Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

mireaconstantin66

Membru activ
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

About mireaconstantin66

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

238 profile views
 1. DEFECTUL ,MERGE OK DIN BUTOANELE DE PE BORD,DAR CU TELECOMANDA NU VREA DELOC.AM INSCRIS UN MADE FOR YOU CU CODUL 32 SI TOT NU VREA.CIND ACTIONEZ O TASTA DE PE TELECOMANDA LEDUL PILPIE,SEMN CA PRIMESTE COMANDA DAR TOT NU MERGE CU TELECOMANDA.AM VERIFICAT CU OSCILOSCOPUL SI IR SCOATE IMPULSURI PE OUT.MAIN-UL ESTE 715G3692-2 SI MEMORIA ESTE MX25L4005A,APROPO CU CE ECHIVALEAZA,CA AM INCERCAT CU 25Q16 SI CU 25Q32-CU UN DUMP DE LA REMONT-AUD.NET SI N-A MERS.ROG FRUMOS AJUTOR.VA MULTUMESC F.MULT.
 2. D-le  Florinel,sint mirea constantin,cel cu RT 809F defect.Sint din localitatea CORABIA-JUD.OLT.Cum fac ca sa ajunga la d-voastra.pe ce adresa sa-l trimit si cit ma costa reparatia.Multumesc f.mult.

  1. Florinel TV

   Florinel TV

   Daca vrei sa trimiti programatorul il trimiti pe aceasta adresa

    

   Harhas Florin

   Sat.Giurgesti Com.Costesti Jud iasi

   STR.iasomiei NR 86 Cod 705308

   Trimiti cu posta , cost 100 lei pentru reparatie , bani ii pui in colet 

 3. MERGE SA INSCRII MEMORII 24CXX,SI NU MAI MERGE SA INSCRII FLASH-URI 25QXX.APARE CA PIN 2 NU ESTE CONECTAT..ROG AJUTOR.VA MULTUMESC F.MULT.
 4. DRAGI COLEGI,va rog un soft pt.nand W29N01GVS1AA.
 5. Dupa ce i-am update cu stick-ul,a aparut sus in partea stinga ,pe fond rosu CI Plus key Fail...pe toate programele.Cum fac sa dispara.Va multumesc.
 6. Stimati colegi,imi trebuie o telecomanda pentru acest tv. care sa faca meniu .Am incercat Made For You cod 147,si Superior cod113 si Bravo si merge P+,P-,V+,V- dar nici-una nu face meniu.Va multumesc anticipat.
 7. Multumesc Costica TV,ai fost f.f.prompt.Abia astept ziua de miine cu poza pt.pozitionarea celor 4 ventuze pt.smartphone.O noapte buna iti doresc.
 8. D-le Florinel-TV, la mivarom.ro au trei feluri de ventuze pt.smartphone,ventuza din aluminiu si ventuza din plastic.Pr TV LCD si LED de la 82 la140 cm de care imi trebuiesc.Multumesc f.mult.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines