Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mihainic93

Membru activ
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About Mihainic93

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Bucuresti/Slobozia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din ce imi aduc aminte, Senzorul IR este in partea de jos a TV-ului, iar butoanele sunt asezate central, deasupra. Tinand cont ca cele 2 elemente sunt asezate in extremitati opuse exista sansa sa fie conectate intre ele? Multumesc
 2. Va multumesc tare mult pentru sfat! Probabil, pana la gasirea unor noi butoane, aceasta va fi rezolvarea .
 3. Total de acord. asa voi face. Imi pare rau daca reactia mea a fost putin acida. nu am vrut sa fie asa. In weekend, cand voi ajunge la bunica mea, voi incerca sa curat tastele si revin cu un feedback. Toate cele bune va doresc!
 4. Dupa cum ati vazut, pentru partea ok a raspunsului chiar v-am multumit, la fel cum va multumesc si pentru explicatie. Cred ca asemenea raspunsuri sunt binevenite, pe cand cea dea doua parte a avut un aer de superioritate care nu-si are rostul aici. Intr-adevar, daca eram de meserie, nu intrebam si schimbam direct. Eu credeam ca asta este rostul forumului, adica sa se ofere si sa se primeasca ajutor. Nu cred ca nimeni le-a stiut pe toate de la inceput.
 5. Multumesc pentru sfat, dar in acelasi timp tin sa va spun ca nu sunt de acord cu "nu mai pune intrebari".
 6. multumesc pentru raspuns. Taxele acelea de pe TV? Daca ar fi oxidata tasta de input cred ca dupa EXT-1 ar urma EXT-2, pana la 4, doar EXT1-TV-EXT1.
 7. Buna ziua, Dupa ce se incalzeste, TV-ul Sony KDL-32P3000 pe care-l detine bunica mea, a inceput sa manifeste urmatoarea problema: Timp de cateva secunde displayul se face negru si face un switch de pe intrarea in care functioneaza in mod normal ( EXT1-este folosit cu un receiver dolce) catre modul TV, iar apoi, iarasi switch catre EXT-1. Cu cat televizorul functioneaza mai mult, cu atat frecventa switch-ului descris mai sus este mai mare. S-a intalnit cineva cu aceasta problema? Imi puteti spune, va rog, ce ar trebui verificat? Va multumesc anticipat, Mihai
 8. LNB-ul este perfect functional. Am incercat sa il conectez in locul unui alt receiver functional si a prezentat aceeasi problema. In concluzie, cablul si LNB-ul lucreaza in parametrii.
 9. Va multumesc pentru raspunsuri. Defectule pe care il prezinta receiverul este ca atunci cand are un cablu ( LNB in) conectat display-ul se aprinde si se stinge intermitent.
 10. Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu schema sursei receiverului Dolce(sau BOOM) Coship cdvb5668 sau cu valorile condesatorilor electrolitici din componenta acesteia? Bunica mea mi-a semnalat faptul ca receiver-ul nu mai functioneaza, iar cand voi ajunge la ea, la tara, as dori sa am acei condesatori pentru a-i schimba. Va multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.