Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

HelliosSun

Membru activ
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About HelliosSun

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Craiova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutari tuturor. Am nevoie de o schema testata pentru o stație de lipit cu arduino. Am găsit multe scheme și videoclipuri dar ar fii mult mai ok dacă as avea o schema solida, testata și codul la ea cu afișaj LCD, potențiometru sau butoane pentru reglajul temperaturii etc.. Doresc sa realizez acesta stație de lipit ca proiect de licență. Mulțumesc.
 2. Salutare tuturor.Eu fiind student mi s-a inmanat de curand un proiect sa il realizez ,acela fiind un generator de functii(dreptunghiulare,triunghiulare si sinusoidale) dar nu a specificat domeniul frecventelor ceea ce este mai usor (de la X la Y).Problema este ca profesorul respectiv doreste ca generatorul sa fie realizat din 3 operationale fizic separate nu alte inegrate cu 2 sau 4 operationale incluse sau alea specializate gen 8038.Plus ca mai doreste si reglajul frecventei su amplitudinii fiecarei forme de unda.Acum apare problema.Ce tip de operationale sa folosesc(gen LM741?) si cum sa fie conectate.Am gasit multe scheme dar multe functionau in multisim dar nu aveau reglajul amplitudinii.El zicea ca dupa cele 3 ao care realizeaza formele de unda trebuie un amplificator cu filtru RC dupa acestea 3 care are si un potentiometru si realizeaza reglajul amplitudinii ceea ce pe mine m-a bagat in ceata.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.