Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

gusti_73

Membru activ
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

About gusti_73

 • Rank
  Amator

Recent Profile Visitors

824 profile views
 1. Haideti sa vb. in privat. Va rog sa imi trimiteti un pret pentru difuzoare (boxe) cum doriti in mesageria privata. Daca convine discutam mai departe. Multumesc! O zi buna, Augustin
 2. Nu vindeti difuzoarele? Sau daca doriti ceva la schimb, tuburi sau altceva. Intrebati daca aveti nevoie de ceva la schimb poate gasim.
 3. 10 ac -401 am doua bucati cit oferi?

  1. gusti_73

   gusti_73

   Nu sunt potrivite pentru ce vreau eu.

 4. Vreau sa fac doua boxe cu difuzoare de banda larga. Sa nu aibe decat un difuzor per bucata si sa nu aibe filtre. Am o pereche de CANTON GLE70 in stare foarte buna. 3 cai, woofer de 10 inch, boxe pe care le folosesc.
 5. Ma intereseaza numai boxele rusesti 15AC-222 daca aveti...sau buxe care contin acelasi difuzor din poza din anunt.
 6. Multumesc. Vreau sa construiesc doua boxe cu aceste difuzoare. Poate are cineva de vanzare sau schimb cu altceva.
 7. Cumpar sau schimb cu altceva doua difuzoare rusesti fullrange, de felul celor care erau in boxele Majak. Tipul boxei era 15AC-222 sau 15AC-223. Tipul difuzorului era 10GDM-2-4. Daca aveti ceva echivalent va rog faceti o propunere. In principiu, suspensia acestora este deteriorata datorita trecerii timpului. Ma voi ocupa eu de schimbarea acesteia. Fotografia lor este aceasta:
 8. Puteti pune si BB139. Gasiti in tunerele TV partea VHF in mai toate televizoarele AN sau color de acum 30 de ani.....
 9. gusti_73

  XR2206

  Se poate etalona astfel incat pe scalele potentiometrelor multitura sa avem frecventa la iesire cat si nivelul. Asta este rolul lor. Mai greu dar se poate. Problema este ca potentiometrul de nivel are 5k si impedanta de iesire este 100k. O rezolv eu.
 10. gusti_73

  XR2206

  Multumesc tuturor pentru sfaturi. Ca si gama de frecventa imi trebuie pentru gama audio cu oarecare depasire a acesteia. Vreau sa impac si capra si varza ca sa zic asa. Solutia cu AD este laborioasa pentru mine. Am o cutie gata pregatita pentru ceva cu XR2206 sau ICL8038. Il am pe cel din urma dar are impedanta mare de iesire, potentiometrul meu e de 5k.....(cel multitura)...etc. Nu prea se potrivesc lucrurile dar probabil voi ramane la 8038. Asa arata carcasa care ii este destinata:
 11. gusti_73

  XR2206

  O varianta este comanda de fake-uri pe ali....... Nu stiu cat de proaste sunt. Dar vine in doua luni......Daca fac comanda iau doua si va anunt. Tot incerc sa pescuiesc unul pe ebay....generator cu totul vorbesc dar greu de prins la pret bun.
 12. gusti_73

  XR2206

  Buna ziua, Are cumva cineva, prin sertare, un CI XR2206 de care se poate dispersa, preferabil din Bucuresti? Daca da, va rog MP. Multumesc! O zi buna, Augustin
 13. Valabil Traful are 15cmp sectiune.
 14. Probabil va fi livrat de Cargus...direct la usa. Fara nici un fel de alt efort.
 15. Au mai ramas: - radiatorul cu finalii - 60 de lei - Traful - 50 de lei - placa de alimentare mica si placa radio - 30 de lei. Expediere prin posta romana cu plata in avans sau curier rapid. Transportul nu este inclus in pret. Se pot trimite poze la cerere.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines