Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

chas3

Membru activ
 • Content count

  555
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Se poate si mai bine

About chas3

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti, Sector 3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. chas3

  Parere cnc ?

  Da.Fie 2 motoare pe acelasi driver, fie 2 drivere + 2 motoare pe aceeasi axa.
 2. chas3

  Parere cnc ?

  Gasesti proiecte gratuite, daca esti dispus sa te apuci.
 3. chas3

  Parere cnc ?

  Daca ai avea cunostiintele si timpul necesar, te-ar costa sub 1000 de lei sa il faci.
 4. chas3

  Parere cnc ?

  Daca erau lei si nu euro.
 5. chas3

  Parere cnc ?

  Ghidajele sunt rulmenti 608 calare pe o rectangulara. In MDF, rectangulara nu o indoi. Iar precizia este.. cat de precisa este rectangulara. Probabil ai fi multumit de el, tu fiind la inceput, iar MDF-ul fiind usor de prelucrat. Asigura-te doar ca partile de la capetele de cursa, daca sunt printate, sa fie in toate mintile. Se pot delamina usor in sarcina, daca au fost printate prost. Poti lua in calcul si varianta sa ti-l faci singur, proiectul fiind public si gratuit (nu am idee daca fix asta, dar ceva 99% asemanator).
 6. chas3

  Parere cnc ?

  Pai ai intrebat ce parere avem, nu ai mentionat ce vrei sa faci cu el si in ce materiale ai de gand sa lucrez. Iar sistemul ala de ghidare, sasiul si capetele de cursa care presupun ca sunt printate, motorul de frezare, imi inspira jucarie. Poti sa tai materiale moi cu el, pentru litere. Iar inele, in sensul de saibe presupun, nu bijuterii care necesita macar inca o axa.
 7. chas3

  Parere cnc ?

  Jucarie.
 8. chas3

  Piulite cu bile

  Sa fim seriosi, asta cu preturile ascunse e frectie. Daca esti interesat sa vinzi si ai preturi intr-adevar bune sau macar de bun simt, afisezi pretul. Mare greutate sa faci un tabel cu cantitatea / pretul pe bucata, in functie de volumul comenzii, etc. In 99% din cazuri iti pierzi vremea sunand, sau mai rau, 1-2-3 zile sa astepti raspuns la email, ca sa primesti o cotatie cu un pret ridicol. De 10mm nu cred ca o sa gasesti ceva chinezarie. Mai sunt recuperate second hand gen NSK/HIWIN/THK etc, dar la lungimi fixe, cum le-au scos din diverse masini.
 9. chas3

  Piulite cu bile

  Acum am observat pasul pe care il cauti. 1204 este comun, 1210 este foarte rar. Ca ultima solutie, daca e musai sa fie pas de 10mm si ai loc, schimba cu 1610 surubul si piulita. Daca nu e musai pasul de 10mm, treci pe 1204. Dar, presupun ca ai luat in calcul deja variantele astea.
 10. chas3

  Piulite cu bile

  ebay / aliexpress / amazon / etc.
×