Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mirea Ciprian

Membru activ
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mirea Ciprian

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. Dragi colegi.Am un RT 809F cumparat de nou de la ALIEXPRES si nu mai merge nici sa citesc si nici sa inscriu memorii flash 25Q16,25Q32,etc,in schimb pt.memorii 24C16,24C32 merge ok.Mentionez ca am inscris cu el de vreo zece ori,dar acum nu mai merge,afiseaza 2chips pins is detected poor contact dar numai la flash-uri.Rog ajutor.Multuesc f. mult.
 2. Da ,domnule iuliantv am incercat si cu M.F.YOU,si cu coduri de ALIEN,si cu coduri de Superior,si 3 sau 4 universale,dar n-am reusit.Multumesc totusi.
 3. Dragi colegi,ajutati-ma cu un cod pentru acest lcd,pt.a gasi o telecomanda.Am telecomenzi programabile,ALIEN,BRAVO,MADE FOR YOU,RCW,EASY.Va multumesc anticipat.
 4. Dragi colegi,as dori sa stiu ce cod are trafo linii,ca nu se mai cunoaste pe el,si-o schema pt.acest tv.Va multumesc f. mult.
 5. \TV LCD SANYO MODEL CE27LC6-B,SASIU UK4A este adus din anglia si nu are sunet deloc.Din meniu nu are norme de sunet.Pe AV merge okk si pe DK si pe BG.Am nevoie pe tv numai de norma de sunet BG.In meniul normal al tv la country afiseaza numai UK si IRE si atit.Am intrat si in meniul service si defilind prin el nu am gasit nici un nimic despre sunet.Va rog frumos dragi colegi niste solutii as dori.
×
×
 • Create New...