Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

peternan

Membru activ
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About peternan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Gorj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. peternan

  Televizor color cu lampi!

  In 1979 am fost intr-o excursie in URSS cu parintii si tata depanator de meserie a cumparat un ORIZONT 728 l-am folosit pe Bulgari ,la noi se prindeau mai bine sarbii dar erau in PAL .Intre timp s-a dat drumul si la noi la ,, partial color,, si printr-o interventie am reusit sa intram la Uzinele Electronica unde o echipa de ingineri a adaptat un modul PAL , a mers pana in 1991 cand au aparut Philipsurile K11si l-am abandonat din cauza de triplor defect si bineinteles de consum .Ce mi-a ramas in memorie a fost sunetul ,,de lampa ,, .
 2. peternan

  tda 7494

  Prietene din pacate depanarea a devenit mai degraba act de binefacere decat afacere .Daca gaseam la MIV luam de acolo, am gasit la userul andrei . Topicul se poate inchide . Multumesc elforum!
 3. peternan

  tda 7494

  Multumesc @Nostalgic ! stiam oferta dar comanda minima este 60lei plus transport 23 lei nu face tv-ul atata si este al unor clienti pauperi
 4. peternan

  tda 7494

  De actualitate !
 5. peternan

  tda 7494

  cumpar tda 7494 din desmembrari sau nou multumesc!
 6. este ASWO si este ok nu conditioneaza o comanda minima
 7. peternan

  Finlux 28FLYR168-28''

  a-propos cum se da jos tabla aia ? exclus statie de deslipit ! eu m-am chinuit cateva ore cu pompa si tresa si tot am reusit sa smulg metalizarea de la o gaura. multumesc !
×