Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Feretech

Membru activ
 • Posts

  94
 • Joined

 • Last visited

About Feretech

 • Birthday 03/08/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Feretech's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

 1. Motorul sau mai bine zis compresorul regleaza turatia (puterea) dupa necesitate.Comanda poate fi dupa senzorul de temperatura sau de presiune.Compresoarele tip inverter au o reputatie proasta in Romania datorita fluctuatilor de curent si de opririle frecvente practicate de Renelu. Sint de acord cu afirmatia lui "validaee" si pot sa confirm fiabilitatea foarte proasta a compresoarelor liniare LG care practic cam 80% cedeaza lucrul in timpul garantiei.Cele mai bune frigidere sunt cele cu 1 sau doua compresoare cu placa de racire in spate dar aici a reusit Artic+Beko sa faca o smecherie ca circuitele figorifice sa se gaureasca imediat dupa ce a iesit frigiderul din termenul de garantie.Cele no frost cedeaza dupa 3 ani pe partea de degivrare si au multe componente de uzura (ventilatoare, sisteme mecanice si electronice de dirijare a aerului+ placa electronica de comanda) care nu sint facute pentru o functionare indelungata, in acest capitol intra si frigidere side by side.
 2. Adrian zis Bombonel a sapat groapa Deltei de atunci a inceput declinul care sa aprofundat si mai adinc in ultimii ani.Este un lucru cert afirmatia lui "maresaldeflota....in altă parte cred că autoritățile sunt mâna în mână cu infractori".Ultima data cind am intrat in delta era cu 2 ani in urma si nu ma mai intoc acolo in curind.Am luat amenda consecutiv doi ani , prima data nu am avut intrarea in Delta platita, "potera"" a venit odata cu barcagiul care trebuia sa-ne scoata am luat 100 lei amenda, anul urmator m-am pregatit din timp aveam totul platit dar iar am primit 100 lei amenda ca am pus cortul si avertisment ca nu am scos la imprimanta ca permisul de pescuit era gratis.Cind sa tinut intrevederea asta (era sa -ma bat cu acesti paznici) a venit acolo un bastinas cu barca si avea in barca o baterie mare de tractor si un radiocasetofon.Am atras atentia ca uite unde este infractorul care pescuieste cu curentul dar nu m-au luat in seama, toti au ris de mine ca ce prost sint.Evident ca bastinasul era acoperit de acesti paznici, iar eu nu am voie sa pun cortul si trebuie sa stau noaptea in pensiune ca altii sa poata sa faca braconajul nestingheriti!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines