Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gusti_73

Membru activ
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Se poate si mai bine

About gusti_73

 • Rank
  Amator

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. Multumesc. Vreau sa pastrez configuratia originala. Poate totusi colegii imi sar in ajutor. Imi trebuie pentru a restaura un aparat rusesc care are cateva arse.
 2. Cumpar circuite integrate analogice rusesti K157UD2, K157DA1, K157UL1. Se regasesc in aparate electronice rusesti audio (casetofoane, magnetofoane...etc). Va rog mesaj privat.
 3. Toate trafurile s-au dat......
 4. Transformatoarele LMO au plecat. Au ramas cele INDEL.
 5. Vand doua perechi de transformatoare de iesire pentru amplificatoare cu tuburi: - o pereche Indel TGL 20/002, Raa=10k, Zout=8Ohmi, infasurari pentru UL (pentru cine doreste) - doar testate, practic noi - 350 de lei - o pereche LMO, sectiune 12cmp, Raa=6K, Zout=4 si 8 ohmi, infasurari pentru UL (pentru cine doreste) - doar testate, nefolosite - 500 de lei. A doua pereche se poate folosi la amplificatoare cu EL84. Prefer predare personala in Bucuresti dar se pot trimite si prin curier rapid. Pretul transportului nu este inclus in pret.
 6. Pana Luni inclusiv pretul la trafurile de iesire negre scad la 500 de lei perechea. Si cele Indel la 350 de lei perechea.
 7. Adaug doua transformatoare de iesire LMO, push-pull, pentru tuburi EL84. Sectiunea este de 12cmp. Parametrii se vad pe eticheta. Prefer predare personala in Bucuresti dar pot fi trimise si in tara prin curier rapid. Pretul este de 550 de lei pentru amandoua. Nu include pretul curierului. Pentru detalii va rog sa ma contactati prin MP.
 8. Am rezolvat. Se poate inchide. Multumesc ELFORUM pentru gazduire!
 9. Am rezolvat. Se poate inchide. Multumesc ELFORUM.
 10. Transformator de alimentare magnetofon Majak in stare buna. Prefer din Bucuresti.... Va rog eventualele oferte pe MP.
 11. Cumpar transformator de la magnetofon Majak, in buna stare. Prefer Bucuresti pentru a intra in posesia lui mai usor. Eventualele oferte va rog pe MP.
 12. Pentru soclurile mici de 9 pini merg foarte bine dispozitivele de gaurire din kit-urile de senzori de parcare pentru auto. Sunt de 20 si 22 de mm. Pentru tuburile mai mari se pot cumpara de pe aliexpress. Pe vremurile astea mai greu....
 13. Cel mai bine si facil...dipol, adaptor de impedanta, cablu coaxial, mufa F, adaptor de trecere prin incheietura ferestrei, mufa F, cablu coaxial.....mufa potrivita pentru intrarea in tuner. Referitor la stereo....ar trebui de la 2 led-uri sa fie ok. Suspectez ca ceva este si dereglat pe acolo. Asta presupune umblarea in bobine si sau schimbarea filtrelor ceramice (daca are in dotare).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.