Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Degetica

Membru activ
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Degetica

 • Rank
  Maria Sa
 • Birthday 03/15/1970

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

198 profile views
 1. Nu se sterg. Raman afisate ultimele carti citite, istoric ce nu este mare. Daca se da cautare dupa o carte descarcata anterior, va fi gasita.
 2. Unde ati mai gasit ? Ca, as incerca un receptor mic, numa' bun de pus pe birou, langa monitor.
 3. Iunosti, Zvezdochka, cred ca si Elektron. Era vorba despre kituri.
 4. Lutpol LT-B , 100 W. Barele din secundar sunt mai subtiri decat la cel Radio Progres si nici nu sunt nichelate . Tolele pline de bavuri, aruncate cu furca . De, nici la cele de Radio Progres , din ultimii ani , nu e mai breaza situatia . Ei, carcotasi ... Da' nu se mai sparge carcasa ...
 5. Cam asa ... E mai buna carcasa, dar sistemul de prindere a ansei e anemic. Nici la acesta nu sunt asigurate capetele infasurarilor. Acesta e modelul de 100 W.
 6. Incercati cu clona, desi sunt "sanse" mari sa faca la fel. Daca nu vrea, treceti Hdd-ul pe un PC, porniti cu HirenCd si aveti, in Other Tools, GParted. Am recuperat, de mai multe ori cu el, nu de pe Hdd scos de pe Mac, dar suporta hfs si hpfs. ( format pentru Mac ) Gasiti acolo o gramada de utilitare de recuperare. https://www.hirensbootcd.org/hbcd-v150/
 7. Si, uite asa, aflam date noi. Aveti acces la Mac, adica este functional. De ce a fost scos Hdd-ul de acolo ? Nu mai citea datele de pe el ? Sau ati voit sa transferati datele pe un Pc cu Windows si nu ati stiut cum ? Daca este a doua, solutia era usoara, nu trebuia scos hdd-ul din Mac.
 8. Mac vede NTFS ( sistemul de fisiere al Win ) si atat. Windows NU vede sistemul de fisiere al Mac. Ce ati realizat este o copie, nu "conversia" datelor. Incercati cu utilitarele din HirenCD. Sunt sub Linux, au interfata grafica. Linux vede mai multe tipuri de sisteme de fisiere.
 9. Am reusit, de cateva ori, cu Hirens BootCD. Cu uneltele de recuperare de sub Linux. Hdd-ul este recunoscut in bios ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.