Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cristal

Membru activ
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iau eu I4108. Detalii pe MP.
 2. Puntea E 0711 retinuta de colegul @soisun.
 3. Pentru @dan cod Propuneti Dvs. un pret. Se mai adauga: 2. Osciloscop polonez DT6620. Perfect functional, cablu de alimentare, fara sonde. Pret 600 lei fara transport. Pentru mai multe informatii, poze, filmulete,etc, lasati o adresa de mail pe MP. Prefer predare personala pentru probe. Trimit si cu FanCourier cu plata la primirea coletului. 3. Numarator universal E 0206. Estetic/functional-9/10. Masoara pana la 83 MHz. Pret 250 lei. 4. Clamp-metru 266C. Nou, tipla pe ecran, cu cose masura, sonda termocuplu K, husa de protectie. Pret 150 lei. 5. Punte RLC IEMI E0711. Perfect functionala, completa, inclusiv ultima placa de comunicatie cu magistrala RS. Pret 250 lei. Vor urma si altele. Rog un moderator sa modifice titlul in "Vanzari AMC-uri si alte electrice si electronice". Multumesc.
 4. Da, anuntul este valabil. Detalii pe MP.
 5. Pentru mai multe poze postati o adresa de mail pe MP. Pretul este negociabil.
 6. Osciloscopul este perfect functional si se vinde fara sonde. Cablul de alimentare inclus (gen calculator). Prefer predare personala pentru verificarea functionalitatii. In caz de expediere in tara, asigur ambalare solida. Expedierea se va face cu FanCourier, plata la primirea coletului. Alte detalii pe MP.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines