Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

barbulescuorlando

Membru activ
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About barbulescuorlando

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. barbulescuorlando

  Caut un strungar pentru executare piesă simplă din fier.

  Part1.PDF
 2. Bună ziua. Caut un strungar pentru executare piesa din imagine.Toate dimensiunile sunt în milimetri. Dacă se găsește cineva, îl rog să mă contacteze pe PM. Mulțumesc.
 3. barbulescuorlando

  Identificare tranzistor WS08607

  Am cumpărat și instalat, la toate trei bobinele cei 6 tranzistori de tip IRLML0030. Fuctioneaza perfect. Am instalat pe rând pt fiecare bobină si măsurat curentul de incarcare. Deja de la a doua bobină, s8-ul meu a început sa consume 1,5A la încărcarea QI. Sunt super mulțumit. Vă mulțumesc pentru ajutor.
 4. barbulescuorlando

  Identificare tranzistor WS08607

  Mă depășesc măsurătorile respective. Mulțumesc pt răspuns.
 5. barbulescuorlando

  Intrebare....

  Nu mai e practică o publicație pe hârtie cu astfel de subiecte. Atunci așteptai o luna sau două până venea un răspuns. Acum totul e la un click distanță. Și apoi, nu aș vrea să fiu lipsit de zecile de comentarii off topic, răutăcioase, malițioase la o întrebare simplă ca acum. Dar nici de alte zeci ale oamenilor adevărați, altruiști care vor să împărtășească din cunoștințele lor.
 6. barbulescuorlando

  Identificare tranzistor WS08607

  Am probat cu două bss138 ( ce am avut prin casă și funcționează. Fără încărcare montajul e rece, la încărcare se încing. Bss-urile merg la 220mA, telefonul meu consuma 2 A în timpul încărcării. Am probat la o singură bobină. Caut alții și mai scriu ce se întâmplă. Mulțumesc. Credeți că va funcționa cu IRLML2502? Are 4,2A și e tot SOT 23.
 7. barbulescuorlando

  Identificare tranzistor WS08607

  Mulțumesc pentru raspunsuri.
 8. barbulescuorlando

  Identificare tranzistor WS08607

  Mulțumesc pentru răspuns. Sincer sunt atât de mici că e foarte greu pentru mine de umblat cu ei. Încerc, după circuitul de comandă , să îmi dau seama dacă sunt comandați în curent ( fet) sau în tensiune.... Măsurați în montaj, pe piciorul din mijloc ( Drain--mosfet) -ohmetrului si Gate am 1200ohm si D- Source am 450ohm. Dacă e bipolar, ar fi C-B 1200 și C-E 450ohm. Dacă mut pe piciorușul lateral unde ar fi baza nu am decât o singură valoare. Dar montajul ma încurcă. Am să scot unul.
 9. barbulescuorlando

  Identificare tranzistor WS08607

  WS08607
 10. barbulescuorlando

  Identificare tranzistor WS08607

  Buna ziua. Vă rog, dacă știe cineva ce tip de tranzistor este acesta W08607. Este folosit în electronica unui încărcător QI pt. telefon. În drain este bobina. Bănuiesc că este un mos-fet dar nu am găsit nimic pe .net. Mulțumesc mult pentru amabilitate.
 11. barbulescuorlando

  trafo separatie

  https://www.etbm.ro/transformator-de-separatie-230230v-eaton-stn02(230230) E de 200 watt dar poate au si mai mari
 12. barbulescuorlando

  probleme amplificator

  Funcționeaza sectiunea A canalul L si canalul R? Dacă da, pentru A+B ai nevoie de 4 boxe cu impedanta dublă decât pentru o singură secțiune. Adica 4 boxe cu 16 ohm fiecare. Altfel , prin punere in paralel ( A+B) impedanta totala scade la jumătate si amp se arde. Pt A+B se apasă amândouă comutatoarele .
 13. barbulescuorlando

  CABLU USB CU IESIRE SEPARATA AUDIO / VIDEO

  Usb-ul tabletei este pentru alimentare si date, nu pentru intrare de semnal digital. Există și unele modele cu USB OTG( cu s-a scris mai sus) La fel si HDMI. Este pentru iesire in monitor .
 14. barbulescuorlando

  Denon DRA345R

  Pot fi comutatoarele de semnal dinspre tuner si etajele finale, poate fi circuitul de decodare si însumare semnal stereo ale tunner-ului, pot fi lipituri reci la firele de legătură. Dacă scrii singur că nu te pricepi, atunci du-l la un specialist
 15. barbulescuorlando

  Pioneer a7

  Dacă DOAR pe A right și B right ai probleme atunci, pentru simplificare, trebuie să vorbim doar de canalul drept. Trebuiesc verificate destul de multe lucruri. Prima dată aș verifica cu o cască dacă amplificatorul scoate egal pe ambele. Dacă da, atunci problema ar fi pe circuitul de la amplificator spre boxe și anume comutatorul A B. La un amplificator asemănător, nu acționau bine comutatoarele de la mufa căștilor. Verifică și acolo, introducând repetat, cu amplificatorul oprit, o mufă de căști cu jack de 6 mm
×