Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

alf

Membru activ
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Se poate si mai bine

About alf

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara

Recent Profile Visitors

695 profile views
 1. Verifica daca ai tensiune continua pe iesirea celor doua canale care nu functioneaza. Masurarea o faci cu un voltmetru pe pinii 4, 5, 6, 7, 18, 19 fata de masa.
 2. Multumesc frumos pentru raspuns! In acest caz voi cumpara in continuare mufe IEC noi, cu 70 de bani bucata.
 3. Daca sunt 2N3055, 2N3055H sau 2N3055S fabricati IPRS, nu este nici o problema.
 4. Este schema etajului final de la Vermona Regent 1060 din anul 1982, dar sunt cateva rezistente cu valorile mentionate in schema din anul 1984.
 5. Buna ziua! Care este pretul / bucata la mufele de alimentare IEC?
 6. VP1...4 - potentialul fata de masa al punctelor respective (vezi figura).
 7. ... tot nu ai inteles cum functioneaza acest amplificator... reciteste ce am scris aici
 8. Nu la schema asta se refera @ssb , ci la schema interna a integratului.
 9. Nu sunt prefinalii... atacul fiecarui canal din SVI se face de la iesirea cate unui amplificator in clasa A compus din ceea ce denumesti "prefinali". In capsula SVI-ului sunt cate doua tranzistoare finale darlington pe fiecare canal, atacate de cate o jumatate dintr-un circuit integrat care are si functia de "bias" pentru ele. Tot in capsula SVI mai este inca un circuit integrat cu functia de DC protect (inclusiv si AC detect). Deci pe fiecare canal sunt in paralel doua amplificatoare: ala in clasa A (de il denumesti tu "prefinali") si amplificatorul in contratimp cu darlingtoni de putere.
 10. ESTE tranzistor Darlington.
 11. alf

  OLD stuff...

  ... cu 25 de bani vorbeai fix trei minute - scria asta si pe tabla aia nituita de carcasa telefonului.
 12. Sunt greseli... Vorbesti prostii mai mari ca tine si nu e prima data... hartia virtuala, din pacate, suporta multe... Inainte sa dai lectii, corecteaza-te singur - pune mana si citeste, ca documentatie este destula!
 13. Din pacate, aceasta este o afirmatie TOTAL eronata... din cauza cunostiintelor insuficiente despre componentele electronice si electronica in general! Incearca sa nu mai sustii prostii de acest gen... ar putea influenta negativ pe orice incepator care este dornic sa invete si care poate lua "de bun" ceea ce spui...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.