplul =forta x brat. Daca bratul e de 0.5m, rezulta ca pentru 220Nm trebuie sa impingi cu 440N in varful cozii ( adica sa te sui pe cheie ). Daca producatorul ti-a scris ca e de 220 Nm, inseamna ca tine. Ma rog, nu stiu ce vrei sa strangi cu atata cuplu si nici daca vei putea sau daca iti vor rezista suruburile, piulitele, etc. Cel mai probabil o sa te folosesti de o teava lunga.
 8. Care o fi masina aia ieftina si buna, a romanului muncitor? A mea pare sa fie doar ieftina... :))
 9. Fan Elforum

  Cat costa sa ai masina?

  Caz concret, actualizat la zi. Stiu ca voi aveti alta discutie acum, departe de loganul meu sh.
 10. Fan Elforum

  Alegere baterie monocomanda bucatarie

  Poate ai si presiunea prea mare in instalatie. Mai strange-o de gat din robinetul de dinainte de baterie. Mai poti cumpara diferite site sa le incerci. Sau poate apa ta vine si cu aer si de-acolo zgomotele. Nu am ce sa iti recomand ca produs. Eu le aleg sa aiba racordul de intrare in baterie mai mare. Daca o sa te uiti la furtunasele care intra in ea, o sa vezi ca unele au o gaurica mai mica si altele o gaurica mai mare.
 11. Fan Elforum

  O stire interesanta.

  Video-ul lui Dave Jones l-am vazut mai de demult. Interesant mi s-a parut.
 12. De curiozitate, cat au discurile vechi si cat au unele noi grosimea, daca poti cu ruleta si nu e deranj prea mare. Eu le-am schimbat acum 30k si vreau sa am un termen de comparatie. Deja am mai facut un schimb de placute saptamana trecuta. Am schimbat si eu un rulment cand am luat-o dar nu am abs. Poate ti-as mai fi spus cum a decurs la mine.
 13. Fan Elforum

  O stire interesanta.

  Eu le-as fi pus pe picioare, deasupra trotuarelor sa faca si umbra pietonilor.
 14. Fan Elforum

  Logan14. benzina (se opreste motorul din mers)

  Da, tocmai vorbii la service. O vor testa si apoi vedem ce-o mai fi. Sa vad cand am timp sa le-o las.
 15. Fan Elforum

  Acumulatori fierbinti

  Am luat si eu un set de 4 acumulatori nimh de la mall, scria sa ii incarc inainte de utilizare. 3 au luat 0.25Ah unul a luat aproape 1 Ah. L-am marcart si o sa il verific la a doua incarcare comparativ cu perechea lui de functionare. Daca si a doua oara va fi tot el cel mai flamand inseamna ca baietii au scapat de un lot prost bagandu-l printre altele bune.
×