Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

andrei_vasile

Membru activ
 • Posts

  106
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is numa bune de pus la recycle bin. Eu am 2 care sunt vazute de wind. dar nu se poate modifica nimic pe ele, parca ar avea deepfreeze. AM incercat tot ce am gasit pe net, unu l-am cimentuit, nu mai misca deloc... Cel de-al 2-lea a ramas asa, cu datele la o data anume .... read only
 2. Eu tot cautam "adeziv radiator" si gaseam numai rezultate pe siteuri auto :)) Asa ceva este bun? https://www.vitacom.ro/Adeziv-termoconductor-tub-10gr-TermoPasty-77104.html Multumesc!
 3. Salut! Am vazut pe youtube ca folosesc un adeziv negru la tub pentru lipirea radiatoarelor de circuite. Exista astfel de adeziv la noi in magazinele de profil? Multumesc!
 4. Dar pe afisaj nu creste curentul setat, ramane 0. La alte aparate, reglajul functiona, chiar daca partea de forta era defecta.
 5. @BRANCA - scuze, in viteza am citit "aparate de sudura" @validae - le-am masurat pe placa si nu am scrut pe niciuna, sa le mai demontez?
 6. Salut! Am acest aparat, kemppi miniarc 150, l-am cumparat defect, pormeste, dar nu ' da scânteie'. Pe afisaj apare zero indiferent de pozitia potentiometrului. Ledurile indica o functionare normala Am gasit un manual de depanare cu indicatii, tensiuni, masuratori .... Am masurat puntea redresoare, mosfeturile, diodele de iesire, tensiuni de alimentare la partea frontala. Totul pare OK, nimic ars, afumat, corodat, dar nimic la iesire. Are cineva un sfat? Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines