Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

v67

Membru activ
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

About v67

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/06/2016

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. 10 ac -401 am doua bucati cit oferi?

  1. gusti_73

   gusti_73

   Nu sunt potrivite pentru ce vreau eu.

 2. execut instalatii electrice ,extinderi ,interventii automatizari.
 3. Va salut ,sper sa nu fie prea tirziu . pentru intoarcere am folosit motoras 12v de la stergator parbriz cu fulie diametru 6..8 cm folie de la masina de spalat ALBA LUX 18..20 cm montata pe o bara filetata ce va fi rotita piulita e tinut pe loc si se va deplasa sus jos.. am postat cu 4 ani in urma cred .
 4. O masina de tiparit MAN ROLAND nu vrea sa functioneze mai concret compresorul nu functioneaza cer sfaturi celor care se pricep. Multumesc.
 5. v67

  pt 100 3 fire

  Are doua fire rosii si unul alb ,simbata ma duc sa le leg. multumesc pentru ajutor.
 6. Va salut. Am un controler cu urmatoarele borne b,B A si un senzor PT 100 cu 3 fire alb rosu rosu cum ar trebui sa le leg ?
 7. Va salut. Am un controler cu urmatoarele borne b,B A si un senzor PT 100 cu 3 fire alb rosu rosu cum ar trebui sa le leg ?
 8. Va salut, siliconul sanitar folosit la etansare intr-un incubator dauneaza cu ceva(degaja gaze toxice) ?
 9. Salut Exista releu pentru deschidere porti, se pune o cartela se seteaza pina la60 numere de telefon ce pot comanda deschiderea are 2 contacti nc pentru patrundere prin efractie(sa zicem) doar primele 2 numere vad mesajul .
 10. Impotriva atingerilor indirecte se foloseste legarea la nulul de protectie iar ca masura suplimentara se foloseste protectia cu intreruptor diferential.
 11. Siguranta-intreruptor magnetotermic poate declansa la scurtcircuit sau suprasarcina . Declansarea la suprasarcina poate fi dupa un timp in functie de marimea suprasarcinii curba de declansare ,curentul nominal al sigurantei... o fotografie cu siguranta si placura cu datele cuptorului se poate ?
 12. Ambele au aclasi hiba avind mai multi consumatori pe un diferential poate produce declansari nedorite fara a fi un defect clar.Sa zicem ca pe un ,,diferential " acem 7 consumatori fiecare cu un curent de defect 5 ma nu reprezinta un pericol numai ca acei curenti reziduali(ceva normal in cazul filtrelor sau a unor surse in comutatie) insumati va produce declansarea . Recomandat ar fi selectivitate intre doua intreruptoare in cascada, deci folosim varianta inginerului Id 300ma urmat de Id 30ma pentru ficare circuit. Se cunsidera ca electrocutarea se produce cind prin corp trec
 13. Salut , citi vati are cuptorul(sau amperi cunsuma) de citi amperi e siguranta?
 14. v67

  Incubator

  Ce incubatoare aveti? intentionez sa fac unul deosebit.
 15. Reteaua de distributie privind tratarea neutrului este TNC . Neutru ( luat din TRAFO) este pus la pamint din motive de electrosecuritate ,spre consumatori pleaca N pe linia aeriana si PE de la priza de pamint la anumita distanta N este pus la pamint si este numit PEN .La fiecare punct de consum ar fi normal sa avem o priza de pamint conectata la PEN apoi sa fie separate in PE si N.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines