Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

v67

Membru activ
 • Content Count

  544
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 core_reputation_level_4

About v67

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 07/06/2016

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  braila

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. Poate acea protectie di plastic (alb) s-amatuit curatati-o proba se face cu o punga neagra.
 2. Schema de distributie privind tratarea neutrului este TNCS din motive de electrosecuritate. Nulul de lucru N si nulul de protectie PE se regasesc pe traseul de diartibutie ca PEN ele sunt legate impreuna pina la ultimul tablou de distributieIntr-.un sistem de distributie (trifazat) simetric si echilibrat suma curentilor este zero ,sistemul de distributie trifazat in care majoritatea consumatorilor sunt monofazati nu va fi echilibrat-intre PE siN veti gasi o tensiune (citiva volti) Pentru echipamente medicale este bine sa aveti un proect dedicat. nulul de lucru si nulul de protectie sunt distincte nu le amestecati. ,,puriu,, imi amintesc cite ceva din postarile tale ,sunt adevarate lectii de electrotehnica ce sa cred? catelul nu era al tau ,stapinul nu e membru ... va doresc un an mai bun.
 3. Thunder multumesc vreu in limba romana,am tradus ceva nu am studiat limba engleza, am tradus ceva dar fiind limbaj tehnic calculatorul ma mai baga in ceata. multumesc mult.
 4. Cumpar documentatie in limba romana sau curs relee inteligente zelio.
 5. Convertizorul VLT FC 302 poate fi utilizat in locul convertizorului VLT Aqua drive FC 200 in aplicații cu apă ? Și dacă are aceeasi configurație schema,borne.parametrii.
 6. As dori sa utilizez convertizorul de frecventa parker ac10 pentru actionare variabila pentru mentinerea presiunii constante cu un grup de pompare apa potabila compus din doua pompe( in cascada si oprire la atingere presiunii si lipsa debit) Vreau sa stiu daca cineva a mai folosit acest convertizor,si poate ma ajuta cu manualul de utilizare (in limba romana).
 7. Sunt obligati sa monteze DPST? Descarcatoarele fac aceeasi treaba ca si ,,MOV" urile dar pe alt curent ,informatia oferita este valoroasa -multumesc, doream sa aflu ca cineva a folosit releul de tensiune -minimala-maximala de 3 ani si nu a avut electrocasnice arse,ce model ,cine l-a fabricat . multumesc.
 8. Vreau sa montez o protectie la supratensiune pentru circuit monofazat,in urma unor intreruperi de tensiune repetate dar si fluctuatii vizibile observate la la lumina becurilor citeva electrocasnice s-au defectat.Nu am posibilitatea sa folosesc un analizor de retea ,va cer doar sfatul sperind sa cunosc lucruri verificate in timp .
 9. Pretul calculat cu 50 ( 80)lei intreruptor..... nu este acceptat in cazul traseelor lungi cum ar fi la vila,o evaluare ar putea fi facuta avind planul casei cu proect instalatie electrica apoi cu ajutorul unui normativ se face un deviz de lucrari .Asa veti vedea fiecare lucrare ex intruducere conductor in tub flexibil valoare lei/m x numar conductoare x metri.
 10. Este sursa in comutatie ,am verificat condensatorul,am alimentat cu 12v functioneaza. Sa construesc o sursa gen tr-punte condensator? Sa cumpar o sursa(se gaseste?)
 11. Ar fi normal sa se faca ordine in instalatiile electrice de utilizare ,inspectate macar o data la citiva ani ,impunerea remedierii a tot ce este neconform , nu pentru a lua electricianul bani ci pentru o siguranta a cetateanului ,a proprietarului cit si vecinilor.Nu puti sa ceri vecinilor sa-si verifice instalatia electrica dar un incendiu se poate intinde la nu stiu cite case , institutiile statului pot. Nu am vazut ca cineva sa pomeneasca de certificat de confotmitate,daca prizele de mai sus nu stim cum au ajuns in magazine la punerea in functionare a instalatiei electrice a unei case noi pe linga proiect sa apara si certificatul de conformitate in acest fel vom avea mai putine evenimente
 12. Am instalat unul pe un ventilator 4kw ,a functionat toata vara are documentatie in limba romana usor de inteles. succes!
 13. Va salut , am nevoe de schema Surround sound speakers Z506,am gasit siguranta arsa pe intrare 230v am inlocuit-o am deconectat plecarea si am alimentat-o acelasi lucru trg concluzia ca blocul de alimentare este defect,as incerca cu o sursa de laborator dar nu stiu cu ce tensiune se aalimenteaza sistemul. Multumesc anticipat.
 14. M-ar interesa amanunte despre un uscator de rumegus 500 kg/h ,principiu de functionare, parametrii, ...
 15. Am cumpărat mașină wolksvagen avind montat acest dvd SM 10560101900 adaptat de fostul proprietar , necazul este că nu funcționează camera fata_spate și bluetooth care ar fi de mare ajutor . Rog pe cei cunoscători să mă ajute.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.