Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

onoselaurentiu

Membru activ
 • Posts

  478
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

onoselaurentiu's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Buna ziua! Din acelea sunt. Display samsung iar pe rama unde sunt montate ledurile scrie lj64-02270. Singura soluție e sa iau de pe ebay. Poate are cineva de vanzare?
 2. Buna seara! Am testat baretele led. Am văzut că se aprind toate ledurile. Tester-ul pentru leduri este făcut de mine după o schema găsita pe forum. M-a mai păcălit o dată acest tester la un tv led de acea nu știu ce sa cred. La celalalt tv tot asa se aprindeau toate ledurile și totuși nu mergea. După ce am luat barete noi a pornit tv-ul.
 3. Pe barete scrie sl540_56ea_5630n. Am dat un search dupa acest cod si nu gaseste decât pe ebay.
 4. O sa verific si bareta cu leduri. Nu prea am găsit barete cu leduri pentru acest model.
 5. Buna dimineata! Aseară tv-ul din titlu dupa zece minute de functionare a ramas fara imagine. Sunet are, la o incercare de repornire tinde sa apară imaginea și se oprește dupa care ledul verde incepe sa pâlpâie. Presupun ca ar fi backlightul. L-am desfăcut și la o prima verificare nu am observat nimic, condensatori umflați nu sunt. Acum diseară sa mai masor sursa. A mai intalnit cineva defectul?
 6. Buna seara! Am gasit unul de 0,68uf la 400v si l-am pus in paralele cu cel de 0,3uf.
 7. Buna dimineata! Am schimbat condensatorul serie cu deflexia. A avut 0,3uf la 400v am pus 1uf la 250v. Imagiea s-a strans,este mult mai bine acum.
 8. Mulțumesc mult! Încerc mâine sa vedem ce iese.
 9. Eu observasem la sigla postului tv. Pe unele se vede completa iar la altele ultima litera nu se vede. Nu are ew in meniul service. La condul serie cu deflexia trebuie mărită sau scăzut capacitatea?
 10. Buna ziua! Pe unele programe are imaginea un pic cam lata, pe unele ok. Se mai poate face ceva?
 11. Mulțumesc mult! Am găsit hs, am reglat imaginea merge bine acum.
 12. Nu imi apare hpos. Sau poate nu am intrat eu in meniul service. Am apasa ok de pe telecomanda si ok de pe panel si a intrat intr-un meniu acum nu stiu exact daca este ce trebuie.
 13. Buna seara! Am luat alt traf nou de la electronic service ,acum merge bine numai ca am imaginea un pic spre stanga. Nu stiu din meniu service unde are setarea pentru imagine sa o dau spre dreapta.
 14. Bună dimineața! O sa încerc sa fac rost de un traf original din recuperari.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines