Jump to content

chas3

Membru activ
 • Content count

  549
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Se poate si mai bine

About chas3

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti, Sector 3
 1. Piulite cu bile

  Sa fim seriosi, asta cu preturile ascunse e frectie. Daca esti interesat sa vinzi si ai preturi intr-adevar bune sau macar de bun simt, afisezi pretul. Mare greutate sa faci un tabel cu cantitatea / pretul pe bucata, in functie de volumul comenzii, etc. In 99% din cazuri iti pierzi vremea sunand, sau mai rau, 1-2-3 zile sa astepti raspuns la email, ca sa primesti o cotatie cu un pret ridicol. De 10mm nu cred ca o sa gasesti ceva chinezarie. Mai sunt recuperate second hand gen NSK/HIWIN/THK etc, dar la lungimi fixe, cum le-au scos din diverse masini.
 2. Piulite cu bile

  Acum am observat pasul pe care il cauti. 1204 este comun, 1210 este foarte rar. Ca ultima solutie, daca e musai sa fie pas de 10mm si ai loc, schimba cu 1610 surubul si piulita. Daca nu e musai pasul de 10mm, treci pe 1204. Dar, presupun ca ai luat in calcul deja variantele astea.
 3. Piulite cu bile

  ebay / aliexpress / amazon / etc.
 4. placuta carbura filetare

  Eu foloseam doar ER pentru filetare. Respectiv IR pentru filetare interioara. Daca dai pe ebay ceva de genul er threading insert, gasesti gramada. Suportul pentru ele e si el ieftin. Sa iei 16ER daca vrei filete mai mari, 11ER sunt destul de mici.
 5. placuta carbura filetare

  Ai o lucrare care cere neaparat modelul asta? Alea ER de exemplu, le gasesti si in targ, sunt comune.
 6. placuta carbura filetare

  Tnma nv pentru filet 60 si nt pentru trapezoidal.
×