Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

alexutu04

Membru
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexutu04's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Pe placa imi arata o valoare de 6k si incalzindul cu aer cald creste. Nu este o valoare mare?
 2. Din pacate am schimbat toti ceai 3 senzori hall dar problema persista...
 3. Daca stie cineva ce silicon pot folosi pentru a acoperi circuitul facandul iar rezistent la apa si praf Sa pot da comand pe ali sa imi ajunga in acelasi timp.
 4. Am dat comanda de pe ali.voi incerca zilele astea sa ii probez,sa vad care este defect
 5. Mai mult ca sigur aici este problema.ii schimb pe toti.numai sa gasesc la noi
 6. Mai exact acesta este drv5013adqdbzr. Il pot gasi pe undeva pe la noi?
 7. Pana la urma nu am putut sa ma abtin sa caut senzori care citesc acea pozitie..am dezlipit bobinajul de pe pcb si pe partea cealalta a placutei era un silicon de protectie si sub acest silicon am gasit acesti 3 nemernici.care zic eu ca sunt tot ca niste senzori hal. Mi.a luat ceva pana am reusit sa vad ce scrie.+NLAD.
 8. Nu prea am cum, este turnat peste circuit si circuitul lipit de un fel de carcasa..eu tot nu imi explic dc cand schimb sensul de rotatie merge pana pica iar intr.un punct mort si daca schimb iar sensul merge. De aici nu imi explic.poate avea lagatura cu butonul?
 9. Am cautat una defecta pt a lua circuitul.dar fara speranta. o voi pune la vanzare ca defecta pentru piese.. Multumesc tuturor!
 10. Am tot cautat schema de control.fara rezultat.am sa atasez maine cateva poze si cu controlerul,sau ce se poate vedea prin silicon. Ma gandesc si la o varianta de resetare.dar cum.. Daniels.Mai mult ca sigur aceea este schema de conversie dc-ac.Dar este mult mai complexa aici,nu stiu ce controleaza pozitia rotorului.
 11. Validae.Am curatat cu un magnet neodim intre bobine am suflat cu aer statorul.am verificat rulmenti si nu au joc.nici nu raman blocati.urme pe stator nu se vad de frecare. Iop95.controlerul se vede dar este siliconat.senzori hall nu vad pe stator,sunt 6 tranzistori pe care i.am verificat si par ok. Nu inteleg cum are pozitia buna merge fara probleme in continu si cu variatie de turatie din buton,am marcat poziti in care nu merge.are o singura pozitie si daca pica pe semnele facute nu face nimic cum invart sa schimb pozitia merge.
 12. Cam asa procedez am demontat reductorul pt a putea invarti putin de pinion. Daca prinde pozitia buna merge fara problema can nu merge doar invart foarte putin o"agatatura de magnet".precizez ca daca prinde pozitia buna merge fara problema pana ii dau drumul butonului,merge si turatia variabila a butonului.nu pot sa imi explic..
 13. Am revenit cu cateva poze. In legatura cu rotorul,este greu ca magneti sa poata misca poza.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines