Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

loleksibolek

Membru activ
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 core_reputation_level_4

About loleksibolek

 • Rank
  Amiba

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Fagaras

Recent Profile Visitors

437 profile views
 1. Timite-mi pe pm adresa si modalitatea de livrare, posta, curier, cu verificare daca doresti, etc. Dar cred ca doar luni le pot trimite, maine e vineri si-s cam ocupat.
 2. Tot ce e acolo, 80 lei plus transport. Ca sa pierd timpul pe la posta la coada pentru 30-40 lei...daca le ia cineva las la 70 lei plus transport.
 3. Doua camere auto, calitate de calitate( adica jafuri chinezesti), una noua, nefolosita deloc, una folosita vreo 3 luni. .Aia noua completa, cea folosita are firul de la mufa alimentatorului intrerupt, in rest completa (nu mai am cutia).Alimentatoarele merg de la una la alta. Cu card no name, mai face figuri, cand am folosit card de calitate merge ok. Calitatea inregistrarilor....chinezarii ieftine. Modulator fm,cu telecomanda, tot ieftineala chinezeasca.Functional. Bormasina pt cablaje, cu suport si rulment liniar, motorasul e obisnuit, gen casetofon, penseta .Motorasul se poate da jos si gauri si cu mana. Toate 80 lei , plus transport. https://imgur.com/a/meZEptw
 4. Ups Energenie 650VA, functional dar cu acumulatorul terminat si stabilizator Quantex FDR-1000VA, afiseaza pe tensiunea de iesire 220 dar masurat scoate cam 230v, am inteles ca ar fi un reglaj in el dar nu am chef sa ma chinui cu el, nici nu am la ce-l folosi. Impreuna 100 lei (nu ma chinui sa le trimit separat, nu merita). Transport cu ce vreti, cu verificare daca vreti, separat. https://imgur.com/a/gnihSmf La Ups nu am cablurile, le-am folosit la altul nou.
 5. Rezolvat, invertor defect, l-a inlocuit.
 6. Nu, pentru ca n-am stiut cum sa anulez protectia, rezistenta am verificat-o, e ok, gasisem pe net defectul ala.L-am dus la un amic care are atelier de depanare, zicea ca cel mai probabil e un tub si intra protectia. Multumesc pt sfaturi.
 7. Sursa de curent constant nu e o problema, acum caut sa vad daca nu gasesc vreo poza cu dispunerea tuburilor, nu l-as desface aiurea.La cele cu iluminare laterala am modificat pe led unul,a iesit, asta in schimb are undeva pe spate tuburile si nu stiu cum sunt dispuse.Nu merge nici daca inlocuiesc cu barete de leduri cu lentila dispersoare, din acelea care se gasesc de cumparat?
 8. Da, l-am desfacut adineauri, din ce pot sa mi dau seama invertorul e separat, T871075.Am pe el 24v si pe alti doi pini 1,8v si 3,4v.Tensiunile raman constante si cand functioneaza si cand clipeste, deci cred ca e invertorul sau vreo lampa.Are cineva schema de conexiune a invertorului? ma bate gandul sa-i inlocuiesc tuburile cu leduri.Condensatori umflati nu am observat.
 9. Exista vreo posibilitate sa verific daca sunt lampile?In afara de schimbat invertorul cu unul bun.Sau gasesc pe undeva de cumparat un invertor care sa se potriveasca exact, gen celor de la Mivarom? Eventual niste pasi de urmat dupa ce-l desfac. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.