Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

informer

Membru activ
 • Content Count

  1,081
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About informer

 • Rank
  Membru avansat

Profile Fields

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

1,575 profile views
 1. Pot sa-ti programez doua PIC-uri 12F675 DIP daca hex-ul e OK. PIC-urile nu te costa dar te costa transportul cu FanCourier sau TransilvaniaPost. Scrie-mi mesaj pe privat daca vrei.
 2. S-a rezolvat, multumesc, se poate inchide.
 3. Se poate inchide, multumesc.
 4. Va salut. As vrea sa cumpar un astfel de modul, daca are cineva. Sunt interesat exact de acest IC (L6201) in aceasta capsula, nu alte punti H. Stiu ca se poate cumpara din China dar ma grabesc. Multumesc.
 5. O parere apropo de trecere. Am lucrat niste ani buni in MikroC, am avut si am licenta (aia cu "hard-key" pe USB) timp in care am avut mai multe tentative de trecere pe MPLAB... a 3-a mi-a reusit. De atunci n-am mai revenit la MikroC decat pt. proiectele pe care mi-a fost lene sa le transcriu. Este un MARE avantaj fata de MC daca lucrezi cu toata gama de PIC-uri, in special cele mai noi... personal il aleg intotdeauna pe cel mai dotat cu capsula ce-mi trebuie si fac, in masura posibilului, toate proiectele cu respectivul... culmea e ca cele mai noi si mai dotate NU sunt cele mai scu
 6. Daca modifici JS-ul trebuie sa dai refresh la pagina... pana nu faci asta ruleaza tot cel vechi.
 7. Pai nu prea mi-ai dat tot codul... Pagina pe care o trimite serverul are o sectiune javascript: ... if(element.checked){ xhr.open("GET", "/update?relay="+element.id+"&state=1", true); } else { xhr.open("GET", "/update?relay="+element.id+"&state=0", true); } ... Daca ai schimbat "/update" in codul C trebuie sa schimbi si in JS.
 8. Arata-mi codul dupa ce ai inlocuit si spune-mi cum dai comanda in browser.
 9. Pai mi se pare normal sa primesti OK de la serverul pt. relee daca l-ai accesat pe el pe 8080... aia ii facut sa trimita. Intrebarea e ce primesti daca accesezi acel IP pe portul 80... tot OK? L.E. M-am uitat un pic peste cod... se pare ca nu sunt totusi 2 servere... schimba calea pt. update relee, sa fie la altceva decat "/update"...
 10. Pagina de upload OTA este servita de un server web ce ruleaza pe ESP-ul tau si care asculta pe portul standard pt. HTTP (80). Calea este 192.168.1.5/update. Pe de alta parte tu uploadezi un alt server web instantiat aici: AsyncWebServer server(80); si care mai mult, foloseste o functie asociata cu ACEEASI cale, adica aici: server.on("/update", HTTP_GET, [] (AsyncWebServerRequest *request) { ......... Nu pot merge simultan doua servere web care asculta pe acelasi port si folosesc aceeasi cale. OK-ul pe care-l primesti este de la serverul din so
 11. Teste cu senzorii optici: https://imgur.com/14VT7rv https://imgur.com/A1emBFT
 12. Ca simpla banuiala, ai inlocuit serverul web care asculta pe portul 80 si-ti trimitea pagina de update cu alt server web care asculta pe acelasi port si care are alta functionalitate pt. path-u` /update.... Instantiaza/acceseaza serverul web pt. comanda releelor pe alt port decat 80 si vezi daca asa-ti merge.
 13. Multumesc pentru recomandari. Un coleg amabil mi-a trimis niste senzori pt. proba... astept sa ajunga. Revin daca gasesc varianta castigatoare.
 14. Multumesc pt. recomandari. Am mers pe senzori capacitivi pt. ca au functionat foarte bine pentru sticla, sunt usor de montat (varianta cilindrica filetata), etansi, nu exagerat de scumpi etc. Nu ar deranja reglarea functie de tipul recipientelor, s-ar putea face usor ajustarea cu cele doua piulite de pe corp... nu se schimba des. Am sa incerc unii cu suprafata activa mai mare. Din motive constructive mi-e f. dificil sa pun ceva "in partea cealalta", as incerca sa evit asta in masura posibilului.
 15. Branca multumesc... insa: deci "inclusiv"... nu "exclusiv"
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines