Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gusti_73

Membru activ
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About gusti_73

 • Rank
  Amator

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. Revin....cumpar o singura bucata 6p3s-e NOS sau doua pentru a schimba una din cele 4 pe care le am. Una care a luat aer de noua......si nu am vazut cand am cumparat. Pot face si schimb daca sunteti interesati de altfel de tuburi (intrebati si vedem ce gasim).
 2. Nimic......nici o sugestie? "E MORT?"
 3. Asa faceam si eu. Este mult mai facil sa desenezi cablajul dupa aceea. Eu folosesc o bormasina artizanala...facuta din materiale care se pot gasi in comert la preturi mici (pentru cine stie unde sa caute). Motorul este de la o imprimanta iar mandrina este de la raposatul OBI. Ceva similar am vazut intr-un alt market de bricolaj al carui numa incepe cu "L" si costa in jur de 20 de lei. Functioneaza foarte bine.....are si iluminare cu LED.....se vede radiatorul in poza.
 4. Foarte bune. Atentie...nu prea merge burghiul de carbura in bormasina manuala. Este foarte casant.
 5. Dragi colegi, Am cumparat acest receiver de ocazie, defect. Intreb, cum se manifesta? Nu aprinde nimic.....chiar nimic..nici LED-ul de stand-by. Ok, zic. Este problema de alimentare daca am noroc (zic in gandul meu). Nu am avut. Tensiunile de alimentare ale partii de comanda sunt in regula. Procesorul are oscilatorul functional (verificat cu osciloscopul). Gandul ma duce la procesor...dar poate aveti o alta idee. Stiti cumva de unde se poate cumpara procesor...inca nu am gasit nicaieri. Nu pot atasa schema aici...este un scan care are 14MB. Multumesc! Augustin Cazan
 6. gusti_73

  Cumpar 6P3S

  Cumpar 4 bucati 6P3S sau 6p3s-e sau schimb cu altceva. Prefer ca vanzatorul sa fie din Bucuresti daca este posibil.
 7. Cumpar 4 bucati 6p3s sau 6p3s-e NOS. As prefera sa fie din Bucuresti vanzatorul.
 8. Rezistentele se pot pune de mine sau de viitorul utilizator. Un up...poate ii sunt utile cuiva.
 9. Stabilizator pentru tensiune anodica. Construit pentru un proiect care nu s-a materializat. Pentru max. 400 Vdc. tensiune anodica. Toate piesele sunt noi. Nu a fost folosit. Pret 50 de lei fara taxe de expediere. In Bucuresti predare personala. Detalii in MP.
×
×
 • Create New...