Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

v67

Membru activ
 • Content Count

  528
 • Joined

 • Last visited

About v67

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/06/2016

Profile Information

 • Locatie
  braila

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. Am primit un generator Honda EM 5500cxs (donatie). Daca cineva are manualul de utilizareil rog sa ma ajute si orice informatie ,pareri legate de acest generator.
 2. Buna seara! Vreau sa cumpar un transformator coboritor 230 sau 400/ 50...60 v - 25 a
 3. Varianta cu bagheta.
 4. Va salut ! Am vazut un filmulet cu sudura in aluminiu cu o bagheta . Ati folosit ,cum se numeste merita banii?
 5. Pentru uz casnic curba B iar intreruptorul diferential clasa A.
 6. Cut electrician autorizat anre pentru colaborare pentru executarea unor lucrari electrice(Braila)
 7. v67

  Panou decorativ

  Buna seara,as vrea sa stiu ce parere aveti despre folosirea panourilor decorative la interior,imitatie caramida pe suport de polistirensau fibra de sticla.
 8. Este vorba de o suprafata de 45 metrii patrati, ce ar trebui raciti , vreau sa va cer parerea despre achizitia unui AC - firma putere performante.
 9. Buna seara. As vrea sa stiu daca un AC 2800 BTU are 5kw pote mearga cu doua treimi din putere in timpul care nu sun acasa si numai la nevoie sa sa-l folosesc la puterea maxima?
 10. Ce tensiune are bateriea de acumulatori care doresti sa o incarci? din descriere inteleg ca transformatorul are cam 150va.
 11. Ce tensiune are bateriea de acumulatori care doresti sa o incarci? din descriere inteleg ca transformatorul are cam 150va.
 12. v67

  Antena tv

  Salut , vreau sa cumpar o antena tv pentru un apicultor ,va rog sa-mi recomandati o antena tv pe care ati folosit-o si ce posturi tv ati receptionat vrea sa o foloseasca in zona in zona de cimpie(Braila)
 13. Nu sint tinichigiu si nici nu am pe cine sa intreb,sper sa ma ajute cineva.Am un coleg csre vre sa-si repare singur autoturismul de teren model vechi japonez pentru care nu pre se gasesc piese de schimb. Ce aparat de sudura sa-si cumpere pentru suduri la tabla vehicolului?
 14. Va rog sa-mi dati un sfat cu privre la cumpararea unui aparat care ar putea sa-mi fie de folos la repararea caroseriei unui vehicul dar si la confectii metalice in gospodarie .
 15. Ma este valabil anuntul cu convertizor frecventa?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines