Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

loleksibolek

Membru activ
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Se poate si mai bine

About loleksibolek

 • Rank
  Amiba

Profile Information

 • Locatie
  Fagaras

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. Nu, pentru ca n-am stiut cum sa anulez protectia, rezistenta am verificat-o, e ok, gasisem pe net defectul ala.L-am dus la un amic care are atelier de depanare, zicea ca cel mai probabil e un tub si intra protectia. Multumesc pt sfaturi.
 2. Sursa de curent constant nu e o problema, acum caut sa vad daca nu gasesc vreo poza cu dispunerea tuburilor, nu l-as desface aiurea.La cele cu iluminare laterala am modificat pe led unul,a iesit, asta in schimb are undeva pe spate tuburile si nu stiu cum sunt dispuse.Nu merge nici daca inlocuiesc cu barete de leduri cu lentila dispersoare, din acelea care se gasesc de cumparat?
 3. Da, l-am desfacut adineauri, din ce pot sa mi dau seama invertorul e separat, T871075.Am pe el 24v si pe alti doi pini 1,8v si 3,4v.Tensiunile raman constante si cand functioneaza si cand clipeste, deci cred ca e invertorul sau vreo lampa.Are cineva schema de conexiune a invertorului? ma bate gandul sa-i inlocuiesc tuburile cu leduri.Condensatori umflati nu am observat.
 4. Exista vreo posibilitate sa verific daca sunt lampile?In afara de schimbat invertorul cu unul bun.Sau gasesc pe undeva de cumparat un invertor care sa se potriveasca exact, gen celor de la Mivarom? Eventual niste pasi de urmat dupa ce-l desfac. Multumesc.
 5. De la un timp ecranul a inceput sa palpaie,ca si cum s-ar stinge sursa de lumina, cateodata merge fara probleme, cateodata face de la pornire si daca dau luminozitatea mai mica se opreste din palpait.Intrebarea este daca merita sa il mai repar, probabil e invertorul , banuiesc ca sunt ceva condensatori.A mai intalnit cineva asa ceva? Gasesc invertoare de cumparat care sa se potriveasca? Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.