Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

nicu_top

Membru activ
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nicu_top

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Harghita
 1. Banuiesc si eu...pentru ca se ard foarte repede sau ca sunt de foarte proasta calitate...
 2. I-am propus si eu varianta asta...nu doreste pe inductie deoarece cred ca o mai foloseste si la incalzit camera...
 3. Plita nu este a mea..am spus mai sus...a fost trimisa una din ele la reparat in perioada de garantie, dar nu a functionat mai mult de 3, 4 luni si s-a ars din nou. De aceea doresc s-a o echipez cu ceva rezistente de calitate mai buna daca gasesc, sa tina mai mult perioada de functionare.
 4. Atasez aici poze cu rezistentele respective...
 5. M-am orientat aspupra acestor marci de produse, nu ma pot decide care sa il cumpar? care ar fi mai bun? https://euroshop.eu/ro/electrocasnice/electrocasnice-mari/lada-frigorifica/electrolux-euf-1900-aow.html https://www.emag.ro/congelator-liebherr-premium-103-l-4-sertare-clasa-a-smart-frost-h-85-1-cm-alb-gp-1476/pd/D5Z9WYBBM/ https://www.emag.ro/congelator-cu-1-usa-severin-clasa-a-168-kwh-an-155l-alb-gs-8866/pd/DDBPT5BBM/ https://www.flanco.ro/congelator-whirlpool-wv1510w-165-l-clasa-a.html
 6. Da asa este...plita este a unei persoane bolnave si cu un venit foarte mic....are cumparata inca una exact aceeasi problema dupa cateva luni cedeaza rezistentele din plite si termostatele se blocheaza se lipesc. M-am gandit sa o echipez cu ceva plite m-ai bune calitativ sa nu se arda asa de repede. Nu am gasit dimensiunea respectiva de plite cu rezistenta in ele, si termostatele aferente lor, sau alta plita completa dar de calitate mai buna decat cele marca Albatros... sa tina mai mult perioada de functionare. Poate ma indruma cineva unde as putea gasi asa ceva.
 7. Buna ziua! Doresc sa achizitionez un congelator nou, bun din punct de vedere tehnic. M-am tot uitat pe siteuri la diferite modele si marci si nu ma pot decide ce sa cumpar... astept recomandarile voastre...
 8. Buna ziua! Cu tot respectul doresc daca se poate sa ma ajute cineva cu o informatie, unde as putea sa gasesc piese de schimb pentru a repara o plita electrica pentru gatit modelul - Plita electrica Albatros AP25B, 2500 W, am nevoie de rezistente pentru ambele plite, si un termostat reglabil. Plita medie are 1500W diametru de 185 fonta Plita mica are 1000W diametru de 155 fonta https://www.emag.ro/plita-electrica-albatros-2500-w-negru-ap25b/pd/D5R1R3BBM/
 9. Sunt firele care sunt lipite pe membrana difuzorului care vin de la bobina.
 10. Buna ziua! Vreau daca se pricepe cineva de aici sau poate sa ma indrume unde as putea gasi potentiometre de volul pentru boxe RCF ART 525. Ma intamnpin cu o problema foarte delicata. Am niste incinte acustice RCF 500W , problema este ca de la o vreme incoace a inceput sa apara niste intreruperi, pocnituri la volum mai mare, dupa care isi revine, si tot asa din ce in ce mai des. Am scos difuzoarele afara, ma refer la cele de joase si am constatat ca trebuie interite lipiturile la firul care este pe membrana difuzorului, acestea fiind din aluminiu. Cum as putea realiza refacerea lipiturilor in situatia respectiva, cu ce se poate lipi firul de aluminiu? Astept pareri si sugesti.
 11. Buna ziua! Am o problema cu becurile cu Led si anume nu se sting complet, raman in stare de veghe cand sunt oprite de la intrerupator. Am scos afara led-urile din intrerupatoare, am montat si intrerupatoare fara led, am inversat si nulul cu faza prin intrerupator si situatia persista. Cine ma poate ajuta sa rezolv aceasta situatie neplacuta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.