Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

onoselaurentiu

Membru activ
 • Content Count

  423
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About onoselaurentiu

 • Rank
  Electronist ocazional

Profile Information

 • Locatie
  Targoviste

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am înțeles! Mâine il asamblez. Mulțumesc mult!
 2. Cu scuzele de rigoare. Bretelele au 11 leduri. Le-am primit pe cele noi astăzi. Tv-ul a pornit din prima. Mai trebuie făcut ceva sau pot sa inchid Tv-ul? Florinel TV spunea ceva de scădere tensiuni pe leduri cu -5v.
 3. Buna ziua! Tv-ul are două barete cu cate zece leduri fiecare.
 4. Am dat comanda de barete noi. Va tin la curent cu ce se v-a rezolva. Dar mai mult ca sigur Tv-ul v-a functiona perfect.
 5. Bună ziua! Bănui baretele defecte. Am schimbat una dintre ele cu una pe care o avem in garaj și tv-ul a pornit din prima. Am pus-o pe cea veche innapoi defectul se manifesta din nou. Urmează sa iau și barete noi și vad ce se intampla.
 6. Tv-ul este Ok așa se numește. L-am luat pentru mama și acum a rămas fara el. O sa scriu mâine și modelul exact.
 7. Atunci o să mai verific pe bara de 24 să văd ce se intampla. Filtrajul este la 50v. Oricum defectul s-a mai manifestat o dată pe urmă au pornit ledurile. La pornire ledurile o secunda tind sa se stingă. Tensiunea este de 74v și nu parea sa cadă.
 8. Surpriza mare. Am bagat baretele la loc si au pornit. Nu se mai sting. Am 35v in loc de 24v. Masurat la ambele surse si cea originala si cea cumparata . Cred ca o sa iau si un set de barete.
 9. Am testat si fiecare led in parte,toate se aprind.Nu se observa nimic .
 10. Buna seara! Am tensiunea de 12v si este stabila iar In loc de 24v eu am 35v si este stabila.
 11. Sursa care am luat-o nu e nouă. E din dezmembrări, zicea ca tv ul avea display-ul fisurat. Am alimentat din nou fiecare bareta in parte și am ținut ceva timp și nu am observat nimic la nici un led. Mai insist. Aha! Am înțeles.
 12. Ca sa iei fiecare led in parte trebuie scoase acele protecti.
 13. Buna seara! Am acest tv pe masa de lucru la care se aprind ledurile pentru o secunda si se sting. Am crezut ca este sursa defecta deoarece am un tester led facut de mine dupa o schema gasita pe acest forum si se aprind toate, am pus si un ampermetru in serie sa vad consum pe ele si aparatul de masura mi-a indicat 24 de mA. Am cumparat sursa noua si surpriza defectul se manifesta incontinuare. As dori sa o pornesc fara placa de baza sa vad cum se manifesta dar nu stiu sa ii dau start.Are sursa 17ips62,mainboard 17MB140,display ves315wnds-2d-n14 ,bineinteles vestel. Poate ma ajutati dumneavoastra.
 14. Buna seara!Am revenit. Incarcatorul este functional,am incarcat acumulatorul de patru ori pana acum. Singura observatie este acea ca se cam incalzeste mosfetul destul de tare si dioda dubla decat in momentul in care incarca. L-am lasat asa sa vedem ce se intampla si deocamdata totul este ok.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines