Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

rlodina

Membru activ
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Se poate si mai bine

About rlodina

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/07/1969

Profile Information

 • Locatie
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

583 profile views
 1. Dă-ne mai multe detalii: cost, producător ...
 2. Eu nu aș risca. 1. Blochează ACUM cardul (prin internet banking sau sună la bancă) 2. Cere să ți se emită un card nou (în general este gratis).
 3. Bună. Am un TV care a suferit o lovitură în colțul stânga sus - nu s-a crăpat dar imaginea arată ca în imaginile atașate. După căteva manipulări au apărut și câteva dungi subțiri verticale. Mulțumesc
 4. De departe ... cel mai bine structurat proiect (întâlnit de mine pt. ESP8266 and ESP32) este acesta: https://github.com/rjwats/esp8266-react Sunt 2 proiecte în acestă soluție:. A. Backend -> c++ firmware :: vezi directorul src si config (si implementare comun in lib/framework) B. Frontend ->(interfata) :: vezi interface ( foloseste react - o bilioteca javascript relativ mică dar extrem de flexibilă) Practic la prima accesare se încarcă tot codul de la B (în browserul client - telefon, tabletă, TV etc) după care comunicarea cu A se face prin apeluri simple JSON (ex: /set/output/5V sau /set/limit/current/0.3A) practic un mic API in firmware (pe care evident poți să-l apelezi direct - ex: să-l integrezi în node-red) Dacă nu ai un motiv întemeiat să folosești MCU pe 8 biti la ~3 USD (pe eBay) ESP8266 e imbatabil pt. mici automatizări unde ai wifi + o priză (ex: un termostat). @gsabac Conexiuni USB dintre PIC-PC îmi este cunoscută şi o schemă bloc generala este in poză. Nu mai merită construite aplicații clasice PC - în 99% din cazuri faci o treabă mult mai bună cu aplicațiile care rulează în browser (rulează pe orice device , UI-ul (partea de interfata: butoane, liste, etc) este mai simplu de facut si mai flexibilă).
  1. rlodina

   rlodina

   Bună.

    

   Mulțumesc pt.răspuns.

    

   Nu prea:

      - nu văd să aibă intrare VGA sau DP .... 

      - caut totusi cu rez. min. 800x600

    

 5. Bună. Am nevoie de un monitor mic - nu ma intereseaza: - rezolutia (> 800x600) - alimentare (12 V, 220V) - stare (poate fi și fără carcasă) Intrare VGA sau DP (Display Port) Mulțumesc
 6. La o scurta privire (el fugitivo - nu l-am instalat) se bazează tot pe Visual Studio Code. Părerea mea: - recomand o solutie matură: MS Visual Studio Code + platformio - toată forța lui VSCode - integrare ok cu platformio - ai acces la platformio și din linia de comanda - Visual Studio Code - este remarcabil (cros platform, extrem de flexibil, 12.5k fork-uri, 85K stars...)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.