Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

maxim_sedilec

Membru activ
 • Posts

  186
 • Joined

 • Last visited

About maxim_sedilec

 • Birthday November 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.avrmax.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.worldometers.info/world-population/population-by-region/ marea conspiratie a prostiei.... americanii blocheaza, europeni jongleaza, brazilienii croseteaza. numai conspiratii peste tot! CHINA s-a facut mare pentru ca restu' in disperarea lor dupa profit au permis asta! nu e o tara cu cine stie ce resurse primare sa faca presiuni in zona asta, dar e singura care face "cuie" in timp ce noi restu am inchis fabricile noastre de "cuie" . NIMENI nu mai produce NIMIC! ne furam fesu unu la altu in vanzari cu marfa din ASIA, punem taxe, peste taxe, visam carute electrice, si joburi de frecatori de menta iar ei produc, polueaza, consuma gazu/curentu/apa.... si ne vand noua ORICE, noi in prostia noasta valoram terenuri, marci, bitcoini, si alte bazaconii cu valoare 0 pe carre si cu care construim civilizatia asta de consumatori LIBERI!
 2. Cum mama zmeilor sa compari chinezariile de cateva sute de E cu scule de laborator de cel putin 10 ori mai scumpe?!?!
 3. ce frumos o sa salveze Tesla planeta cu caruta lor electrica.... mai bine m-ar astepta diseara cu un loc de parcare, langa priza sa nu mai caut juma de ora prin tot cartierul....sau poate fac una mica tip rucsac s-o iau in casa si s-o las peste noapte langa "aifon" ......altu care rupe cu autonomia !
 4. Halogen studio lamps, single-ended | OSRAM PIA
 5. 50 bani/pet gol... chiar nu realizeaza nimeni ce tunuri se pot trage si ce curatenii au sa faca boschetarii, n-o sa mai fie o sticla "pe garla" .
 6. Hmmmm in Spania....eu deja sant aici, despre ce e vorba ?
 7. mai pune ceva la bani ca e cam jucarie ce vrei... ideal ar fi sa scaneze automat si sa imprime pe ambele fete, ceva gen https://altex.ro/multifunctional-laser-monocrom-brother-mfc-l2732dw-a4-usb-retea-wi-fi/cpd/MLTL2732DWYJ1/ , personal folosesc doar laser si doar Brother, fugi de Samsung si HP...
 8. Au mai incercat si altii si….n-a functionat https://en.wikipedia.org/wiki/Reactionless_drive
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines