Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

maxim_sedilec

Membru activ
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Se poate si mai bine

About maxim_sedilec

 • Rank
  Membru
 • Birthday November 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.avrmax.com

Profile Information

 • Locatie
  Madrid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hai mai las-o ..... e la fel de rusinos ca baut berea la terasa si mersu la curve .....ce sa spun rusinos sa faci focu cu lemne, da sa fii poponar e COOL!
 2. masina electrica e o MINCIUNA! cel putin deocamdata
 3. poate fi si teapa, dar la fel poate fi intr-o zona invadata de "ciori" sau naiba stie ce nebunii gen bloc distrus, zona propusa spre demolare... imobiliarele cele mai ieftine sant in Siria. 11K euro nu-i o suma mica pentru o tara ca Grecia.
 4. asta e dupa povestea cu "savantii rusi care au inventat un bec gata aprins si acum se chinuie sa-l stinga"... intradevar exista generatoare atomice suficient de mici incat sa alimenteze tigara electronica......dar OMENIREA e formata din teroristi, au sa mai treaca ceva mii de ani pana ne vine mintea la cap. benzina/motorina/electric...."bataia" e pe impozite nu pe poluare totu-i o mare vrajeala care sa justifice IMPOZITE si TAXE ! inca santem in "epoca focului" in care ORICE se inventeaza e pentru a construi ARMA menita sa fure "capra" vecinului .
 5. AVION ELECTRIC... in momentu actual exista 2 porbleme fundamentale, sursa de energie mai exact raportu capacitate/greutate si motoru electric care nu depaseste la nici un capitol un motor "cu reactie" . reactor atomic mic de uz civil poate peste vo' 500 de ani, sa mai prindem la constiinta un pic.
 6. nu trebuie sa fie logic motivul autorizatiei, cum nu-i nici logic ce se intampla in politica.... tara condusa de banditi, votati de cretini....n-ai la ce sa te astepti! Cetatenii nu trebuie sa "mestereasca" nimic, trebuie sa fie PROSTI. cauta o schema "complicata" cu macar 3 bobine.....il bagi intr-o carcasa si-i pui un led mare... daca intreaba cineva, e lanterna de cautat gandaci!
 7. https://leadcrystalbatteries.com/battery-technology-lead-crystal/ EU nu vand baterii . Costa aprox 22E cumparand minim 100bucati, si ceva gen 50E la bucata. depinde pentru ce-ti trebuiesc, sant singurele baterii (pentru noi) care satisfac cerintele unor clienti mai "speciali", in cea ce priveste gama de temperatura si recuperarea dupa o descarcare completa.
 8. acu vrei "de pomana" si sa tina 999999 ani incearca unu din astea, e scump dar tine multe cicluri https://docs-emea.rs-online.com/webdocs/13d5/0900766b813d5772.pdf
×
×
 • Create New...