Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

v67

Membru activ
  • Content Count

    464
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

23 Se poate si mai bine

About v67

  • Rank
    Membru
  • Birthday 07/06/2016

Profile Information

  • Locatie
    braila

Recent Profile Visitors

210 profile views
  1. v67

    Instalatie electrica service auto

    vreti sa puneti cinci prize -suma cunsumatorilor daca este mai mica de 2500w cablu 3x2,5 mm2 siguranta 16a,daca aveti un consumator cu puterea mai mare de 2000w -circuit separat cablu 3x2,5 mm2-siguranta automata 16a elevatorul cablu 5x2,5 mm2 siguranta automata tetrapolara 16a (pentru trasee mai mici de 20m)...respectati recomandarile producatorului la iluminat 3x 1,5 mm2 sig uranta 10a.
  2. electrician autorizat ANRE(titular ii)execut lucrari in instalatii electrice
  3. v67

    problema pornire motor monofazic

    convertizor de frecventa -alimentare monofazata 230v esire 3x230 cu conditia ca motorul sa fie 3x400/230 y/D
  4. v67

    problema generator

    am mai auzit ceva legat de alimentarea unui server ,,chiuie,,deci nu le place un parametru - frecventa ,tensiune ,curent ,sau nu ,,scoate sinusoida pura ".Incearca cu o sursa neintreruptibila,pune o borna la pamant( de la generator) , acesta va fi,, neutru" nul de lucru N si tot de aici nul de protectie PEN ,foloseste siguranta automata bipolaraF N
  5. v67

    problema generator

    faceti fotografie generatorului sa vedem ce tip , verifivati ce tensiune are la esire (in sarcina),cineva mi-a recomandat sa ma feresc de generatoarele actionate de motoare termice in doi timpi
  6. v67

    cuptor cu microunde defect

    Am verificat microcontactele actionate de usa ,sunt bune ,am facut o punte pe contactii releului cre comanda partea de coptor cu microunde functioneaza am incalzit apa intr-o cana , ma gindesc la un temporizator ,a mai facut cineva astfel de modificari?
  7. cuptorul vu microunde MWD5820Gnu functioneaza ,nu se aprinde afisorul pe cablaj am verificat tensiunea +5v +12v nu sunt tensiune de alimentare 230v ac, este ce ma sfatuiti?
  8. v67

    acoperis tigla metalica

    multumesc pentru sfaturi -inca nu m-am hotarit
  9. Renuntam la montajul electronic -banuesc ca are 2 bobine pe stator -legam L prima bobina(inceput) -perie colectoare(carbune) rotor-perie colectoare - sfirsit bobina stator- incepot bobina - N ,deci rotorul este inseriat cucele 2 bobine ,incerca asa pentru perioda scurta daca are turatia nominala fara zgomote sau ambalare termica-opertie reusita numai bine
  10. v67

    Releu cu temporizare ciclica

    releu inteligent zelio sau alta marca pot fi programate chear si de un electrician
  11. v67

    Izolatia conductoarelor contemporane.

    in certificatul de conformitate cred ca gasim rezolvarea
  12. am pornit din chestia aia ca un potentiometru -lipsa imagine si sunet ,am luminat ecranul cu un proector led 50w si se vedea cam greu mesjul LIPSA SEMNAL....(am vazut pe You Tube)ce tensiune o fi pe banda led ? e un tip anume ?
  13. rog pe cei ce ma pot ajuta la depanarea tv led philips 32pfl3008h/12 (nu sunt de specialitate inteleg electronica la nivel de amator) se aprinde led prezenta tensiune , ce ma sfatuiti mai departe?
×