Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

elektronu85

Membru activ
 • Content Count

  630
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Se poate si mai bine

About elektronu85

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/27/1985

Profile Information

 • Locatie
  Gura Humorului, jud. Suceava

Recent Profile Visitors

1,189 profile views
 1. Buna ziua! Conectorii PowerCon se dau toți la grămadă cu 10 lei? Mulțumesc!
 2. Inginer electronist cu diploma, electronica si telecomunicatii, automatist masini si actionari electrice, electrician atestat ANRE, RSVTI-st, PRAM-ist, plus altele mai putin importante! In practica, am jobul la CFR, in domeniul mecanizare si intretinere utilaje de cale(mecanic motoare si alte cele), mai am un job ca electrician, automatist, fotovoltaice si tot ce vreti, cam tot ce misca cu curent electric! Pasiunea cea mai mare, domeniul audio PRO, in care nu cred ca ajung sa lucrez vreodata cu acte in regula! :))
 3. Eu tot asa zic, ca e vorba de lipituri care in anumite conditii devin reci. De exemplu, de la caldura, PCB-ul ceasurilor se poate dilata generand lipituri reci aleatorii ca periodicitate si ca timp, o alta cauza, masina in intregul ei, este un ansablu elastic care in timpul mersului, sufera deformari, deformari care se pot propaga pana la acel PCB... daca mai adaugam si stabilizatoare de tensiune care se incalzesc local, ce sa mai zicem... Eu personal suspectez lipiturile de pe placa, si am citi cu atentie fiecare post anterior!:)Pe diagnoza nu apar erori, pentru ca si comunicatia aia isi are limitarile ei, in cazul CAN se face pe doua fire, iar in cazul K-line pe un singur fir, deci oarecum cu limitari constructive, adica o interfata nu poate diagnoza la nivel de piese o placa anume! dai la lipit cu incredere!
 4. Chiar daca deviez putin de la subiect, un amplificator FOARTE bun este Technics SE-A900, impreuna cu preamplificatorul dedicat. Dar pretul sau depaseste cam cu mult bugetul propus... Eu am linia completa, cu preu, dsp, si toate cele.... si stiu ce zic... In bugetul propus, sau pe aproape ar fi ceva de la Sansui, si anume modelul Sansui AU-X701! Mi se pare un amplificator exceptional, eu il am si in putinul timp pe care am apucat sa il ascult a sunat senzational. DIn pacate, a venit cu ceva probleme de la fostul proprietar si a surclasat la mine, de atunci sta pe dreapta, pentru ca are nevoie practic de tot PCB-ul amplificatorului propriu-zis.
 5. Va multumesc pentru precizari, nu pot decat sa va urez vanzare buna! L-as fi luat eu, dar din pacate stau f prost si eu cu timpul liber! P.S.1 Vaaaai de mine! Ce tiganie a facut ala in clipul de pe Youtube! P.S.2 V-am trimis un MP. Multumesc mult pentru amabilitate si free up din partea mea!
 6. Ventilatoarele Comair Rotring ce diametru au? Mulțumesc! Din poză nu prea îmi dau seama...
 7. Puțin off-topic, dar oarecum la subiect. Era suficient daca se demontau smd-urile de pe placa mare, fara a decupa din cablaj. Era suficient sa se demonteze placuta înfiptă în placa mare, plus toate diodele și tranzistorii tip SMD dintre acel conector și tranzistorii finali, și pornea amplificatorul fara probleme, fara a fi necesar să se taie din placă. De asemenea, fac precizarea că, in ceea ce privește topologia, placa de CTS se potrivește perfect, însă trebuiesc urmărite și modificate circuitele de alimentare pe ambele canale, pentru că CTS lucrează la tensiuni ceva mai mici, ceea ce implică o muncă de chinez bătrân. Nu vreau sa fiu înțeles greșit, nu doresc sa creez polemici sau să îngreunez in vre-un fel vânzarea acestui amplificator, ci dimpotrivă! Am scris pentru că am depanat și eu atât CTS cât și I-Tech și știu ce răbdare îți trebuie. Ar fi bine dacă ați avea și puteți furniza in colet și conzii de pe alimentare de pe acel canal, și bobinele toroidale de filtraj... Daca îmi permiteți, as întreba dacă știți cumva din ce cauza a trosnit canalul respectiv? Mulțumesc! Și spor la vânzare!
 8. Buna ziua! As vrea cate o bucata din următoarele poziții: 7, 8, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 21. De asemenea as vrea poziția 14- 2 buc, poziția 16 -2 buc. Multumesc! Comunicați totalul in privat, și un Nr de cont sa va fac plata. Mulțumesc!
 9. Buna ziua! Lăsați va rog un număr de telefon, m-ar interesa instalația pentru vacuum. Mulțumesc!
 10. ma mir... eu il stiam pe ALEKS om serios... cel putin din vechile sale postari pe forum si altele asemenea... dar na. lumea in ziua de azi...
 11. Buna ziua! Am trimis MP! Multumesc!
 12. Depinde cum sunt legate bobinele de pe cele doua randuri, daca sunt inseriate sau in paralel mai ca ar merge facute niste bobine cu T106-2 la impedanta echivalenta, adica o bobina T106-2 la fiecare doua bobine originale. Altfel, daca cele doua bobine sunt legate in circuite independente... cam greu, teoretic, s-ar putea si asa... dar un pic mai complicat! Una peste alta, daca placa aia e de la ce cred eu... nu stiu cat se merita efortul! Am un sentiment de deja-vu!
 13. Eu rog din tot sufletul, daca domnul moderator este onest, sa nu șteargă NIMIC din ce s-a scris, eu îmi asum toate cele scrise! Și de altfel, daca se va face "curățenie" nu se va.mai.intelege nimic din această discuție! Deci va rog, NU ștergeți. Eventualele cuvinte nepotrivite pot fi modificate! D-le Matropower, va rog să mă credeți că nu am nimic personal cu dvs, chiar deloc, dar discuțiile sunt de durata mai mare decât ați crede! Va rog să mă contactați în privat dacă doriți, va pun eu la dispoziție schemele respective fara nici un fel de problema! Sau daca nu doriți să aveți de-a face cu mine personal, puteți deschide un subiect pe grupul d-lui Biruescu și va garantez că se va găsi o rezolvare! P.S. daca v-am jignit, îmi cer scuzele cele mai sincere pe care va rog sa le primiti! Leco, nu mai pot da like-uri azi, dar ai de la mine un sincer și mare like! Și stai că ai pierdut crema de pe tort care a fost replica d-lui Viorel :D EDIT nu Banat, doar suspendat 3 zile :D și acel cineva e colegul DANO, chiar proiectantul inițial al PCB-ului de amplificator!
 14. Ai înțeles foarte bine ce am vrut sa spun cu faza despre consiliere, nu te mai da smerit! Am și explicat de altfel, dar tu tot fățarnic ramai! Repet, ai făcut public un proiect de amp cu achiziție de PCB-uri, corect? Un prim aspect, Donute, niciodată, dar NICIODATA, nu a vândut un PCB fara sa se asigure că iese cumva in câștig, fie prin adaos la prețul inițial al acelui PCB, fie prin proiect in format PDF, la care plăteai pentru acces! Bun, admitem și asta, că na, trebuie sa câștige omul un bănuț de pe urma muncii sale, că deh, ăsta e capitalismul contemporan, s-a cam uitat de omenie și solidaritate. Dar asta e altă discuție, in fine! Unu la mana! Doi la mana, au fost și vor fi întotdeauna cazuri de oameni mai puțin pricepuți, ca de altfel și cazul posesorului inițial al amplificatorului care a ajuns la tine, care cred că tot ce zboară se mănâncă și își doresc și ei, fara a avea macar cunostinte de baza, sa realizeze și ei un amp pe lămpi, că deh, e cool! Buunn, cumpără cablaje, piese etc.. se chinuie sa le lipească cum pot, ajung la reglaje și punere în funcție. Aici, cum e și normal, își dau cu stângul în dreptul și o fac lata, ca urmare amplificatorul nu va functiona. Prin urmare ce e de facut? După cum e și normal, amplificatorul respectiv ajunge la dumneata, nimic anormal până aici, că doar e proiectul dumitale. Dumneata îl faci funcțional, îl bibilesti și îl faci să cânte frumos și îl returnezi. Și cu asta sunt de acord. Normal e că pentru intervenția ta, sa primești o remuneratie mai mare sau mai mică, după caz. Lucru care iar mi se pare perfect normal! Dar nu te mai ascunde frate, după deget, și nu mai fi fățarnic, recunoaște și nu mai poza in ceva ce nu ești! Da domle, am un proiect și e normal sa câștig din asta! Sa din cinstiți, ceea ce faci tu , cu acel proiect și cu toată această denigrare, nu e decât o bună strategie de marketing, ce mai încolo încoace! Cu grupul iar te dai după deget! Ai făcut parte din grupurile respective, și puteai să îți spui public părerea argumentată și cu referințe. Dacă spuneai clar uite acolo e o problema și acolo nu e bun și unu și cu unu fac doi, nu cred că.nu erai luat în seamă. DANO o fi încăpățânat cum spui tu, dar nu e prost și dacă veneai cu argumente bine puse la punct îmi e greu sa cred că ai fi fost ignorat! Însă tu ai venit ca de obicei numai cu linii mari și cu insinuări! Sa nu mai zic că singur ai recunoscut în repetate rânduri, chiar daca nu mai erai pe anumite grupuri, oricum îți parveneau printscreenuri de pe respectivele grupuri! Cât de josnic poți fi???? Cât despre cablaje, ti-am spus și îți mai spun, nu mai fi fariseu fatarnic!! Ți+ai pus acoliții sa cumpere PCB-uri în repetate rânduri! Că nu ti-a ieșit pasiența e altceva!
 15. Tu nu ai nimic cu lumea, tu nu vrei sa înțelegi că nimeni nu concurează cu tine!!! Dar nici nu ești tu ăla care a inventat apa calda și nici singurul care poate face amplificatoare cu lămpi! Desi cam așa ți-ai dori!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines