Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

v67

Membru activ
 • Content Count

  515
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Se poate si mai bine

About v67

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/06/2016

Profile Information

 • Locatie
  braila

Recent Profile Visitors

401 profile views
 1. Electromotorul cred că este construit pentru 380 /stea 220/triunghi,deci invertorul va furniza una dintre tensiunile compatibile ,pot fi programata rampă de pornire -oprire și alti parametrii specifici convertizoarelor de frecventa? Daca da as vrea sa știu ce model este.
 2. Vreau sa construesc un uscator rotativ pentru rumegus 300-500 kg/h as dori bineinteles contra cost un proect sau documentatia unui produs industrial in vederea copierii .va asgur ca nu voi comercializa produsul este pentru uz propriu. Ar fi bun si unul sh .
 3. adreseaza-te unei persoane care face traduceri,fiind limbaj tehnic cam da batai de cap,urmeaza exact pasii.
 4. Sigur te ajut eu ,am lucratcu asa ceva.
 5. eu am cumparat co 3..4 $ de la fratii chinezi termostat cu afisaj valoare setata-valoare proces contact 3-5a l-m tinut sub tensiune pe perioada incubarii ca termometru de control -bun
 6. Daca acel ,,bulb" se misca este flotor electric inchide si deschide un contact ,de unde provine?
 7. De regula generatoarele sunt echipate cu un controler care face functia de AAR , ajuta la vizualizarea parametrilor dar si controleaza functiunarea si mentine starea de asteptare astfel mentine acumulatorul incarcat,posibil sa existe o rezistenta care mebtine blocul motor cald , da comanda de pornire manual sau automat daca parametrii retelei nu dunt in limitele programate,sesizeaza furtul de carburant , inregistreaza numarul de ore de functio nare . Cum functioneaza in paralel,exista o automatizare?macar pot fi vizualizati parametrii? Diodele pot avea tensiunea de lucru 100v iar curentul mai mare sau egal cu curentul maxim de incarcare al acumolatorului folosit.
 8. pe o placa de aluminiu pentru cruce nascut ... decedat.. se poate?
 9. Mai grav este ca nu au certificat de conformitate,iar siguranta automata daca este conforma nu avem treaba cu producatorul. Daca nu ,,sare" cind trebue -e foarte grav. Ar mai fi ceva de discutat -DOREL E LA PUTERE!
 10. La teorie stam bine -legislatie berechet aplicatie ,,net,, orce instalatie electrica se executa dupa un proect-deci exista o schema ratiuni de cost -memoriu justificativ Logica dimensionarii -funtionare intr-un regim termic stabil nedepasind limitele stabilite prin normativ privind caderea de tensiune pe lungimea de cablu temperatura functie de felul in care este pozat conductorul si izolatia conductorului .... asta la cladirile noi s-a folosit conductor de cupru cositorit in doze la cele vechi Dumnezeu cu mila- mai ales instalatiile electrice extinse de dorel La instalatia de utilizare a gazelor naturale nimeni nu modifica de cpul lui nimic -la instalatia electrica aferenta unei locuinte nu exista schema nu proect nu verific ari oare de ce? multe incendii sunt provocate de instalatii electrice neconforme ,DECESE PRIN ELECTROCUTARE .aplicarea legilor lasa de dorit iar proprietari caselor sunt pacaliti ,si mai ales sa fie Ieftin asa ajunge zugravul sa devina electrozugrav.....
 11. Rog pe cei mai avansati sa ma ajute cu documentatie in limba romana ,sau informatii privind programarea releului easy 721...sau prezentarea unor proecte cu acest releu.
 12. Am întâlnit o instalație solara pentru apa calda menajera care urmeaza sa o pun în funcționare (la servici),sistemul este condus de ap steca 0704 nu știu logica de control ,daca cineva sau a mai lucrat cu acest automat să mă ajute. Mulțumesc mult.
 13. Da ,este normal aveți mai mult de 5 circuite
 14. Cablu mccg este afectat de razele ultraviolete indicat este cyaby3x4mm2 nu stiu ce putere au consumatorii dar dar nu uita de caderea de tensiune pe lungimea de cablu 2xl.
 15. Executarea instalatiei electrice de utilizare se face conform unui proect.Proectantul respecta normele tehnice de proectare aprobate de ANRE . O instalatie electrica va functiona intr-un regim termic stabil-curentul maxim admisibil este influentat de materialul din care este confectionat conductoruldar si izolatia felul in care este pozat cablul(coloana) numarul de conductoare in acelasi tub. Circuitul este calculat pentru cea mai nefavorabila situatiie nedepasind caderea de tensiune pe lungimea conductorului . Secalculeaza puterea maxim instalata se inmulteste cu coeficientul de cerere si factorul de simultaneetate. Maxim 8 prize pe un circuit Consumatorii mai mari de 2000w singuri pe circuit conductor 2,5mm2 sig automata (protectie magnetotermica) Circuit de iluminat cu 1,5 mm2 nu mai mult 2000w sig automata 10a -faza trece prin intreruptor sunt corpuri de iluminat care au bornaPE deci este necesar si nul de protectie. Daca traseele sunt pre lungi ar fi maai bine sa aveti 2 tablouri de distributie La aragaz (plita electrica 5x2,5). La circitul masini de spalat ,iluminat bae hidrofor va recomand intreruptoare diferentiale id 30ma Impartirea cit mai apropiata a consumatorilor(ca putere) pe faze Am incercat sa va dau indicii pentru o alegere cit mai corecta a numarului de circuite,nu uitati ca veti dori poate sa asigurati casa atunci instalatia electrica va fi verificata ar fi bine sa respectati normele tehnice. Numai bine va doresc
×
×
 • Create New...