Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

alexfloca

Membru activ
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 core_reputation_level_3

About alexfloca

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Brasov

Recent Profile Visitors

612 profile views
 1. Z80 am eu, daca caut am si memorii 4116 sau echivalentul sovietic lipite pe diferite placi
 2. Caut in continuare, pot fi defecte sau incomplete
 3. Update tds524a sa dat, ramane 540-ul, accept orice proba in Brașov
 4. Ok, cel color arata impecabil, cel cu 4 canale nu a fost curățat dar după o curățare cu alcool izopropilic si cif ar arata la fel de bine Cel cu 4 canale e in"actiune" se vede back emf de la un servomotor si un index de sincronizare (semnalul foarte scurt chiar pe centru -canalul 4 cu sincronizare (trigger ) pe index.
 5. Finn păcate nu pot pune poze că sunt mari mari decât permite forumul și mie greu in momentul asta sa le redimensionez pe telefon dar le-am pus pe ambele pe olx cu poze reale
 6. De vanzare un Tektronix TDS 524A, 2 canale 500 mhz 500 MS/s, color cu condensatori inlocuiti recent, perfect functional sau un TDS 540 - 4 canale 500 MHz, 1 GS/s alb negru, porneste cu eroare placa de achizitie dar apoi functioneaza perfect, eu nu am putut sa imi dau seama de nimic care sa nu functioneze si am utilizat toate 4 canalele simultan Pret 1500 lei / bucata + transport Proba in brasov cu cea mai mare placere
 7. Ziua buna, am un "commodore 64" complet si din cate stiu eu in stare de functionare(nu l-am mai bagat in priza de 5-6 ani...).

  Daca exista interes va stau la dispozitie. Numai bine si...Sarbatori fericite!

   
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.