Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mihainic93

Membru activ
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mihainic93

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti/Slobozia
 1. Buna ziua, Am intrat in posesia unui TV Sony Bravia 40s2000 ce prezinta pe display o pata transparenta cu o tenta albastra, dupa se poate vedea in fotografia atasata. Imi puteti spune, va rog, daca se mai poate face ceva pentru el? Sa fie displayul sparta sau sa aiba alta cauza? Va multumesc anticipat!
 2. Mihainic93

  Donatii

  Buna ziua, As dori eu proiectoarele, claxoanele, becurile si un releu daca inca nu s-au dat, cu mentiunea ca voi fi in Bucuresti incepand cu 2 mai. Va multumesc!
 3. Mihainic93

  sfat achizitie invertor

  va multumesc!
 4. Mihainic93

  sfat achizitie invertor

  Buna ziua, Doresc sa achizitonez tatalui meu un invertor de sudura. In momentul de fata oscilez intre 2 modele.( aparatul va fi folosit doar in gospodaria proprie, nu pentru lucrari intensive). Modelele sunt: Proweld 180JI + masca cristale lichide ~ 480 lei Intensiv 200 VRD ~ 570 lei Imi puteti spune, va rog, care ar fi mai ok dintre cele doua(fiabilitate+performanta)? Va multumesc!
 5. Mihainic93

  Donatii

  Buna ziua, Daca am a mai ramas un letcon, as dori si eu unul. va multumesc, Mihai
 6. Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu o lampa CCFL pentru un display de monitor Philips 22"( panel Chi Mei M220Z1 -L0A)? Din Bucuresti as dori. Va multumesc!
×