Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

giro561

Membru activ
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am descarcat manualul dar difera fata de ce am eu Multumesc.
 2. Salut!!! Daca cineva ma poate ajuta cu o schema la acest invertor,problema este ca pe orificiul de aerisire a intrat o bucata de sirma care a provocat tot dezastrul,igbt distuse si multe componente din jurul igbt diode in scurt rezistente intrerupte tranzistoare smd puscate Schema ar ajuta mult Multumesc.
 3. Salut!!! A primit un soc de la retea a puscat varistorul si implicit siguranta am eliminat acest defect si am alimentat din nou apar citeva caractere la display citeva secunde si cam atit sursa este ok este cu viper28l eu banuiesc microcontrolerul defect care este atmega 64a daca cineva a avut acest defect si cum a rezolvat multumesc.
 4. Salut!!! Ai selectat corect tensiunea pentru T-con????
 5. Totul este ok eu nu am pus pe stick cel de al patrulea fisier crezind ca nu este nevoie multumesc.
 6. Este de inteles treaba cu telecomanda totul contine trei fisiere dar nu vrea sa functioneze.
 7. Cred ca mai am ceva probleme la acest tv ca nu vrea sa functioneze defectul a aparut dupa mai multe pene de curent ledul de stby face flasuri continu si pentru o fractiune de secunda se aprind ledurile si ciclul se repeta.
 8. Ok care este procedura trebuie dezarhivat????
 9. Salut!!! Daca are cineva dump pentru acest tv multumesc. 17MB97 main board 17IPS62 sursa 25L1606E memo VES315WNDB-2D-N11 display
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines