Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

zambiee99

Membru activ
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 core_reputation_level_3

About zambiee99

 • Rank
  core_member_rank_2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pt. flashuri am un stick testat care e ok (de obicei) de 4gb formatat fat 32
 2. Mersi de ajutor, dar face la fel (imagine intoarsa)
 3. Mersi de ajutor, cu aceste dump-uri tv-ul porneste (nu afiseaza sigla teletech sau finlux, nu este problema), dar are imaginea clara dar intoarsa
 4. Am incercat dar e doar dump-ul de 2 mb, si pe placa sunt doua memorii, unu de 2 mb si celalalt de 8 mb, am incercat si combinat cu cel vechi respectiv cu ce a intrat tv-ul. Am incarcat si fisierele vechi si cel cu care porneste doar ca nu afiseaza corect. 25q16 citit tv mort BIN w25q64 citit tv mort BIN 25q16 DVsig U10 descarcat de pe net tv porneste BIN w25q64bv U12 descarcat de pe net tv porneste BIN
 5. am incercat si versiunea asta, de update prin usb, dar nu incepe procesul de update ca si pe youtube
 6. Salutare, Desii sunt multe topicuri pe net despre sasiul respectiv din minim 10 descarcate nu am gasit nici un dump corect fnctional pentru tv Finlux 32FLHYR274S, display VES315WNDA-2D-N11, mb 17MB82S, sursa 17IPS62. Tv-ul la primire era complet mort, sursa pornea, led-ul nu, din cele descarcate de pe net am vazut ca tv-ul cu alt dump porneste, dar nu am gasiti nici un dump cu care sa am imaginea corecta, orientata bine, sunetul inca nici nu stiu, si sa mai asulte de telecomanda. Oare este cineva cine ma poate ajuta?
 7. Asa cum exista si topic dedicat pentru rework, reball, chipuri video laptop as-i dori sa deschid unu dedicat pentru problemele de alimentare. (personal mai am de invatat la aceste probleme).Ca si inceput vin si eu cu cateva intrebari:-Am un acer model mai vechi gen aspire 5100 (nu stiu din cap modelul pentru ca momentan este la firma laptopul) care a venit fara observatii din partea clientul (jumatate era demontat) la care am constatat ca nu merge tastatura si usb-urile, dupa un pic de google am vazut ca la multi era doar un bios partial corupt (la mine nu era cazul) asa ca am inlocuit kbc-ul dupa care tastatura si usb-urile mergeau fara probleme (un timp), dupa asamblare am incercat sa instalez windowsul, si sa blocat laptopul, la repornire simptoma a reaparut. A mai patit cineva asemanator?-In timpul liber mai incerc sa repar ceva placi defecte (cumparate la kg pentru diferite experimente sau in scop autodidactic)... deci este vorba de o placa de dell studio 1555 la care isl-ul scotea niste zgomote ciudate asa ca am inlocuit piesa (care canta) si spre mirarea mea am vazut ca la prima alimentare kbc-ul a scos scantei, si zgomotul a ramas neschimbat (parca dadea beepuri), si la o placa de hp g61 sa intamplat la fel, si mi-am amintit de dell-ul.... Ceva idei?-Recent am primit si un Asus (cred ca x50gl) la care inca nu am ajuns nici sa-l desfac care pur si simplu opreste alimentatorul (se opreste ledul din incarcator) cam in ce zona ar trebui sa sap?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.