Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vlad228

Membru activ
 • Content count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Se poate si mai bine

About vlad228

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  iasi

Recent Profile Visitors

415 profile views
 1. vlad228

  PIC timer darkroom

  Salut! De curiozitate, cat ar costa timerul de mai sus?
 2. vlad228

  Transformator separator retea 230V/230V

  Incearca cu incredere la Petra. Unul de 100 w ar trebui sa te ajunga in jur de 100 lei (plus/minus cativa lei). Au pe sait un formular pentru cerere de oferta, il completezi si de acolo colaborati pe mail.
 3. vlad228

  SARA-amplificator de inalta performanta

  Da, textul multilingual a fost o scapare de care mi-am dat seama abia duoa ce am plasat comanda. Urmele de amprente nu sunt atat de vizibile in realitate, in lumina normala. De fapt, sunt foarte greu vizibile. Alte prelucrari nu ii mai fac. In principiu, toate elementele care apar pe panou si carcasa apar pentru ca asa le-am dorit eu. Inclusiv marginea argintie a panoului frontal. Acea demarcatie care apare in jurul butonului de volum am facut-o asa intentionat. Se va potrivi, cumva, cu cercul de la butonul de pornit/oprit, care in stand-by va fi luminat in alb. Singura scapara, din punct de vedere a ce mi-am dorit este acel scris bilingv, dar de acum, asta este. Pot trai si cu ea. Sa fie asta ultima problema pe care o va pune acest amplificator.
 4. vlad228

  SARA-amplificator de inalta performanta

  Nu prea m-am putut abtine si am montat cateva componente ce tin de carcasa. Intr-una dintre poze apare si transformatorul de accesorii, un transformator care are atat ecran electrostatic cat si electromagnetic. Display-ul este oled, cu caractere albe pe fond complet negru, la fel si conturul intrerupatorului, este iluminat tot in alb. In fata display-ului va fi montat un mic ecran din plexiglass (mai tarziu, nu il am, inca). Transformatoarele de putere vor fi amplasate in compartimentul anterior, iar modulele de amplificare vor fi orientate cu partea de iesire catre anterior si cu partea de intrare catre spatele carcasei, astfel incat traseul de intrare sa fie cat mai scurt. Deasemenea, cablurile ce fac legatura intre conectorul de alimentare si transformatoare vor fi trecute printr-o teava patrata de aluminiu, cu rol de ecran (zic eu...). Nu prea imi place butonul de volum, are inaltimea prea mare si arata un pic disproportionat, dar momentan asta am, asta folosesc. Mi-ar fi placut sa fie un pic mai slim.
 5. vlad228

  SARA-amplificator de inalta performanta

  Pana luni nu am cum sa pun nimic in ea :(. Referitor la tabla aceea despartitoare, asta e :). Sper sa nu fie nevoie sa o mut. Oricum va trebui sa mai fac niste decupari prin ea pentru cablul ribbon ce va comanda modulul de control al surselor si al volumului. Mai am ceva de lucru, dar nimic din ce nu pot eu realiza cu mijloacele de acasa.
 6. vlad228

  SARA-amplificator de inalta performanta

  Cristi este artistul in acest caz. Contributia mea a constat in: -niste mazgaleli pe care eu le credeam inteligibile- asa zise planuri pe care nu a reusit sa le descifreze. I-am explicat, apoi, in cuvinte ceea ce vreau si am avut noroc ca am gasit pe net o foto a unui amplificator Amfiton care are o carcasa relativ asemanatoare. Dupa toate acestea mi-a spus ca, prin mijloacele lui, ii este aproape imposibil sa imi faca aceasta carcasa, dar "II PLAC PROVOCARILE" si va face tot posibilul sa o faca. - desenul panoului frontal, facut de mine in programul FrontPanel Express, program din care am dat direct comanda, in Germania, pentru panou si dupa ce l-am primit i l-am trimis lui Cristi. - contributia financiara. Ii multumesc si pe aceasta cale pentru realizarea de exceptie a acestei carcase, realizare care m-a adus si mai aproape de implinirea unui vis.
 7. vlad228

  Cablaje imprimate de la 155 lei/pachet

  Ok. Multumesc pentru raspuns. Stiu calitatea lor. Mult succes si cat mai multe colaborari (sincer)! Toate cel bune!
 8. vlad228

  SARA-amplificator de inalta performanta

  Proiectul meu se apropie de sfarsit. Astazi am primit carcasa (o colaborare dintre Cristi Stavila @cristinel_bm si frontpanel.de). Din punctul meu de vedere, carcasa mi-a iesit exact asa cum mi-am dorit. Urmeaza ca luni sa montez toate modulele din componenta amplificatorului si sa testez si eu, intr-un final (nici nu mi-am dat seama cand au trecut aproape doi ani de cand am inceput acest proiect) acest amplificator.
 9. vlad228

  Cutii / sasiuri amplificatoare (oferta in ultimul post)

  Astazi mi-am primit si eu mult asteptata cutie pentru amplificatorul la care lucrez. O opera de arta. Ii multumesc lui Cristi si pe aceasta cale pentru profesionalismul si creativitatea de care a dat dovada din momentul in care a primit niste mazgaleli (asa zise schite pentru aceasta carcasa) de la mine si pana in momentul livrarii ei. Este de calitate foarte buna si, parerea mea este ca ar trebui sa apelati la el in momentul in care doriti sa cumparati o carcasa pentru montajele realizate. Sprijinind oamenii care fac asemenea lucruri ne sprijinim pe noi, sprijinim pasiunea noastra. Acest sfat vine din experienta acumulata pe parcursul acestui proiect, vine din toate piedicile de ordin tehnic pe care le-am intampinat. Atasez cateva poze ale carcasei facute de Cristi. Iti multumesc si abia astept sa colaboram si la urmatoarele proiecte.
 10. vlad228

  Cablaje imprimate de la 155 lei/pachet

  Sunt produse in tara, sau e o colaborare cu vreun producator chinez? Daca sunt produse in Romania, felicitari si cat mai mti clienti!
 11. vlad228

  Divagatii cu LED-uri

  Iti multumesc pentru ca ai impartasit modificarile necesare.
 12. vlad228

  Proiectez si / sau realizez cablaje imprimate

  Un up si din partea mea. Si pentru ca o poza face cat 1000 de cuvinte....atasez doua
 13. vlad228

  Grup buy tranzistori de putere.

  Buna ziua! Eu voi fi interesat de cateva componente de la mouser. Va multumesc!
 14. vlad228

  Mosfet400 full simetric => Proiect public

  Felicitari! Arata foarte bine. Un mare like!
 15. vlad228

  Contest amplifier by Victor

  Intr-unul dintre fisierele atasate de victor este notat 38V/us. Cred ca asta este slew-rate-ul acestei scheme.
×