Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Feretech

Membru activ
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Feretech

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 03/08/1965

Contact Methods

 • Skype
  mlnrferenc
 1. Feretech

  Frigiderul nu se mai opreste din mers!

  Zapada cit acopera din suprafata vaporizatorului?Daca 100% atunci are termostatul defect iar daca suprafata este mai mica atunci instalatia are gaura si nu mai are agent frigorific suficient ca sa ajunga la teaca termostatului.
 2. Am folosit acest convertor 2 luni impreuna cu un USB tuner RTL-SDR pentru receptionarea benzilor de radioamatori pe unde scurte.De pe placa convertorului lipseste conectorul USB pe care am scos ca sa incapa intr-o cutie comuna cu receptorul SDR care avea alimentare comuna.Datele tehnice se gasesc pe internet : https://www.ebay.de/itm/Ham-It-Up-RF-Konverter-Fur-SDRs-RTL2832U-E4000-R820T-MF-HF-Up-Converter-EU/161081055225?hash=item25812dd7f9:g:CvwAAOSwT6pV3LUB Pret:350 lei
 3. Feretech

  cumpar lada frigorifica defecta

  Eu am un Whirlpool dezafectat dar cred ca are numai 300 litri.
 4. Feretech

  Afisaj statie de lipit

  Un proiect cu ICL 7107 aici.
 5. Poate este vorba de BIMETAL.Termostatul este sus in compartomentul de racire....bimetalul este jos linga releul de pornire, daca este intrerupt atunci de vina este compresorul.
 6. Cineva a impins butonul de dezghetare, pentru rearmarea termostatului trebuie rotit butonul spre stinga pina cind se opreste (pozitia intre 0 si 1) , de aici trebuie fortat putin butonul tot spre stinga.Asta este pozitia 0 cind frigiderul este oprit din termostat daca rotiti butonul spre dreapta compresorul trebuie sa porneasca.
×