Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gi0

Membru activ
 • Content count

  198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About gi0

 • Rank
  Membru
 1. gi0

  intrerupator magnetic

  Voi cumpara contactori cu bobina pentru a duce curenti mici la contactorii magnetici . In prezent sunt 230v . Multumesc mult pentru sfaturi .
 2. gi0

  intrerupator magnetic

  Cel postat in link nu este pentru sisteme de alarma ?
 3. gi0

  intrerupator magnetic

  Personal nu stiu ce voltaj trece prin ele , adica prin cele montate in prezent , dar un coleg afirma ca in momentul in care a vrut sa schimbe unul de la usa s-a curentat ... Nu stiu ce sa spun . Voi masura intai sa vad ce si cum si pe urma cumpar .
 4. gi0

  intrerupator magnetic

  Nu este greu . Nu am gasit microcontact magnetic care sa suporte 230V ...
 5. gi0

  intrerupator magnetic

  Imi puteti recomanda un model ? Multumesc .
 6. Buna ziua . Am nevoie de un sfat . Vreau sa inlocuiesc microintrerupatoarele cu brat cu intrerupatoare magnetice . Acestea trebuie sa opreasca porneasca sistemul de incalzire/racire cu ventiloconvector cand se deschide deschide o usa sau o fereastra . Cele mecanice cu brat trebuiesc sa fie schimbate cam des si nici nu mai actioneaza bine daca se lasa usa putin sau nu este inchisa perfect . Aveti idee ce intrerupatoare magnetice pot folosi ? Ca si control folosesc pentru reglajul temperaturii termostat pentru ventiloconvector Siemens Rab 11 . Cu stima .
 7. Multi robineti termostatati au fost inlocuiti cu robineti normali din cauza costurilor de inlocuire . Vor fi inlocuiti si ceilalti pe masura ce se vor strica . Oricum nu sunt folositi , se prefera deschiderea geamurilor . De aceea s-au montat pompe electronice . Ma intereseaza strict automatizarea pe incalzire radiatoare . La ACC este automatizare . As fi mers pe ESBE , dar preturile sunt cel putin duble in comparatie la motorizare si controller . Cu stima .
 8. Buna ziua . Imi puteti spune daca exista o automatizare care poate controla o vana de amestec tur/retur radiatoare cu 3 cai IVAR motorizata si oprirea/pornirea pompei cand temperatura ambientala a ajuns la cea setata ? Deci am nevoie de vana de amestec 3 cai , motorizare , controller si termostat de ambient programabil zi/noapte . In schema din imagine radiatoarele reprezinta doua imobile diferite , fiecare cu pompa lui si fiecare sistem trebuie automatizat .In momentul de fata doar cazanul are automatizarea lui . Pentru pompe si temperatura ambientala nu este nici o automatizare ; pompele merg continuu cu oprire manuala , temperatura in camere ajunge si la 30*C , geamuri deschise mereu si motorina arsa fara control . Am nevoie urgent de sfaturi . Multumesc . Cu stima . 8C Cu stima . Mentionez ca voi cumpara totul , nu stiu si nici timp nu am sa construiesc un controller sau ceva de acest gen . Cu stima .
 9. Buna ziua . Imi puteti spune daca exista o automatizare care poate controla o vana de amestec tur/retur radiatoare cu 3 cai IVAR motorizata si oprirea/pornirea pompei cand temperatura ambientala a ajuns la cea setata ? Deci am nevoie de vana de amestec 3 cai , motorizare , controller si termostat de ambient programabil zi/noapte . In schema din imagine radiatoarele reprezinta doua imobile diferite , fiecare cu pompa lui si fiecare sistem trebuie automatizat .In momentul de fata doar cazanul are automatizarea lui . Pentru pompe si temperatura ambientala nu este nici o automatizare ; pompele merg continuu cu oprire manuala , temperatura in camere ajunge si la 30*C , geamuri deschise mereu si motorina arsa fara control . Am nevoie urgent de sfaturi . Multumesc . Cu stima . 8C Cu stima .
 10. gi0

  Sfat achizitie laptop

  Tot cautam ceva cu ssd . Am renuntat ptr ca am gasit sub brad un Acer nitro 5 cu hdd si placa video gforce .darul .. La multi ani!
 11. gi0

  Sfat achizitie laptop

  Am mai gasit ceva https://www.flanco.ro/laptop-asus-a550vx-go635-intel-core-i5-7300hq-4gb-ddr4-hdd-1tb-nvidia-geforce-gtx-950m-2gb-free-dos.html Este mai slabut decat cel propus inainte ? Cu stima .
 12. gi0

  Sfat achizitie laptop

  Multumesc . Doar la Flanco pot cumpara in rate . Cu stima .
 13. gi0

  Sfat achizitie laptop

  https://www.flanco.ro/laptop-hp-15-bs007nq-intel-core-i5-7200u-4gb-ddr4-ssd-256gb-intel-hd-graphics-free-dos.html O opinie va rog . Sau poate stiti unul mai bun pana in 2800 lei . Multumesc .
 14. gi0

  Sfat achizitie laptop

  Buna seara . As dori sa cumpar scest laptop https://www.flanco.ro/laptop-hp-15-bs007nq-intel-core-i5-7200u-4gb-ddr4-ssd-256gb-intel-hd-graphics-free-dos.html si o licenta https://www.flanco.ro/sistem-de-operare-microsoft-windows-10-home-licenta-retail-usb-32-64-bit-engleza-1.html O opinie daca se poate . Cu stima .
×