Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

nello

Membru activ
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nello

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

52 profile views
 1. spinemi te rog cum maresc cantitatea de cafea rasnita, nu inteleg cum se regleaza.
 2. daca trimit placa la Brasov la reparat cat timp va ia sa o trimiteti inapoi la Oradea?
 3. Problema e ca eu locuiesc in Italia nu stiu cum sa fac sa o trimit la Brasov.
 4. si cat ar costa un reballing?
 5. Da, sursa este asta, am 5 v dar am observat ca in timp ce incearca sa porneasca, cand se aude releul tensiunea de 5 v coboara la 0. reset nu merge cu tasta exit.
 6. acest tv cu main BN41-01444B nu porneste, se aude releul la start dupa care continua la infinit fara sa porneasca, pe placa de baza are acel flash samsung KF..... (nu reusesc sal citesc,) responsabil de acest defect la alte serii de samsung , poate sa fie acelasi lucru sau nu? Tensiunile pe placa de alimentare sunt toate ok, 12v,5v etc.
 7. Dupa doua zile de funczionare a inceput din nou sa faca probleme, am comandat cutite noi de ceramica si face acelasi lucru, dupa 3-4 secunde se opreste si ledul rosu palpaie, dupa resetare porneste din nou si tot asa. Cutite noi, senzor nou, testat cu doua placi, ce sa mai controlez?
 8. am incercat sa dau in sens orar rasnita, mi sa parut cam mult si am revenit in pozitia initiala, aproximativ, si a inceput sa macine, am facut 4 cafele fara probleme, acu ma intreb daca senzorul de pe rasnita era defect sau nu, ma rog, merge.In schimb am observat ca zatul de cafea nu este tare si compact , e cam moale cred de la cantitatea macinata, asta cum se poate regla sau ce sa fac?
 9. Am luat valorile de pe un site italian, le-am inlocuit si acum aparatul se comporta ca si cu placa originala, adica incepe sa macine si dupa 5 secunde se opreste si se aprinde ledul de erroare.Am schimbat acel senzor de pe rasnita cu unul nou si tot asa face se opreste dupa 5 secunde.
 10. zonele incercuite.
 11. Va rog daca are cineva placa de la saeco rondo as dori sa stiu ce valori au aceste componente, le-am gasit explodate si nu stiu cum sa le gasesc; R28,R58,R34,R48,D10,C20.
 12. Citind posturile astea am gasit ce ai scris aici, ca se poate renunta la acel senzor de pe rasnita de cafea, as dori sa stiu cum se poate face sa functioneze fara el si ce ai de povestit despre acest senzor. am un aparat rondò care dupa 5 secunde de macinat se opreste si imi da eroare
 13. Deocamdata o folosesc asa cum este, doar la prima cafea deschid robinetul de abur si se umple circuitul dupa care merge. Referitor la intrebarea ta, da tava se umple destul de des, fata de saeco incanto se umple de trei ori mai repede si la fiecare cafea se observa o scurgere destul de mare de apa in tava.
 14. A aparut o problema, prima cafea nu iese decat cam 10-20%, si foarte concentrata, dupa care urmatoarele sunt perfecte. Nu am vazut pierderi de apa, si nu pre stiu ce sa controlez.
×