Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

svsu

Membru Activ
  • Posts

    423
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,325 profile views

svsu's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Multumesc frumos! A mers din prima.
  2. Buna ziua tuturor. Am si eu fix acelasi model de Hitachi. Manifestare: led albastru rosu intermitent, apare sigla Hitachi si apoi se restarteaza in bucla. Suspectez firmware dar nu il gasesc. Ma puteti ajuta? Multumesc.
  3. Super! Păcat ca al meu încă zace bolnav.
  4. Curatat șuntul, relipit și pe partea de forță cu letcon de 200w, diode noi, cabluri verificate (au cam nota 8) cu un alt aparat de sudura, face fix la fel. Ceva imi scapa.
  5. Verific astazi si restul de indicii. Desi cablurile le-am verificat ochiometric. Am si altele noi. Dar o sa o iau gradat. Multumesc.
  6. Schimbat releul, schimbat diodele (5 la numar) 25U20. The same shit. Nu inteleg ce limiteaza curentul de sudura.
  7. https://www.electronicservice.store.ro/cumpara/led-bar-55-j6l4-550sma-r2-j6l4-550smb-r2-7408
  8. Si m-ar mai interesa niste barete edge pentru subiectul din etichetă.
  9. Un display de Vortex model LCM:DBMS315LK15-B, gasesc la dumneavoastra?
  10. Direct cu fluke pus pe ohmi, cu aparatul de sudura pornit. Cu sarcina ( electro de 2,5) am 9 ohmi, si fara am 1,5 ohmi.
  11. PS: am gasit si o clona. Nu mi-e clar (conform cablajului) la ce pini ai placii de controler cu 11 pini monitorizeaza curentul pe șunt.
  12. E normal ca pe releul de soft start sa am in sarcina 9 ohmi? In gol am circa 1,5 ohmi. Sa fie busite contactele si sa nu mai aclanseze ferm?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines