Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

wlfu

Membru activ
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wlfu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

329 profile views
 1. Cumpar placa de baza EAX 67125703(1.1)
 2. Se pare ca ar avea scurt pe cativa pini de la mufele Hdmi,imi da 5-10 Ohmi. Deci caut placa de baza model : EAX 67125703(1.1)
 3. wlfu

  t-con sony

  De unde sunteti?
 4. Am reusit sa-l pornesc dar se incinge radiatorul procesorului.Dupa 5 -10 minute de functionare se restarteaza si tot asa.Daca ii pun un ventilator functioneaza fara sa se mai opresca .Sa fie lipturi reci la procesor sau vreun scurt in el ???
 5. Am incercat ,nu iese din modul asta..Il pot porni/opri din telecomanda sau buton panou .
 6. Model 65SJ950V face in continuu culorile albastru,verde,rosu . Am inteles ca ar fi ceva protect sau burnig mode dar nu stiu cum sa-l scot din aceasta faza. Sursa are un led Verde care clipeste de 5 ori cu pauza si tot asa o tine. Exista vreo metoda,combinatie de taste,multumesc anticipat.
 7. Lasa-mi adresa pe PM si un numar de telefon,mersi.
 8. E in aceeasi stare ,porneste cu melodia de la Samsung si cam atat ,alta comanda nu face,ledul licureste la apasarea butoanelor de pe telecomanda sau panel.Am cu ce scrie doar eeprom...
 9. Mai are cineva dumpul din eeprom?
 10. Am racit nandul si nimic porneste la fel.Am rescris si eepromul si tot nimic.Radiatorul procesorului cam caldut ,destul de repede pornit de la rece.Probabil ramane blocat undeva.Tras pe dreapta pana gasesc o placa de baza.
 11. Am rescris binul din 24c256 /IC501 noua. Bin-ul din atasament. Postal 3. Samsung LE32C350D1W orig 24C256N.bin
 12. Imaginea ca imaginea dar de ce nu ia nici o comanda.Sa fie oare continutul din eeprom alterat .Dar si cel scris de mine,in alta memorie noua, de ce nu merge nici macar cat asta vechi...si asta e cu probleme?!
 13. Nu . Nu face nici o comanda dar reactioneaza ledul la apasarea butoanelor pe telecomanda sau pe panel touch.Cand il alimentez la curent porneste automat cu melodia de la Samsung.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines