Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lucadorin

Membru activ
  • Content Count

    187
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About lucadorin

  • Rank
    Membru

Profile Fields

  • Location
    Dorohoi

Recent Profile Visitors

662 profile views
  1. Semnalul audio este digital, nu cred că merge verificat cu căștile! Finalul are scl, sda.
  2. Da, scuze, nu l-am deschis să verific! Totusi, undeva l-am găsit când am avut nevoie, dar nu-mi mai amintesc unde...am avut și eu ceva probleme cu cablajul, dar am rezolvat!
  3. Am trimis două linkuri cu datasheet-ul celor două integrate. Procesorul de sunet MSP4450k sigur e bun? Eu am avut norocul să pornească din prima, fără alte ,,surprize "!
  4. https://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=Sta335bw&gclid=Cj0KCQiA0fr_BRDaARIsAABw4EsdZQjknbEZdSgX9KJO8apJYxS39p0MUFAgCiy_XS4Ds1gjVx9_jF4aAmH-EALw_wcB https://datasheetspdf.com/datasheet/MSP4450G.html
  5. Nu, n-am înlocuit nimic din zona procesorului de sunet, numai condendatoare pe zona de tensiuni mici ! Finalul e ok?
  6. Nu-s la 94v, sunt la 65-70v( 22×3),fără consumator tensiunea crește! Verificați tensiunea imediat ce montati baretele de leduri! Ar trebui să coboare la valoarea normală!
  7. După tipul de panel cred că sunt două barete de 11 leduri fiecare, tensiunea crește pentru că nu există consumator! Ar trebui văzut modelul exact de barete, sunt mai multe variante constructive!
  8. Am găsit o placă pentru Europa ( și tv-ul de unde provine are denumire asemănătoare ( UE în loc de UN),fizic pare identică! Probabil că se potrivește, dar prețul....mă reține!
  9. Așa m-am gândit și eu.... Clientul nu vrea să investească, tv-ul funcționează pe hdmi și net...cred că va rămâne așa! Mulțumesc pentru ajutor!
  10. I-am dat și factory reset și SVC reset, pornește cu aceleași setări ! Mai am undeva, într-un submeniu o opțiune ,,region SUA", pe care de asemenea nu o pot modifica! Tv-ul e fabricat în Mexic pentru Canada, cel puțin așa scrie pe etichetă... Bănuiesc că opțiunile se deblochează dintr-un submeniu sau pur și simplu sunt prestabilite din soft! Zic și eu... Încerc mâine un update și un reset, să vedem ce zice! Mulțumesc pentru ajutor!
  11. Știe vreun coleg cum se deblochează submeniurile din meniul opțiuni? Mă gândesc că acolo, la local set aș putea să găsesc o soluție!
  12. Bună ziua și ,,La mulți ani "! Nu mai deschid alt topic, am un Samsung UN40ES6100 adus din Anglia, sasiu BN41-01812A(BN94-05625y), diplayLTJ400HF04-V, recepționează doar analogic, alb-negru și fără sunet. Am intrat în service ( power off, mute, 1, 8, 2, power on), dar fără să reușesc să găsesc ceva. Cum s-ar putea rezolva problema? Mulțumesc!
  13. Cred că are softul alterat, de asta pleacă direct din stby...așa îmi amintesc că am intalnit! Probabil, din cauza problemelor de alimentare apărute anterior s-a alterat!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines