Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nicu_top

Membru
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nicu_top's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Buna ziua! Doresc sa cumpar o friteuza cu aer cald insa nu stiu ce marca sa aleg. As dori sa fie mai marisoara, performanta cat de cat cu materiale de calitate, nontoxice si rezistenta la temperatura , poate ma ajuta cineva care cunoaste sa fac cea mai buna alegere. Multumesc!
 2. Multumesc pentru recomandare, Validae. Nu contest recomandarea facuta de tine, dar din auzite am inteles ca astfel de aparate in timpul functionarii lor antreneaza in aer o multime de particule cu praf si usuca foarte tare aerul din camera bebelusului, contribuind negativ la sanatatea bebelusului.
 3. Buna seara! Apelez la specialistii cunoscatori de pe acest siteu daca poate sa-mi recomande o sursa de incalzire electrica pentru camera bebelusului nou nascut, deoarece trebuie tinut cont de anumite riscuri si siguranta pentru bebelus. Mentionez ca momentan nu dispun de alte surse de incalzire. Va multumesc , si astept recomandarile voastre.
 4. Nu stiti de unde le-a cumparat, sau cum pot sa i-au legatura cu cunoscutul dv, am nevoie de rezistenta de 1000W buc.
 5. Se mai gaseste undeva rezistente de 1000W/buc modelul acesta, am un radiator mai vechi si sunt arse rezistentele. Are doua bucati 2x1000W. Rezistenta_baton_INFRA_500w_11mm.-2.webpRezistenta_baton_INFRA_500w_11mm.-2.webp Se mai gaseste undeva rezistente de 1000W/buc modelul acesta, am un radiator mai vechi si sunt arse rezistentele. Are doua bucati 2x1000W. Am inteles ca rezistentele cu Quartz se ard repede.
 6. Prima rezistenta sa defectat dupa o luna si ceva, dupa a picat si a doua, mai functioneaza cu una dar nu are randament. Am sunat la garantii si mi-au spus ca rezistentele nu intra la garantie!
 7. Buna ziua! Detin un Incalzitor cu 3 rezistente quartz ZILAN ZLN-8815, 1500 W, 3 trepte incalzire, sistem de protectie impotriva rasturnarii, dezamagirea mea este faptul ca sau defectat pe rand rezistentele quartz si nu gasesc rezistente quartz de schimb la mine in zona. Ma adresez aici unui cunoscator daca ma poate ajuta unde a-s putea gasi rezistentele quartz de schimb pentru acest incalzitor? Mentionez faptul ca acestea sau defectat foarte repede de la punerea in functiune a aparatului de incalzit!
 8. Buna seara. Am un cuptor incorporabil electric Bosch HBN532E3 si nu se mai lumineaza displeyul, nu mai apare nici un fel de afisaj pe el, nici ceasul nici temperatura, nimic, este negru total. Inainte afisajul aparea in culoarea rosie. Am invartit de butoanele de setare a treptelor de functionare, becul din interiorul cuptorului se aprinde, ventilatorul porneste, dar pe display nu afiseaza nimic. Oare ce problema sa aiba, ma poate ajuta un specialist, cineva?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines