Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

winstyle

Membru activ
 • Content Count

  1,524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 Excellent

About winstyle

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 12/09/1986

Profile Information

 • Locatie
  Alexandria

Recent Profile Visitors

657 profile views
 1. Are peste 70 de ani . I-am mai reparat incă unul pe lângă acesta , cu altă problemă. Total reparație 150 lei Persoanele mai in vârstă se pare că renunță greu la televizoarele vechi , deși mulți dintre ei au destui bani să-și cumpere televizoare moderne.
 2. Nu are parametrul ''CL'' in meniul service. Rezistența de pe filament era deja mică, 0,47 . I-am pus una de 0,27. Am mărit și puțin tensiunea G2 . Acum apare imaginea , dar pentru câteva zeci de secunde o afișează puțin defocalizată . In fine , e și tubul uzat . Ce pretenții să ai de la vechiturile astea ...? Vin la reparat cu un defect și mai găsești câteva . Vă mulțumesc tuturor pentru implicare! I-am schimbat și memoria atunci când am pus alt dump . Lipiturile menționate le verific mereu (printre altele) de câte ori am la reparat un ''borcan'' d-ăsta.
 3. Deci il reparasem. Funcționa bine. După ce i-am pus capacul și l-am repornit nu a mai apărut imaginea și de această dată nici OSD-ul. Are sunet, totuși. Semnalele de comandă RGB nu există. Tensiuni de alimentare la junglă prezente toate.
 4. Acum nu mai apare nici OSD-ul Cred că este și tubul uzat
 5. Am rezolvat cu unul din dump-uri. Funcționa perfect . După ce i-am pus capacul și l-am repornit , surpriză ; are sunet , dar nu și imagine. Se pare că nu există semnal RGB de comandă pe intrările tranzistoarelor finale video. Tensiuni zero . Mizeriile astea cu tub ar trebui direct aruncate la gunoi, nu reparate.
 6. In meniul service, la opțiuni, in drepta setării de Tuner sunt două opțiuni notate cu cifrele 1 și 2 . Am incercat cu fiecare , dar manifestarea este aceeași. Prinde doar programe din UIF. Din VHF nu recepționează nimic.
 7. ''/MIF'' este terminația . Pornește normal cu dump-ul lui Florin , are imagine, dar nu găsește niciun program. Am găsit un alt dump , dar nu recepționează toate programele și le memorează și aiurea , nu in ordinea normală.
 8. Păi am specificat șasiul . M-am gândit că e suficient . Procesor ST92195C7B1 Junglă STV2248H Final BV TDA1771 Tuner SAMSUNG TECC2949PG35D Driver sursă TDA16846P EEPROM 24WC08P Amplificatorul final video este cu tranzistoare
 9. Salut! Nu am mai postat de mult timp La acest TV nu apare imaginea . Are sunet și chiar afișează OSD-ul Șasiu PT90JE . Dacă ați mai intâlnit defectul și aveți sugestii ... pentu inceput aș dori să incerc cu un dump bun dacă are cineva .
 10. https://files.fm/u/2qns3hwj#sign_up
 11. Nu este de 42 volți. Asta este sursa : https://imgur.com/V9XbZz4
 12. Clientul nu este unul pretențios așa că nici eu nu m-aș complica să fac un upgrade costisitor. Cel mult ii pun altă sursă dacă nu identific ce cod avea integratul. Cutia in care stă sursa este etanșă ,oarecum, deci aș fi găsit bucata de plastic sărită din integrat in cutie și vedeam restul de cod pe ea , dar deșteptul a desfăcut-o el primul inainte să o aducă la mine și a compromis ''probele''. Ca și ''criminaliștii'' lu' pește din cazul ''Caracal''
 13. Salutare! Am la reparat corpul de iluminat din titlul topicului. Nu luminează LED-urile. Are ars circuitul integrat driver . S-a și spart capsula și nu știu ce serie avea inscrisă pe capsulă. Dacă a mai avut cineva la reparat acest corp de iluminat și știe ... https://imgur.com/eu7yKna https://imgur.com/z2yeIFg https://spincomexim.ro/Download/Fise tehnice/09 Corp LED IP65.pdf
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.