Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

v67

Membru activ
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Se poate si mai bine

About v67

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/06/2016

Profile Information

 • Locatie
  braila

Recent Profile Visitors

361 profile views
 1. Pentru montarea si utilizarea unui gard electric pentru paza bovinelor sunt necesare autorizatii ?....sau e deajuns respectarea manualului de utilizare-intreb ca nu stiu. multumesc.
 2. As vrea să știu este vreun normativ care impune respectarea unor reguli privind montarea și reglarea porților automate (batante)?
 3. Asa cum sustine yo7lhe 300 ma apoi pe fiecare plecare (circuit prize) intreruptor diferential diferential 30ma in acest fel avem selectivitate deci va fi deculpat numai circuitul defect altfel veti avea declansari inexplicabile.
 4. v67

  Orga de lumini IPRS

  orga-de-lumini-iprs-baneasa-9583072.html Am eu asa ceva in stare de functionare cit oferiti?
 5. Am nevoe de cineva care sa scrie pe o placuta de inox ce fa fi montata pe o cruce pentru cimitir.
 6. salut ma bag eu puterea mutorului 200kw ! cum porneste stea-triunghi ? eu propun folosirea unui releu de curent il reglam la In el inchide un contact care opreste banda pentru un timp,daca motorul are ptotectie la temperatura bobinaj statoric nu ezitati sa o folositi ,ar mai fi folosirea unui automat programabil care sa conduca intreg sistemul .Ar putea comanda turatia benzii functie de turatia motorului supravegerea retelei { succesiune faza ,lipsa faza tensiune maxima tensiune minima frecventa in limite agreate}vreau sa stiu ce doresti.
 7. Am un incalzitor auto webasto tip dw300 24v/110w 30kw 2bar nu stiu sa-l pun in functionare va rog sa ma ajutati cu documentatia necesara as dori sa il folosesc in sera.
 8. Sa vad cum pot sa va ajut 

  Vreau date despre generator,are demaror,controler ,alternator ,in cit timp ar trebui sa puna sum tensiune instalatia pe care o deserveste    unele dintre ele au o rezistenta electrica pentru al mentine ,,cald"

 9. La centralele termice rezistentele electrice sunt legate in stea cu nulul de lucru legat in punctul neutru ele fiind 3x230 una, doua trepte se respecta relatia Ul=ufx1,73 nu ar fi nimic in neregula daca folositi rezistente cu In 400v legate in triunghi la caeeasi putere.
 10. cumpar manual de utilizare convertizor de frecventa VFD05543A in limba romana
 11. da am eu dar nu stiu sa pun fotografii pe forum prefer watsApp nu au fost folositi sunt de productie urss
 12. v67

  POTENTIOMETRE

  4 noi am eu identice cu cele din ultima fotografie multitura 5k cit oferi?
 13. As avea nevoe de manualul de utilizare(in limba romana) si informatii despre convertizorul de frecventa VFD055E43A, aplicatia este un sistem de incalzire -racire prin vevtilare a unei cladiri,electromotorul este in stare buna (2,2kw)l-am pornit direct la 3x400v funvtioneaza in parametrii nominali ,cind cind vreau sa pornesc cu convertizorul de frecventa intreruptorul magneto-termic declanseaza instantaneu,sigur va fi schimbat si as vrea sa-l programez .
 14. vreau sa cumpar un televizor pentru bucatarie,de regula urmaresc stirile, muzica suma alocata 500 lei ,as dori sa aflu care arfi ,,performantele"raportate la pretul impus,nu consider ca este reclama chear daca imi indicati un magazin (altex flanco)
 15. vad ca s-a retras ,nici nu va gasi electrician profesionist cu salariu minim pe economie
×
×
 • Create New...