Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Marcel dinulica

Membru activ
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Se poate si mai bine

About Marcel dinulica

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/13/1960

Profile Information

 • Locatie
  Valcea

Recent Profile Visitors

486 profile views
 1. As vrea eu radio Jupiter dacă mai este valabil.
 2. Am primit pachetul cu cele comandate.Totul a fost ok si va mulțumesc mult pentru seriozitate.Stima
 3. Va salut.Vreau eu radio Blaupunkt.Va rog sa trimiteți cele adunate până acum.Stima
 4. D-le "vrânceanu," iată ceva care poate va interesează:
 5. Radio Alfa si Minerva le vreau eu.Va rog sa le puneți langa celelalte.Stima
 6. Vreau eu :lot 6 tranzistori de RF cu germaniu rusești P416,pret 6lei lotul si lot 5tranzistori cu germaniu EFT307 ,4 lei lotul.Treceti la mine.
 7. Mă bucur că v-am fost puțin de ajutor si trebuie să recunosc că va invidiez pentru colecția d-tra si va admir perseverenta.O sa va am in continuare in vedere când voi găsi ceva care sa se potrivească frumoasei si interesantei d-tra colecții.Cat despre "exagerare" stați liniștit că mai sunt si alții care s-ar putea sa vă si depaseasca...Spor...
 8. Da,aparatul arata foarte bine si prețul este pe măsura chit că ați mai primit un bonus.Se pare că sunteți împătimit rău .Radioul o sa stea bine în colecția d-tra dar până atunci sa aveți spor la restaurare....
 9. Va salut.Vreau eu: Lot 16 tranzistoare cu germaniu noi: 4 x GC118, 2 x GC116, 4 x GC101, 1 x EFT38S, 2 x AC187, 1 x EFT321, 2 xAC180. Pret 7 lei tot lotul Lot 7 tranzistoare cu germaniu rusesti, noi: 6 x MP20, 1 x MP35. Pret 3 lei tot lotul. Lot 10 tranzistoare de RF rusesti cu germaniu, noi P401 (30 Mhz). Pret 10 lei tot lotul. Lot 17 diode zenner romanesti, fabricatie IPRS Baneasa, noi: 2 x DZ312, 3 x DZ308, 10 x DZ310, 1 x DZ8V2, 1 x DZ307 (recuperata). Pret 6 lei tot lotul. Lot 5 tranzistoare de RF rusesti cu germaniu, noi P402 (60 Mhz). Pret 5 lei tot lotul. Lot 10 diode zenner romanesti DZ309, noi, neutilizate. Pret 3 lei lotul. Va rog sa le puneți deoparte .Stima.
 10. D-le Vrânceanu,mă bucur pentru d-tra că a sosit aparatul si că este ok.Aparatul este de foarte mult timp la vânzare si a fost inițial la 20euro.Am vrut să-l cumpăr la momentul respectiv dar m-a mâncat undeva sa comentez prețul de transport(care este foarte mare pentru dimensiunile aparatului) si până să-l cumpăr a dispărut că sa apară după ceva timp la prețul de acum.Va doresc sa aveți spor la restaurare si aștept să postați niste poze la final.
 11. D-le Visky,am trimis adresa pe o adresă de Email a d-tra si aveți MP pe Elforumi .Stima.
 12. Pentru d-ul Vrancenu:la colecția d-tra de S631T este nimerit să existe si strămoșul acestuia National T-15L.M-ar fi interesat ei pe mine dar deocamdată am epuizat bugetul.
 13. A apărut revista Pro Radio Antic nr.18??Dacă da as vrea si eu o revista, eventual contra cost.Mentionez că am platit cotizația pe anul 2019.
 14. D-le,am destula viața în urma că sa nu ma mai deranjeze nimic.Sigur că m-a nemulțumește abordarea,ar fi vrut să găsesc niste răspunsuri si nu povesti.Am postat aici sperand că vom descifra ceva din istoria magnetofonului românesc ,informații susținute de dovezi si nu doar presupuneri care au sau nu legătură cu realitatea, sigur sunt in ordine si presupunerile dar asumate că atare si nu prezentate că adevăruri verificate.Am spus-o si am sa mai spun că informația falsa este mai nocivă decât lipsa de informatie, pentru că ,cel puțin în cazul de fata duce la încetarea căutării ...si nu numai..Am adus vorba de d-ul Barbilau pt. că am văzut postări in care d-ul Viski îi ține partea vizavi de niste obiecte din colecția dinsului..
×
×
 • Create New...