Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Vittorino

Membru activ
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About Vittorino

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare! Mi-am adus aminte de unde am luat schema... Multumesc d.nului Soldan. BAFTA la depanare! INTER.o.pdf
 2. Cum stati cu impamantarea la centrala? Asa ceva am patit si eu cu un Bosch. Omul care a venit de la service a masurat intre teava de gaze si impamantarea de la priza cam 70V. A deconectat impamantarea de la priza si acum centrala da scanteie cum trebuie si nu mai intra nici in avarie.
 3. Deoarece sunt renumit pentru redeschiderea topic-urilor vechi, nici acum nu ma voi dezice. Iata ce inlocuitor pentru BU1010 am gasit astazi, navigand pe internet: Mai multe detalii se gasec aici: https://sites.google.com/site/klaasdc/arduino-projects/tiny-battery-monitor Bafta!
 4. Cel mai simpu mod! Este nevoie de: 1. Rezistenta de valoare cunoscuta. 2. Generator sinusoidal 1kHz. 2. Cronometru exact. 3. Temometru tehnic. 4. Galeata cu 5 l apa. Prin metoda calorimetrica se afla puterea totala a amplificatorului pe toate armonicele.
 5. La vremea respectiva nu aveam tranzistoare cu germaniu... Imi amintesc ca am calculat rezistentele pentru polarizarea tranzistoarelor cu siliciu. La unul din seminarii (aveam laborator de PSPICE care rula pe I286) am simulat schema si... dupa aplicarea unui impuls dirac pe alimentare, montajul chiar oscila pe la 98MHz... Dar in lumea reala... NU. Zilele astea voi cauta montajul. Este prima data cand cineva spune ca a facut schema si i-a functionat.
 6. Va salut! Sunt interesat de puntele 1,2,3 si 8. Va trimit detalii pe PM. Multumesc anticipat.
 7. Va salut! Ma abonez eu la punctul 3. 3. tot ce se vede in cele doua poze, numai impreuna 30 lei https://imgur.com/uM5P0MT https://imgur.com/3YO4CFV Detaliez mai tarziu pe MP. Va doresc multa sanatate!
 8. Astia de la electronicservice ... vor mai vinde vreodata si catre persoane fizice? In ultimile 2 luni vand doar la servicele autorizate ...
 9. Sigur e pilitura de fier si nu ceva mangan? Caloriferele noi sunt suflate pe interior cu un strat protector de mangan, In timp, apa calda care circula prin calorifere antreneaza si particule mangan. Chestia este ca manganul nu prea are ce cauta in ciruitul de condens... Se pare ca dvs aveti o problema la vana cu 3 cai (daca modelul dvs de centrala are asa ceva). Cel mai bine e sa chemati service. BAFTA!
 10. Va salut! Daca mai sunt de actualitate, transformatorul de Grundig R25 si restul de module, vor la Bucuresti... Vorbim pe privat. Multumesc pentru intelegere.
 11. Se poate cumpara gata facut: https://de.elv.com/elv-weltempfaenger-mit-si4844-we1-komplettbausatz-141729 Dar nu se ridica la performantele lui RX2001... nici macar ale lui Selena 211... nici macar la perfomantele batranei Gloria. BAFTA!
 12. Eu ma intreb altceva: Oare cati din cei care se vaita si se inspaimanta de poluarea din oras isi propun ca de 3 ori pe saptamana sa isi lase masina acasa si sa merga cu transportul in comun la servici? Oamenii au devenit asa de comozi ca pana si duminica, la Biserica sau la cimitir se duc cu automobilul... chiar daca acolo nu au unde sa-l parcheze... Toate chestiile astea cu poluarea... raman vorbe in vant pana cand INDIVIDUL nu constientizeaza ca si el singur poate sa faca ceva...
 13. Asa este... Numai ca in RO mai repede se gasesc componente chinezesti decat rusesti...
 14. Va salut! Verificati sa vedeti daca nu cumva apa provine de la valva de inalta presiune. (Este un obiect negru cu un buton robinet rosu in cap). Unele centrale au montat si un furtun prin care se poate scurge apa. Sindromul cu valva de inalta presiune apare in momentul in care nu s-a mai facut revizia tehnica periodica de mai mult de 2 ani si vasul de expansiune s-a umplut cu apa. Daca in timpul functionarii pe incalzire se dau calorifere la minim, surplusul de apa care ar trebui sa ajunga in vasul de expansiune, va curge prin valva de inalta presiune. Defectul nu prea se poate rezolva de catre user. Deci... este necesara interventia celor de la service. BAFTA!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.