Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

svsu

Membru activ
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Se poate si mai bine

About svsu

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/09/1973

Profile Information

 • Locatie
  Moldova

Recent Profile Visitors

521 profile views
 1. Mai dau o tura de verificari si, eventual vi-l trimit. Bine ambalat. Nu stiu de ce aveam senzatia ca sunteti din Iasi. ma refer la Costica LCD.
 2. Am gasit defect integratul SMD. 294N B2G1 Am inlocuit tot ansamblul cu altul nou.
 3. Da, multumesc pentru sfaturi si pentru sustinere. Astazi am ceva treaba pe la scoala. E festivitatea de inchidere a clasei a 8-a pentru fiica-mea. Dar ulterior keep in touch! Am o teorie: Daca va uitati in ultimele poze si tinand cont de faptul ca televizorul a lucrat in mediu umed, nu cumva defectul este in zona foliei PCB ( RP2), ca pare ceva oxid in zona primului traseu?
 4. Buna ideea. Cred ca o sa verific si eu traseele. Intre timp, tensiunile masurate de mine or fi bune?
 5. Ce rezistente, am pus strapuri de 0.05 cuem. Ati vazut filmarile? Vreau si eu un printscreen dupa articolul din Service Tv 36. Multumesc.
 6. Va trimit si niste filmulete cu manifestarea post bypass... https://gofile.io/?c=Mzjwfl Sa incerc si cu firele de STV si CPV inversate?
 7. Daca misc de folie nu se intampla nimic. Doar daca presez driverul din mijloc se modifica dungile orizontale. Am pus traseele STV si CPV. Dar in varianta mea, cu continuitatea aia de 320 ohmi. Am pornit televizorul, a aparut imaginea, m-am jucat vreo cinci minute prin meniu si apoi nu a mai vrut sa ia nicio comanda. Si ecranul de data asta a ramas albastru. Dar pe fundal se observa, cred, screensaverul de lipsa semnal. Am masurat tensiunile: MLG 25V, CPV 1.8V si STV 0.47V. Or fi normale?
 8. Ma gandeam ca informatia apartine unui depanator de pe la noi sau e un soi de indian virtual...ca am mai patit-o.
 9. Pe blogspot am intrat si eu ieri ( m-am gandit ca ati platit pentru informatie la ei). Si am mai gasit si alte doua site-uri cu cof database-uri. De unde are Service tv 36 informatia? Ca sa stiu ce baza sa pun pe ea.
 10. Se pare ca nu ati citit cu atentie postarea. Spuneam ca am respectat ordinea padurilor din desen ( dovada ca Mlg corespunde cu placa de baza cu 42 ohmi), dar ce fac ca restul pad-urilor (stv, cpv) nu corespund pe placa. Pentru ca daca este cum ziceti voi inseamna ca am ambele trasee (stv,cpv, poate si vddc) intrerupte de tot (prea putin probabil). Mi-e teama, ca daca leg cum e in poza stv driver la stv placa, sa nu busesc ecranul...
 11. Si sigur Cpv si Stv sunt marcati corect? Cum de am 320 ohmi intre cpv driver si stv plac, recte viceversa? Iar masurat cpv la cpv, respectiv stv la stv, nu am nimic (infinit)?
 12. In principiu cam cati ohmi (din propria experienta) are un traseu bun?
 13. Ok. Ce concluzie tragem? Cof-ul este la fel. Dar pinii sunt corect identificati?
 14. Va comunic maine. Acum nu mai sunt la atelier.
×
×
 • Create New...